2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor bazıları çok uçta yaşarken bazıları yaşamıyor. Bazılarında 9 ay sürerken bazılarında kısa sürüyor vs. Şiddetli ağrına eşlik eden kanaman olmadığı surece hiç telaslanma çünkü belirtiler zaman ilerledikçe azalacak o yüzden üzülme aklına da kötü bişey getirme bebeğin orda yaşadığın her duyguyu hissediyor

yok cnm gogus agrısından bahsediyorum zaten kanamam yok sukur 31 inde kesede kanalama alanı gordu ama dnlen iş yapma dedi meme agrım gecnce korkuyorm ben gecen senede kalbi durdugunda meme agrım ve diğer gebelk bekrtıulerm keslmştı öyle gitmstm doktora ögrenmstm buda öyle olcak diye ödüm kopuyor

Allah korusun.. ne zaman bir dahaki kontrolün?
Benim de hassasiyetim azaldi baslardaki gibi değil

persembe gunu nasipse kontrolum
demek baslarda daha cok oluyor benımde bı gecıyor bı agrıyor cok degısık
Az kalmış benim de Çarşamba günü. Hiç sıkma canını canım kötü bişey yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut. Göğüs ağrısı da çekilmiyor zaten yanlışlıkla kolun çarpsa sızlıyor

Allah korusun.. ne zaman bir dahaki kontrolün?
Benim de hassasiyetim azaldi baslardaki gibi değil
2 gündür benim de baya azaldı son günlerde lekelenme de olmuştu, bu sebeple başka bir doktora da görünmek istedim bugün . Çok şükür herşey yolundaydı

2 gündür benim de baya azaldı son günlerde lekelenme de olmuştu, bu sebeple başka bir doktora da görünmek istedim bugün . Çok şükür herşey yolundaydı
Çok şükür ben aklıma hiç kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum hamileliğin güzel yanları başlıyor diye içimden geçiriyorum rahatlıyorum

Günaydın kizlar. Bugun dişçiye gideceğim mecbur dr 14 haftaya kadar pek önermedi ama git göster belki basit bi islemle halleder dedi. Hic olmazsa göstereyim içim rahatlasın. Lokal anesteziyi sordum druma adrenalin içermeyen lokal anestezi olabilirsin dedi. Korkuyorum ama bakalım ne diyecek discim

Günaydın kızlar Güzel bir gün diliyorum bende bugün başka bir Dr a randevu aldım kendi drum 1 ay sonra gel demişti ama bu iğne hap kullandığım halde pazar günü kahverengi akıntı leke gelmişti bi gidiyim içim rahatlasın diyorum inş kötü bişi yoktur Dua edin kızlar

Geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı olmadan halledilir diş zor çünkü
Kızlar benim de ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
Doktoruna görün canım bişey olmaz inşallah
Bende dünden beri kullanmama rağmen devam ediyor birazdan doktora mesaj atacağım. Bizide haberdar et canım inşallah normaldir.

Güzel haberlerini bekliyorum, miniğini gör gel için rahat etsin

Kızlar benim de ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
Gecmis olsun onemli degildir Hemen endişeye kapılma lütfen.Hepimizde oluyor.İliskiden sonra bu tarz kanamalar oluyor sanırım bu ya vajida ki kanlanmadan olabilir yada baska bir kanama alanından.Doktorun yonlendirecektir.Ilac fitil verebilir.Bana da doktorum ilk 12 hafta iliski yasak dedi ,her muayeneye gittigimde tekrar söyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…