2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kesin degıl diye düsünüyorum sadece tahminse ,daha dış organları bile oluşmadi.Ama kanda nifty testi yaptiranlar erken öğrenebilir
Kesin değildir tabi %75 ihtimal ama 12 haftadaki tahminler genelde tutuyo nifty testi de 12. Haftalarda açıklanıyor sanırım zaten. Benim oğlumda 12. Haftada doktor bence erkek aklınızda tutun bı kaç hafta sonra netleşir demişti doğru çıktı

Kızlar iyi pazarlar, dün temizlik yaparken hafif ağır bir şey kaldırdım. Sonra karnıma bir ağrı saplandı. Kanama yok ama şu an ufak ufak ağrıyor. Doktora gideyim mi sizce bilemedim

Yaaaa, dikkat et kendine.. Yapma öyle iş falan.. Ben valla var ya acsip hızlı yürür hızlı hareket ederdim şimdi kağnıya döndüm çok dikkat ediyorum.. Hiç bir iş yapmıyorum valla..

Sıkıntı yoktur dimi yani inanılmaz acıyan göğüslerim dün azaldı bugün hiç yok . Biraz sabah bı iki dk bulantı geldi o kadar . Doktorum da dedi belirtilere takılma diye ama bir günde aniden korkuttu

Belirti olsa ayrı dert ediyoruz, olmasa ayrı

Arkadaşlar selam

size de oluyor mu acaba

sürekli rüyalarımda bebek emzirdiğimi , bebek baktığımı , yeğenlerimle ilgilendiğimi , sürekli bi bebek çocuk temalı , net hatırladığım rüyalar görüyorum .
İlk gebeliğim olduğu için de daha önce yaşamadım ve şaşkınlıkla uyanıyorum

hiç böyle olmazdım , gündemimiz bebek diye mi yoksa hormonlar mı etkiliyor bilemiyorum

Yok daha o kadar buyuk diyil,kasimin basi,ama ben kendimi fazla dinliyorum bu surecde,en ufak deyisiklik tedirgin ediyor.nar yasakli meyveymis ilk haftalarda yeni oyrendim

Ben de birsürü ve farklı, alakasız rüyalarla tamamlıyorum geceyi Her tuvalete kalkıştan sonra farklı bir rüya Benimkiler bebek temalı değil ama alakasız farklı farklı şeyler

Herkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
D vitaminim düşük çıktığı için 4 damla devit vermişti ilk doktor ama daha sonra gittiğim doktor gerekli görmedi ilk 12 hafta sadece folik asit sonra folik asiti kesip diğer vitaminlere geçicez dedi herkesin değeri farklıdır ama sizinki daha düşükse başlayabilir belki

Herkese iyi pazarlar
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Folik asit dışında başka birşey kullanıyor musunuz?
D vitamini başla dedi doktorum ama kullanan var mı? Varsa kaç damla kullanıyorsunuz günlük?
Benimde D vitaminim alt sınırın çok az altında ama yinede verdi doktorum .Günde 4 damla kullanıyorum

Kızlar çok bulantım var genelde akşamları oluyor dayanmaya çalışıyorum prilam kullanıp bırakmak sıkıntılı yazmış bi doktor kafam karıştı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…