• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ipek_annesi ipek_annesi aile arası da olsa çok güzel bir anısı oluyor nasip olur yaparsınız inşallah 😍
Ben de çok kararsızım yapmakta. İki kızım olduğu için eşim ve ben hariç herkes erkek beklentisinde kız olursa nasıl tepki vericekler moralimi bozarlar mi bilmiyorum kizlarimda yapmadım o kadar yaygın değildi sanki.

Peki canım ayrıca burun kemigine falan bakılacak mı ? Sadece kan mı vereceksin ? Onu merak ettim asıl

Bunlar firma isimleri mi canım ?

Benim son gittiğim farklı bir doktor senin dediğin gibi önerdi,once perinatolog görsün ölcsün biçsin dedi ama ikili icin kan verme dedi.sadece ultrason olsun dedi,birde nifty icin kan ver dedi.Benimde kafam karıstı 🙄 sen perinatoloğun önerirse mi yaptiracaksın yoksa her türlü yaptıracak mısın canım ?

Gecmis olsun canım ,eger cok agrimaz ise kullanmazsın.Miniğe de maşallah 🥰

Benim ilk bebekte yoktu böyle şeyler ,ama hevesleniyorum bende😍 aile icinde olabilir kücük birsey kısmet olursa inşallah 🥰🙏
Perinatologum önerirse yaptıracağım canım ,gerek görmezse yaptırmayacağım

kızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
Ben incia markasının çatlak yağı ve kremini aldım canım ama daha kullanmaya başlamadım içeriği çok temizmiş güvenle kullanabilirmişiz ve kullanıcı yorumlarıda gayet güzel

Çok teşekkür ederim. Ben de ondan korkuyorum üşüyorum da ateslenecem sanırım umarım olmaz ya

Yaaa ne güzel. Sağlıklı haberler alırsın inşallah 🙏😍 cinsiyeti ilk öğrenen sen olacaksın çok heyecanlı yaaa 🥰🥰

Diş doktorunu aradım bişey veremem tuzlu gargara yap dedi. Ateş yapmasından korkuyorum üşüme de var şu an

Teşekkür ederim hemen deniyim
Yaa anladım çok geçmiş olsun. Ben gebeliği ilk öğrendiğimde boğaz ağrısı, üşüme, burun ve geniz akıntım vardı covid olmasından da korkuyordum. Sürekli olarak tuzlu suyla gargara yaptım, tuzlu ılık suyu burnuma da çektim açılsın diye. İşe yaradı sanırım 3-4 günde rahatlamıştım. Sizde de boğaz ağrısına iyi gelebilir

kızlar bir konuya değinmek ıstıyorum çatlak için bısey kullanmaya başladınız mı :) kızımda daha once hep bebek yagı suruodum sadece sorunsuz atlatmıstım bu sefer 2 hamılelık daha temkınlı olmak ıstıorum var mı onerınız boil catak karsıtı yağ gordum var mı kullanan ıse yarar mı
Ben ilkinde lierac kullandım her gece yatmadan önce karnıma ve göğsüme sürüyordum tavsiye ederim. hiç çatlağım olmadı bunda da kullanacağım ama 4. Ay gibi başlamayı düşünüyorum.

Ahhh bı de alışveriş severler varsa aranızda istiklal Mangoda harika şeyler var indirimde baya bı alisveris yaptım sevenler varsa bı bakın derim kızlar 🥰

Ben de çok kararsızım yapmakta. İki kızım olduğu için eşim ve ben hariç herkes erkek beklentisinde kız olursa nasıl tepki vericekler moralimi bozarlar mi bilmiyorum kizlarimda yapmadım o kadar yaygın değildi sanki.
Kimseyi takma bence kendin eğlenmek için yapacaksın eğlen geç kız da olsa mutluluktan havalara uçarsın düşündüklerinden bile utanirlar 🙈😅

Peki canım ayrıca burun kemigine falan bakılacak mı ? Sadece kan mı vereceksin ? Onu merak ettim asıl

Bunlar firma isimleri mi canım ?

Benim son gittiğim farklı bir doktor senin dediğin gibi önerdi,once perinatolog görsün ölcsün biçsin dedi ama ikili icin kan verme dedi.sadece ultrason olsun dedi,birde nifty icin kan ver dedi.Benimde kafam karıstı 🙄 sen perinatoloğun önerirse mi yaptiracaksın yoksa her türlü yaptıracak mısın canım ?

Gecmis olsun canım ,eger cok agrimaz ise kullanmazsın.Miniğe de maşallah 🥰

Benim ilk bebekte yoktu böyle şeyler ,ama hevesleniyorum bende😍 aile icinde olabilir kücük birsey kısmet olursa inşallah 🥰🙏
Evet canım benim paylaştıklarım firma ismi. Baktıkları şeylerde farklılıklar var

Az önce bebeğimle vedalaştım... Sizlere sağlıklı gebelikler dilerim. Gruptan çıkıyorum arkadaşlar hoşçakalın..
Çok geçmiş olsun, hayırdır ne oldu ki. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin size.

Dun duyduk canim kalp atisini🥰🤗🤎
Arkadaşlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür :) doktor kese gayet düzgün ama kalp atışı biraz zayıf dedi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Daha önce boş gebelik olduğu için daha sıkı takip edeceğiz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de uygulamalarda 6+6 diyordu doktor 6 haftalık dedi kese boyutuna.

Arkadaşlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür :) doktor kese gayet düzgün ama kalp atışı biraz zayıf dedi. 2 hafta sonra tekrar randevu verdi. Daha önce boş gebelik olduğu için daha sıkı takip edeceğiz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de uygulamalarda 6+6 diyordu doktor 6 haftalık dedi kese boyutuna.
Benimde öyleymiş canım , benimde bebiş biraz minnak bi kaç gün sonra tekrar duyucaz bizde kalbini
Ama o fark zamanla kapanabiliyo o yüzden sende sıkma canını

Kizlar biraz agrim ve pembe akintim var diye doktora gittim, cok sukur her sey yolundayms, progestan verdi yine doktor. Büyümüş de kuzucuk, 7gunluk fark 5 güne düşmüş 🥰

Bir de kulaklarim sorun yapti, aylardir tikaniyordu, ama aciliyordu gün içinde, simdi 5 gundur hem tıkalı hem de agri yapmaya başlamışti, doktora gittim temizledi ve sol kulak, yani agri yapan yer tahris olmus dedi, antibiyotik damla verdi kulağa, gebeligi soyledim ama kulağa nufus eder sadece, bsy olmaz dedi. Eve gelip prospektusu okudum, hamilelikte kullanilmamalidir yazıyor. Hatta kullanim esnasinda hamile oldugunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza haber verin diyor. Kendi doktoruma sordum geçmiş olsun yapacak bsy yok kullanmaniz gerekiyorsa madem dedi. Ben de simdi kalakaldim kullansam mi kullanmasam mi kafam karıştı. Biraz daha bekleyeym diyorum brkac gun baktim agri geçmiyor, o zaman kullanirm dedim, bilemedim..
Kulak ağrısı da fena olur her zaman oluyormuydu sebebi ne acaba bogazlrda ağrıyormu?

Benimde öyleymiş canım , benimde bebiş biraz minnak bi kaç gün sonra tekrar duyucaz bizde kalbini
Ama o fark zamanla kapanabiliyo o yüzden sende sıkma canını
Lütfen dinledikten sonra bana da tekrar yazar mısınız? Doktorum da bir dedi zaten pek çok hamilelikte böyle zayıf olabiliyor diye. Bazısı 1 2 haftaya toparlıyor bazısının devam etmiyor ama her şey olabilir dedi. Bende biraz gerginim açıkçası

Back
X