- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #5.381
Kesin değildir tabi %75 ihtimalKesin degıl diye düsünüyorum sadece tahminse ,daha dış organları bile oluşmadi.Ama kanda nifty testi yaptiranlar erken öğrenebilir
Bendim galiba o kişi :) .. bu cuma 10+2 de, kalça açısına göre %75 kız dedi doktorum.Burdan biri yazmıştı doktor cinsiyet thmini yapmıştı
Evet ilk cinsiyet haberi sizin sıra kimde bakalımBendim galiba o kişi :) .. bu cuma 10+2 de, kalça açısına göre %75 kız dedi doktorum.
Anladim canimİnşallah sağ salim gelsinler dünyaya. Yok canım ben konyalı değilim izmirliyim.
Ben veririm belki kesin olarakEvet ilk cinsiyet haberi sizin sıra kimde bakalım
Kızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim
Sıkıntı yoktur dimi yani inanılmaz acıyan göğüslerim dün azaldı bugün hiç yok . Biraz sabah bı iki dk bulantı geldi o kadar . Doktorum da dedi belirtilere takılma diye ama bir günde aniden korkuttu
Merhaba . Ya sürekli nıfty testiyle ilgili sizi darladım ama son birşey sormak istedim . Mikrodelasyonlara baktırdınız mı ?Ben veririm belki kesin olarak
Hadi bakalım inşallahBen veririm belki kesin olarak
geçici bi dönem zaten yakında azalarak biter umarımAnladim ben mutfagima giremiyorum buzdolabını açamıyorum bu da beni çok yoruyor psikolojik olarak
Yok daha o kadar buyuk diyil,kasimin basi,ama ben kendimi fazla dinliyorum bu surecde,en ufak deyisiklik tedirgin ediyor.nar yasakli meyveymis ilk haftalarda yeni oyrendimKaç haftaliktisiniz hissetmek için ? Şalgam zararli degil de sucuk önerilmiyor gebelikte ama bebeğin hareketiyle ilgisi olmaz eger bizim gibi degil ileri haftalardaysaniz bebek hareketini iyi takip edin 3 saatte bir oynamasi lazım ben 37. De kaybettim hareketleri yoktu son gün kasılmalardan farkedememisim en ufak bir endişe de gidin doktora tedbir olsun
Nar neden yasakmış ki bende nar istedim hoş daha almadı eşimYok daha o kadar buyuk diyil,kasimin basi,ama ben kendimi fazla dinliyorum bu surecde,en ufak deyisiklik tedirgin ediyor.nar yasakli meyveymis ilk haftalarda yeni oyrendim
Arkadaşlar selam
size de oluyor mu acaba
sürekli rüyalarımda bebek emzirdiğimi , bebek baktığımı , yeğenlerimle ilgilendiğimi , sürekli bi bebek çocuk temalı , net hatırladığım rüyalar görüyorum .
İlk gebeliğim olduğu için de daha önce yaşamadım ve şaşkınlıkla uyanıyorum
hiç böyle olmazdım , gündemimiz bebek diye mi yoksa hormonlar mı etkiliyor bilemiyorum
ben okadar araştırmadım canım yaMerhaba . Ya sürekli nıfty testiyle ilgili sizi darladım ama son birşey sormak istedim . Mikrodelasyonlara baktırdınız mı ?
D vitaminim düşük çıktığı için 4 damla devit vermişti ilk doktor ama daha sonra gittiğim doktor gerekli görmedi ilk 12 hafta sadece folik asit sonra folik asiti kesip diğer vitaminlere geçicez dedi herkesin değeri farklıdır ama sizinki daha düşükse başlayabilir belkiHerkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
Benimde D vitaminim alt sınırın çok az altında ama yinede verdi doktorum .Günde 4 damla kullanıyorumHerkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
O zaman daha hareket hissedemezsiniz kiYok daha o kadar buyuk diyil,kasimin basi,ama ben kendimi fazla dinliyorum bu surecde,en ufak deyisiklik tedirgin ediyor.nar yasakli meyveymis ilk haftalarda yeni oyrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?