2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende dün limon yedim limon iyi geliyor ayakta uzun durunca öğürtü geliyo

Teşekkür ederim benim yüzümden olması çok üzer geri kalanına bi şey yapamam zaten çok suçlu hissediyorum kendimi

Ya benim çok fazla vardı, ama bu aralar azalma oldu. Yani ara ara oluyor.

Maden suyu tüketiyorum sadesini yetmiyor galiba ek takviye almak lazım. Bebek vücudumuzdaki vitaminlerle beslendiği için depolarimiz azalıyor mu acaba

Maden suyu tüketiyorum sadesini yetmiyor galiba ek takviye almak lazım. Bebek vücudumuzdaki vitaminlerle beslendiği için depolarimiz azalıyor mu acaba

Normalde bebeğin anneden yogun olarak kalsiyum vs çektiği dönemler daha sonra. Kemikleri gelişiyorken mesela. Ben de doktoruma bacaklarıma kramp giriyor dediğimde şaşırdı ve daha erken dedi. Takviye de ilk dönemde vermek istemediğini söyledi ve bol yoğurt süt peynir tüket dedi. Maden suyunu da ilk gebelikten biliyorum, günde iki tane iyi geliyordu. ama bence biraz da kendi depolarımızla ilgili bir durum

Bende işler tam tersi. Uykularım azaldı ve aşırı yorgun hissediyorum. Dün bir kez gün içinde uyuyacak oldum onda da annem gürültü yapıp müsade etmedi sağolsun. Bugun de gece 3ten beir uyanıgım.

serenity16 canım kardeşi olacağını söyledin mi abisine bizimkilerin yaşları aynı ya nasıl tepki verecek nasıl davranacak merak ediyorum.
Bizimki arkadaş vs sevmiyor. Daha once kardeş olsun mu diye sorunca da şiddetle karşı çıkıyordu. Şimdi daha riskli donemdeyiz diye birsey demedim. İlerlesin insllah arastıracagım dogru konusma yolunu.

Bizimki arkadaş vs sevmiyor. Daha once kardeş olsun mu diye sorunca da şiddetle karşı çıkıyordu. Şimdi daha riskli donemdeyiz diye birsey demedim. İlerlesin insllah arastıracagım dogru konusma yolunu
Görümcemin kızına ve oğluma kayınvalidem bakıyor aralarında 2 yaş falan var o yüzden kardeş konusuna sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama konu anneyi paylaşmak olunca ne olacak tereddütlüyüm. Belki sen söylemişsindir diye sormak istedim sanada

kahve ve soda konusunda benim bildiğim kadarıyla günde 200mlg'dan fazla kafein alımı zararlı o da 1-2 fincan kahveye denk geliyor. Ben aşırı kahve içen biriydim ama gebelik planlamaya başladığımızdan beridir kahveyi günde 1 fincana düşürdüm. sigara konusu çok geçmiş, ben de çok alkol tüketen biriydim ama 2021'in başından beri ağzıma sürmedim desem yeridir, sigara ile alkol bir tutulabilir mi bilmiyorum tabii ama ikisi de bebeğin gelişimini çok etkiliyor sonuçta bütün sorumluluk niye anaların üstünde ya üüüf
Sade soda günde 1 tane için diyorlar bir de, doğruluğunu bilmiyorum doktorumdan duymadım bunu.

Arkadaslar bu topikdemi hatirlamiyorum ama sanki burasiydi birisi hurma yedini soylemisti ilk haftalarda hurma nana ve maydonoz bebegi dusurmeye ve kanamaya maal oluyor belki biliyosunuz ama hatirlatma yaptimak istedim hatta doguma gitmeden 15gun once yiyin hurmayi rahmi acmaya ve dogumu kolaylastirir iyi gunler herkeze

Nifty testi ben ilk hamilelikte yaptırmadım arkadaşlar. Sebebi de her ne olursa olsun doğuracağım diye düşünmemdi. farklı testlerde olumsuz sonuçlar alıp sonra sağlıklı dogum yapan ama sırf test negatif diye gebeliği gergin geçiren insanlar oldugunu duymustum, bunun da etkisi olmustu. Ama tabi ben olacaklara kendimi hazırlamak isterim veya gebeliği gerektiğinde sonlandırırım diye düşünenler için makul.

Yani şimdi gözümü açtım ve kusarak hem de bomboş mideyleböle giderse 50 kiloya düşücem orası kesin

Bende bişey yiyemiyorum ilk hamileliğimde gece yatarken muzlu süt yapıp içiyordum büyük bir bardak bebeğin gelişimi için. 4 kilo vermiştim bende çok kötüydü
Ben de hıc bıse yoyemıorum zorla tost yıorum. Az bıse zorlayarak bıseler yemeye çalışıyorum hayattan soğudum resmen. Su bıle ıçemiyorum ilkinde bu kadar değildi sanki yiyordum ama kusuyordum onda da gercı. Ben de ıkı hafta olmadı 2 kılo vermısım. Kılo fazlam vardı ama bu sekılde vermek de kötü ınsan hayattan soğuyor

Bende alıyorum canım mide bulantım yok, iştahımda gayet açık
Bu hafta bi diyetisyenle görüşücem bakalım online bir şekilde
ben de gorusmek istiyorum aslinda ama listeye uyacagimi hic sanmiyorum yok ben kesin bir 30 kilo alicam zaten 65 le hamile kaldim dusun artik kac olurum

Günaydın kızlar, 7+1’im bende ne bulantı ne kusma yok, progestan alıyorum günde 3 o olmasa sanki kasık sertliğim de olmayacak gibi. Göğüsler de de pek bir şey yok. Geçen hafta kalbini duyduk, şimdi bir şey mi oldu diye korkuyorum ya iyi midir düşünmeden edemiyorum. Ne zormuş, böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…