- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 48
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.681
Canım sen kaç günde bir iğne oluyorsun ben 3 günde bir benim pazar yoğun geldi cumartesi akşam başlayarak o akşamda iğne zamanım dı tamda pazar geldi şuan yok dünden beri ama bende 2 de bir görüneyim dedim inş bişi yokturkese dışında knama alanı gördu bende ama kendimde leke veya kanama yok cok garip 31 martta kasmıssın kendni dedi işmi yaptın dedi direk rapor verdi bana zaten iğne kullanıyordum iğneye devam dedi hap vermedi iğne daha etkiliymiş devam ediyormu lekelenmen peki kesildimi
Kalp hassas bi organ bunun için acele etmiyorum illa duymak için geç olsun güç olmasın hayırlısıDoktor bana salıya rndevu verdı kalp atisi ıcın. Sımdı korktum bır cok kısı 6ncı haftadan sonra kalp sesı duymaya gıdıyor
dinlen sakın iş flan yapma yardmcı olan biri varsa snaa hep yat yatarkende ayaklarının altına yastık koy öyle yat canım stres yapma ilaçlarnınduzenlı kullan gecer insallahÇok az leke geliyor hala kahve korkuyorum geldikçe
progestan 50 lik hergün kalçadan vuruluyorum canım aynen benmde var kaybım herşeye temkinli yaklaşıyorum doktor yazmıyosa sen iste igne hergun vurulmak istiyorm de ben valla progestanı vermicekti bi tehlıke gormuyorm diye dedm baska doktora gidip yazdırmayla ugrastrmayn beni siz yaznn hocam dedmm sonra yazdı 14 haftaya kdar hergun vurulcam nasipseCanım sen kaç günde bir iğne oluyorsun ben 3 günde bir benim pazar yoğun geldi cumartesi akşam başlayarak o akşamda iğne zamanım dı tamda pazar geldi şuan yok dünden beri ama bende 2 de bir görüneyim dedim inş bişi yokturçok streslıyım insanın kayıpları olunca böyle oluyor galiba
benimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diye
Evet çok dengesiz her şey anlık değişiyor demek ki evhamdan ölücez vallahi. Bir de ilk gebelik olunca saçma gelse de insan düşünmeden edemiyormuş. İyi ki burası var öğreniyoruz.canım enteresan bende bazen çok iyiym sanırım geçti diyorum ertesi gün tekrar kötü yani kötü düşünmebi var bi yok. Gögüslerimde geçti diyordum geçen gün sıkı bi sütyen giymişim akşam bi çıkardım aman Allahım nasıl bi acııı
12. hafta diye biliiyorum evet biraz da maliyetliBu ikili 3lü test hangi aylar haftalardı 300tl muayene veriyorum zaten bide ayrıyetten ücret alırlarmı
Kan testi de yapıldığı için alınır herhaldeBu ikili 3lü test hangi aylar haftalardı 300tl muayene veriyorum zaten bide ayrıyetten ücret alırlarmı
Bu testlere kadar başka tetkikler var mı yapılcak bnm şuan iyi gidiyo bi tek karın ağrım varKan testi de yapıldığı için alınır herhalde
İkili test 12. Haftadaymış diğerini bilmiyorum
Hiç kan vermediysen vermen lazım bazı testlere bakılıyor, istemedi mi doktorunBu testlere kadar başka tetkikler var mı yapılcak bnm şuan iyi gidiyo bi tek karın ağrım var
Benim yeni başladı her koku midemi bulandırıyor eşimde kokuyo gibi geliyo buz dolabını açasım gelmiyoBugun midem fazladan bulanıyor sanki hiç halim yokböyle her an kusacak gibiyim ama kusmuyorumda bulantı olmayanlar gercekten cok cok sanslısınız. Keşke uyusam uyansam 12 haftalık olsam bulantıda gecse ınsallah gecer tabi
Verdim değerlerim yükseldi kalbini baktırdı b 12 düşük çıktı 14 ü kontrolüm var folik asit vitaminler içeren ilaç verdi hepsi içindeHiç kan vermediysen vermen lazım bazı testlere bakılıyor, istemedi mi doktorun
Ben kızımdada içmemiştim bişey olur dusuncesıyle yıne hıc sormadım doktora :/Benim yeni başladı her koku midemi bulandırıyor eşimde kokuyo gibi geliyo buz dolabını açasım gelmiyoprilam dr yazdı aç karnına akşamları 2 tane ama aç kalamıyorum ki bastırsın diye akşam alınma sebebi uyku yapıyo
Tam tersi yatıyorum kalkacak halim yokYa size de hiç böyle dans etme isteği yerinde duramama falan gibi bir his geliyor muu
Ruj sürebilirsin çok iyi gelirBen kızımdada içmemiştim bişey olur dusuncesıyle yıne hıc sormadım doktora :/
Kızlar ucuga ne ıyı gelır sabah bı jyandım ucuk az acıuodu sımdı afedwrsınız cok ögurdum ve dudagımdakı ucugunda acısı arttıkac gunde gecer ki birde bu eklendi
Ya bu hafta bana böyle bir yerinde duramama hissi geldi, yemek yapamıyorum hala temizlik de sınırlı ama kalk oyna desen ohooo ahahahsTam tersi yatıyorum kalkacak halim yok
Peki o zaman standart dudak kremıde ıyı gelır mı kokusuna nasıl dayanırım bilmiyorum amaRuj sürebilirsin çok iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?