2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben 76 kiloyum sizin kadar takmiyorum yeter ki saglik olsun
Hurmanin zararı yok dye biliyordum ama diyetisyenim dusuge sebep olduğunu bu aylarda onermediklerini söyledi. Son aylarda tüketin dedi sizde dikkatli olun lütfen bende bilmiyordum

merhabalar sevgili arkadaşlarım
Ben de 8. Haftamdayım ama günlerim hep endişe ile geçiyor kötü bişey olsa kan gelir diye kendimi teselli ediyorum umarım kolay ve kafa olarak rahat bi hamilelik ile bebeklerimizi kucağımıza alırız
Bi de kasımda düşük yaptım o zaman kan tahlilleri almışlardı 6 tüp falan her şey normal çıktı şimdi sağlık ocağı yine istiyor tahlil siz ne düşünüyorsunuz ? Gerek var mı sizce

Gebeliğin başında tam kan tahlilleri yapılıyor onu istemişlerdir canım ver bence

Tabiki gerek var şuan kızamık toksoplazma vs gibi şeylere bağışıklığın var mı ona bakılacak folik asit seviyene kadar bakıyor sağlık ocağı mutlaka git yaptır testlerini hem devlet gebelik kaydının aile hekimi tarafından tutulmasını istiyor o yüzden test istemişlerdir senden kötü bir şey yoktur korkma içini ferah tut

Bir kaç düşünce var sanırım canım doktorum da zararı olmadığını söyledi fazlasının kilo yapacağını söyledi sadece. Yine de dikkat ederim zaten 3 tane falan yiyorum günde yersem. Ama doğuma yakın bayaa yiyorum

benimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diye

benimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diye
Sorun yok zamanla azalıyormuş, ben de 9dayım eskisi gibi acımıyor ama dün kontrolüm vardı bir sorun yok çok şükür, içinizi ferah tutun

Akşama kadar ilaç almazsam kanama artar mı diye korktum akşam 2 tane vajinal ya da günde 3 kere tok karnına ağızdan dedi
Canım sen doktorun nasıl söylediyse öyle al yine.Durumunu kendin daha iyi biliyorsun lekelenme artacak gibiyse iç şimdi akşamı bekleme. Ben sabah akşam vajinal alıyorum.

Kahverengi leke geldi aktif kanama alanı görmedi progestan başladı o da iğne vermedi istirahat da vermedi
kese dışında knama alanı gördu bende ama kendimde leke veya kanama yok cok garip 31 martta kasmıssın kendni dedi işmi yaptın dedi direk rapor verdi bana zaten iğne kullanıyordum iğneye devam dedi hap vermedi iğne daha etkiliymiş devam ediyormu lekelenmen peki kesildimi

Tünaydınlar, göğüs ağrım çok çok yoğundu banyonun çok faydası var ağrısını sızıyı alıyor herhalde sizinkilerde öyledir en belirgin belirtim buydu benim bulantılar ara sıra aç karnıma oluyor ama bişey atınca geçiyor ağzıma Türk kahvesini günde iki kere içerdim şimdi çayda yok kahvede yok bu ağzımdaki tat yoğunlaşıyor o zaman tiksiniyorum.. ama diğer gebeliklere göre iyim ha bide uykum çok düşünmemeye gayret ediyorum stres yapmamaya inşallah hep böyle olurum

Valla benım canım domates maydanoz ve peynir istiyor her sabah yiyorumda abartmadan yiyebiliriz bence, hurmayı bilmiyorum
canım enteresan bende bazen çok iyiym sanırım geçti diyorum ertesi gün tekrar kötü yani kötü düşünme bi var bi yok. Gögüslerimde geçti diyordum geçen gün sıkı bi sütyen giymişim akşam bi çıkardım aman Allahım nasıl bi acııı

Çok az leke geliyor hala kahve korkuyorum geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…