- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.661
Ağızdan alınca yan etkileri çok oluyor canım doktor öyle mi söylediKızlar bu progestanı bugün ağızdan alsam akşama kadar beklemeyeyim diyorum
Ben 76 kiloyum sizin kadar takmiyorum yeter ki saglik olsunben normalde de fazladan olan 5 kilom vardi kendimi bildim bileli. ve ben onu hic verememistim. ne 36 bedendim ne 38. pantolonlar ya dar duruyordu ya bolvermeye calistikca kilo aldim. en son 65 e kadar ciktim. ben daha bunlari vermezken dogumdan sonra o kadar yuklu kiloyu hic veremem diye dusunuyorum cok cok cok uzuluyorum cok kafama takiyorum bu ara bunu
Hurmanin zararı yok dye biliyordum ama diyetisyenim dusuge sebep olduğunu bu aylarda onermediklerini söyledi. Son aylarda tüketin dedi sizde dikkatli olun lütfen bende bilmiyordumMaydanoz bolca yenilirse evet zararı var söktürücü özelliği var çünkü ama hurmanın hiç bir zarari yok. Her gün yiyorum çok da sağlıklı. İki hamileliğimde de yedim doğuma 2 ay kala miktarı bile arttırdım inanılmaz derecede süt yapıyor. Doktoruma da danıştım öyle bişey yok dedi hurma için
Gebeliğin başında tam kan tahlilleri yapılıyor onu istemişlerdir canım ver bencemerhabalar sevgili arkadaşlarım
Ben de 8. Haftamdayım ama günlerim hep endişe ile geçiyor kötü bişey olsa kan gelir diye kendimi teselli ediyorum umarım kolay ve kafa olarak rahat bi hamilelik ile bebeklerimizi kucağımıza alırız
Bi de kasımda düşük yaptım o zaman kan tahlilleri almışlardı 6 tüp falan her şey normal çıktı şimdi sağlık ocağı yine istiyor tahlil siz ne düşünüyorsunuz ? Gerek var mı sizce
Tabiki gerek var şuan kızamık toksoplazma vs gibi şeylere bağışıklığın var mı ona bakılacak folik asit seviyene kadar bakıyor sağlık ocağı mutlaka git yaptır testlerini hem devlet gebelik kaydının aile hekimi tarafından tutulmasını istiyor o yüzden test istemişlerdir senden kötü bir şey yoktur korkma içini ferah tutmerhabalar sevgili arkadaşlarım
Ben de 8. Haftamdayım ama günlerim hep endişe ile geçiyor kötü bişey olsa kan gelir diye kendimi teselli ediyorum umarım kolay ve kafa olarak rahat bi hamilelik ile bebeklerimizi kucağımıza alırız
Bi de kasımda düşük yaptım o zaman kan tahlilleri almışlardı 6 tüp falan her şey normal çıktı şimdi sağlık ocağı yine istiyor tahlil siz ne düşünüyorsunuz ? Gerek var mı sizce
Bir kaç düşünce var sanırım canım doktorum da zararı olmadığını söyledi fazlasının kilo yapacağını söyledi sadece. Yine de dikkat ederim zaten 3 tane falan yiyorum günde yersem. Ama doğuma yakın bayaa yiyorumBen 76 kiloyum sizin kadar takmiyorum yeter ki saglik olsun
Hurmanin zararı yok dye biliyordum ama diyetisyenim dusuge sebep olduğunu bu aylarda onermediklerini söyledi. Son aylarda tüketin dedi sizde dikkatli olun lütfen bende bilmiyordum
benimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diyeGünaydın kızlar, 7+1’im bende ne bulantı ne kusma yok, progestan alıyorum günde 3 o olmasa sanki kasık sertliğim de olmayacak gibi. Göğüsler de de pek bir şey yok. Geçen hafta kalbini duyduk, şimdi bir şey mi oldu diye korkuyorum ya iyi midir düşünmeden edemiyorum. Ne zormuş, böyle olan var mı?
Akşama kadar ilaç almazsam kanama artar mı diye korktum akşam 2 tane vajinal ya da günde 3 kere tok karnına ağızdan dediAğızdan alınca yan etkileri çok oluyor canım doktor öyle mi söyledi
kanaman mı oldu iğne vermedi mi o daha etkiliAkşama kadar ilaç almazsam kanama artar mı diye korktum akşam 2 tane vajinal ya da günde 3 kere tok karnına ağızdan dedi
Böyle bi şey yok canım eğer risk yoksaİlk 10 hafta ve son 1 ay ilişki yasak mutlaka doktoruna söyle durumu
Sorun yok zamanla azalıyormuş, ben de 9dayım eskisi gibi acımıyor ama dün kontrolüm vardı bir sorun yok çok şükür, içinizi ferah tutunbenimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diye
Hayır canım demediyse yasak değilBana yasak dememişti ya 10da gel dedi çok korkuyorum benim yüzümden mi oldu
Kahverengi leke geldi aktif kanama alanı görmedi progestan başladı o da iğne vermedi istirahat da vermedikanaman mı oldu iğne vermedi mi o daha etkili
Canım sen doktorun nasıl söylediyse öyle al yine.Durumunu kendin daha iyi biliyorsun lekelenme artacak gibiyse iç şimdi akşamı bekleme. Ben sabah akşam vajinal alıyorum.Akşama kadar ilaç almazsam kanama artar mı diye korktum akşam 2 tane vajinal ya da günde 3 kere tok karnına ağızdan dedi
çok şükür canımm benimde perşembe günü kontrolüm inşallahh herşey yolundadırSorun yok zamanla azalıyormuş, ben de 9dayım eskisi gibi acımıyor ama dün kontrolüm vardı bir sorun yok çok şükür, içinizi ferah tutun
kese dışında knama alanı gördu bende ama kendimde leke veya kanama yok cok garip 31 martta kasmıssın kendni dedi işmi yaptın dedi direk rapor verdi bana zaten iğne kullanıyordum iğneye devam dedi hap vermedi iğne daha etkiliymiş devam ediyormu lekelenmen peki kesildimiKahverengi leke geldi aktif kanama alanı görmedi progestan başladı o da iğne vermedi istirahat da vermedi
Herhangi bir risk yok bende ve bebekte ama iki tane ayrı doktora gittim ikisi de tedbir amaçlı 10 hafta yasak dediBöyle bi şey yok canım eğer risk yoksa
Valla benım canım domates maydanoz ve peynir istiyor her sabah yiyorumda abartmadan yiyebiliriz bence, hurmayı bilmiyorumArkadaslar bu topikdemi hatirlamiyorum ama sanki burasiydi birisi hurma yedini soylemisti ilk haftalarda hurma nana ve maydonoz bebegi dusurmeye ve kanamaya maal oluyor belki biliyosunuz ama hatirlatma yaptimak istedim hatta doguma gitmeden 15gun once yiyin hurmayi rahmi acmaya ve dogumu kolaylastirir iyi gunler herkeze
canım enteresan bende bazen çok iyiym sanırım geçti diyorum ertesi gün tekrar kötü yani kötü düşünmeGünaydın kızlar, 7+1’im bende ne bulantı ne kusma yok, progestan alıyorum günde 3 o olmasa sanki kasık sertliğim de olmayacak gibi. Göğüsler de de pek bir şey yok. Geçen hafta kalbini duyduk, şimdi bir şey mi oldu diye korkuyorum ya iyi midir düşünmeden edemiyorum. Ne zormuş, böyle olan var mı?
Çok az leke geliyor hala kahve korkuyorum geldikçekese dışında knama alanı gördu bende ama kendimde leke veya kanama yok cok garip 31 martta kasmıssın kendni dedi işmi yaptın dedi direk rapor verdi bana zaten iğne kullanıyordum iğneye devam dedi hap vermedi iğne daha etkiliymiş devam ediyormu lekelenmen peki kesildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?