- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.621
Benim de doktorum yasaklamadi. Bişey yoktur inşallah ama yine de doktoruna ulaş mutlakaBana yasak dememişti ya 10da gel dedi çok korkuyorum benim yüzümden mi oldu
Bende dün limon yedim limon iyi geliyor ayakta uzun durunca öğürtü geliyoaynı bende öyleyim kahvaltıda sorun yok ama aksam yemekten snra midem kaynıyo resmen kotu oluyorum cok mutfaga giremez oldum dolabın kapısı acılınca bile midem bulanıyor sade sodaya limon sıkıp içiyorum o biraz bastırıyor sanada tavsiye ederm
Teşekkür ederim benim yüzümden olması çok üzer geri kalanına bi şey yapamam zaten çok suçlu hissediyorum kendimiGecmis olsun onemli degildirHemen endişeye kapılma lütfen.Hepimizde oluyor.İliskiden sonra bu tarz kanamalar oluyor sanırım bu ya vajida ki kanlanmadan olabilir yada baska bir kanama alanından.Doktorun yonlendirecektir.Ilac fitil verebilir.Bana da doktorum ilk 12 hafta iliski yasak dedi ,her muayeneye gittigimde tekrar söyluyor
Ya benim çok fazla vardı, ama bu aralar azalma oldu. Yani ara ara oluyor.Lütfen biri bana mide bulantıları 3 ay dolduğunda bitecek desin bu konuda zor durumda olanlardan biriyim sanırım
O kadar kötü besleniyorum ki bebeğe yazık
Hiçbir yediğimden tat almıyorum
Kokular ağır geliyor mutfağa girmiyorum
Hiç kusmuyorum ama 7/24 bulantım var
Prilam verdi doktor pek yararı olmadı
Anlamsız bir şekilde kız hissediyorum . İlki erkek ve ona benzer bir iki belirti var aslında ama belli de olmaz.Kızlarrrr cinsiyetini ne hissediyosunuz içinizde bi his var mı
Maden suyu tüketiyorum sadesini yetmiyor galiba ek takviye almak lazım. Bebek vücudumuzdaki vitaminlerle beslendiği için depolarimiz azalıyor mu acaba
Maden suyu tüketiyorum sadesini yetmiyor galiba ek takviye almak lazım. Bebek vücudumuzdaki vitaminlerle beslendiği için depolarimiz azalıyor mu acaba
Bende işler tam tersi. Uykularım azaldı ve aşırı yorgun hissediyorum. Dün bir kez gün içinde uyuyacak oldum onda da annem gürültü yapıp müsade etmedi sağolsun. Bugun de gece 3ten beir uyanıgım.Bunu okurken acaba ben mi yazdım dedim
Ben de çok uyuyorum gece uyuyorum sabah geç uyanıp bir iki saat sonra küt diye tekrar uyuyorum
Çok normalmiş bu durum vücut önümüzdeki 9 aya enerji topluyomuş
Bulantı benim de rahatsız edici devam ediyo
14. Haftada geçecek inşallah öyle odaklandım
Geçer umarım hepimizin
Bizimki arkadaş vs sevmiyor. Daha once kardeş olsun mu diye sorunca da şiddetle karşı çıkıyordu. Şimdi daha riskli donemdeyiz diye birsey demedim. İlerlesin insllah arastıracagım dogru konusma yolunu.serenity16 canım kardeşi olacağını söyledin mi abisine bizimkilerin yaşları aynı ya nasıl tepki verecek nasıl davranacak merak ediyorum.
Görümcemin kızına ve oğluma kayınvalidem bakıyor aralarında 2 yaş falan var o yüzden kardeş konusuna sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama konu anneyi paylaşmak olunca ne olacak tereddütlüyüm. Belki sen söylemişsindir diye sormak istedim sanadaBizimki arkadaş vs sevmiyor. Daha once kardeş olsun mu diye sorunca da şiddetle karşı çıkıyordu. Şimdi daha riskli donemdeyiz diye birsey demedim. İlerlesin insllah arastıracagım dogru konusma yolunu
Kendini suçlama ,o bebek ikinizin.Varsa bir durum bundan sonra önlem alırsınızTeşekkür ederim benim yüzümden olması çok üzer geri kalanına bi şey yapamam zaten çok suçlu hissediyorum kendimi
Bende alıyorum canımkizlar surekli kilo alan bir tek ben miyim acabazaten kilo aldikca sismanlamiyorum irilesiyorum dev gibi bisey olmaktan korkuyorum
Ben de hıc bıse yoyemıorum zorla tost yıorum. Az bıse zorlayarak bıseler yemeye çalışıyorum hayattan soğudum resmen. Su bıle ıçemiyorum ilkinde bu kadar değildi sanki yiyordum ama kusuyordum onda da gercı. Ben de ıkı hafta olmadı 2 kılo vermısım. Kılo fazlam vardı ama bu sekılde vermek de kötü ınsan hayattan soğuyorBende bişey yiyemiyorum ilk hamileliğimde gece yatarken muzlu süt yapıp içiyordum büyük bir bardak bebeğin gelişimi için. 4 kilo vermiştim bende çok kötüydü
ben de gorusmek istiyorum aslinda ama listeye uyacagimi hic sanmiyorumBende alıyorum canımmide bulantım yok, iştahımda gayet açık
Bu hafta bi diyetisyenle görüşücem bakalım online bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?