- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.601
Canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor bazıları çok uçta yaşarken bazıları yaşamıyor. Bazılarında 9 ay sürerken bazılarında kısa sürüyor vs. Şiddetli ağrına eşlik eden kanaman olmadığı surece hiç telaslanma çünkü belirtiler zaman ilerledikçe azalacak o yüzden üzülme aklına da kötü bişey getirme bebeğin orda yaşadığın her duyguyu hissediyorcanım bişey sorucam sana 8 haftalıgız ilk baslarda gogus agrım daha sıddetli olurdu smdi arada geciyor arada agrıyor ama cok siddetli degil son muayeneden sonra oldu bu 31 Mart Çarşamba günü muayene olmstum ne blim gögüs agrım gecince korkuyorum ben yolunda gitmeyen bseymi var acaba diyorm
yok cnm gogus agrısından bahsediyorum zaten kanamam yok sukur 31 inde kesede kanalama alanı gordu ama dnlen iş yapma dedi meme agrım gecnce korkuyorm ben gecen senede kalbi durdugunda meme agrım ve diğer gebelk bekrtıulerm keslmştı öyle gitmstm doktora ögrenmstm buda öyle olcak diye ödüm kopuyorCanım belirtiler kişiden kişiye değişiyor bazıları çok uçta yaşarken bazıları yaşamıyor. Bazılarında 9 ay sürerken bazılarında kısa sürüyor vs. Şiddetli ağrına eşlik eden kanaman olmadığı surece hiç telaslanma çünkü belirtiler zaman ilerledikçe azalacak o yüzden üzülme aklına da kötü bişey getirme bebeğin orda yaşadığın her duyguyu hissediyor
Allah korusun.. ne zaman bir dahaki kontrolün?yok cnm gogus agrısından bahsediyorum zaten kanamam yok sukur 31 inde kesede kanalama alanı gordu ama dnlen iş yapma dedi meme agrım gecnce korkuyorm ben gecen senede kalbi durdugunda meme agrım ve diğer gebelk bekrtıulerm keslmştı öyle gitmstm doktora ögrenmstm buda öyle olcak diye ödüm kopuyor
persembe gunu nasipse kontrolumAllah korusun.. ne zaman bir dahaki kontrolün?
Benim de hassasiyetim azaldi baslardaki gibi değil
Az kalmış benim de Çarşamba günü. Hiç sıkma canını canım kötü bişey yoktur Allah'ın izniyle içini ferah tut. Göğüs ağrısı da çekilmiyor zaten yanlışlıkla kolun çarpsa sızlıyorpersembe gunu nasipse kontrolum
demek baslarda daha cok oluyor benımde bı gecıyor bı agrıyor cok degısık
Benim de baya taş gibiydi dokunsam aklim çıkıyordu şimdi daha azaldi ilk baslardaki gibi değilpersembe gunu nasipse kontrolum
demek baslarda daha cok oluyor benımde bı gecıyor bı agrıyor cok degısık
2 gündür benim de baya azaldı son günlerde lekelenme de olmuştu, bu sebeple başka bir doktora da görünmek istedim bugün . Çok şükür herşey yolundaydıAllah korusun.. ne zaman bir dahaki kontrolün?
Benim de hassasiyetim azaldi baslardaki gibi değil
Çok şükür2 gündür benim de baya azaldı son günlerde lekelenme de olmuştu, bu sebeple başka bir doktora da görünmek istedim bugün . Çok şükür herşey yolundaydı
anladım canım normal bi durum ozaman ne blim insan ufak bseyden korkuyor ya elimde degilBenim de baya taş gibiydi dokunsam aklim çıkıyordu şimdi daha azaldi ilk baslardaki gibi değil
Demek bir kanama alanı varmış kese etrafnda canım ilişki zaten 3 ay yasak çoğumuza hatta ben Dr a sormadım bile istersen bir Dr ara progesteron başlar hemenKızlar benim de ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
İlk 10 hafta ve son 1 ay ilişki yasak mutlaka doktoruna söyle durumuKızlar benim de ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
Bana yasak dememişti ya 10da gel dedi çok korkuyorum benim yüzümden mi olduDemek bir kanama alanı varmış kese etrafnda canım ilişki zaten 3 ay yasak çoğumuza hatta ben Dr a sormadım bile istersen bir Dr ara progesteron başlar hemen
Geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı olmadan halledilir diş zor çünküGünaydın kizlar. Bugun dişçiye gideceğim mecbur dr 14 haftaya kadar pek önermedi ama git göster belki basit bi islemle halleder dedi. Hic olmazsa göstereyim içim rahatlasın. Lokal anesteziyi sordum druma adrenalin içermeyen lokal anestezi olabilirsin dedi. Korkuyorum ama bakalım ne diyecek discim
Doktoruna görün canım bişey olmaz inşallahKızlar benim de ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
Bende dünden beri kullanmama rağmen devam ediyor birazdan doktora mesaj atacağım. Bizide haberdar et canım inşallah normaldir.Günaydın kızlarGüzel bir gün diliyorum bende bugün başka bir Dr a randevu aldım kendi drum 1 ay sonra gel demişti ama bu iğne hap kullandığım halde pazar günü kahverengi akıntı leke gelmişti bi gidiyim içim rahatlasın diyorum inş kötü bişi yoktur Dua edin kızlar
Güzel haberlerini bekliyorum, miniğini gör gel için rahat etsinGünaydın kızlarGüzel bir gün diliyorum bende bugün başka bir Dr a randevu aldım kendi drum 1 ay sonra gel demişti ama bu iğne hap kullandığım halde pazar günü kahverengi akıntı leke gelmişti bi gidiyim içim rahatlasın diyorum inş kötü bişi yoktur Dua edin kızlar
Gecmis olsun onemli degildirKızlar benim de ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?