2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım sen kaç günde bir iğne oluyorsun ben 3 günde bir benim pazar yoğun geldi cumartesi akşam başlayarak o akşamda iğne zamanım dı tamda pazar geldi şuan yok dünden beri ama bende 2 de bir görüneyim dedim inş bişi yoktur çok streslıyım insanın kayıpları olunca böyle oluyor galiba

Bu grupta sanki çoğu kişi kanama leke görüyo iğne ilaç fln kullanıyo çok korkmaya başladım bende hiç bişey yok ama olcak gibi gözüm hep idrarda

progestan 50 lik hergün kalçadan vuruluyorum canım aynen benmde var kaybım herşeye temkinli yaklaşıyorum doktor yazmıyosa sen iste igne hergun vurulmak istiyorm de ben valla progestanı vermicekti bi tehlıke gormuyorm diye dedm baska doktora gidip yazdırmayla ugrastrmayn beni siz yaznn hocam dedmm sonra yazdı 14 haftaya kdar hergun vurulcam nasipse

benimde goguslerm ilk baslarda daha cok agrıyordu şimdi 8 haftalıgız eskisi gibi agrımıyor bende korkuyorum bi sorunmu var acaba diye

Evet çok dengesiz her şey anlık değişiyor demek ki evhamdan ölücez vallahi. Bir de ilk gebelik olunca saçma gelse de insan düşünmeden edemiyormuş. İyi ki burası var öğreniyoruz.

Bugun midem fazladan bulanıyor sanki hiç halim yok böyle her an kusacak gibiyim ama kusmuyorumda bulantı olmayanlar gercekten cok cok sanslısınız. Keşke uyusam uyansam 12 haftalık olsam bulantıda gecse ınsallah gecer tabi

Benim yeni başladı her koku midemi bulandırıyor eşimde kokuyo gibi geliyo buz dolabını açasım gelmiyo prilam dr yazdı aç karnına akşamları 2 tane ama aç kalamıyorum ki bastırsın diye akşam alınma sebebi uyku yapıyo

Ben kızımdada içmemiştim bişey olur dusuncesıyle yıne hıc sormadım doktora :/

Kızlar ucuga ne ıyı gelır sabah bı jyandım ucuk az acıuodu sımdı afedwrsınız cok ögurdum ve dudagımdakı ucugunda acısı arttı kac gunde gecer ki birde bu eklendi

Ruj sürebilirsin çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…