- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #10.741
Amin hepimiz alalım sağlıkla kucaklarımıza inşallahicimdekisess @Mursec @Sibelim84 dayler dayler hayırlı olsun kızlar sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Evet senin kesin sonuç belli olacak neyse haftaya tekrar gidicem doktorla konuştuk o zaman da derse kız diye tamamdırAmin insallah.
Gerci senin haftan ileri ama evet degisen cinsiyet hikayelerini okuyunca insan ister istemez suphe duyuyor. Benimkisi nifty ile belli olacak. Sanirim oyle olmasaydi ben de ayrintili ultrasona kadar emin olamazdim.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahİyi geceler kızlar bugün doktora gittim her şey normal nasipse erkek olacakayrıca covid ilk doz aşımı oldum inşallah hayırlı olur
Hoş bulduk canım sağ salim kavuşalım hepimiz inşallah ❤Hayırlı oldun canım hoşgeldin
hayırlı olsun oğluşunnn
HoşbuldukHoşgeldiiiin aramıza
Aaaa ne güzeeeel.. hayırlı olsun
Oooooy oy oyyyy o da nee yarabbimgördüğüm en güzeeeeel en net görüntülerden. Cinsiyetin değişmesi çok bomba Aaay merak ettim, hangi hastane burası? Hangi şehir? Cihaz çok iyiymiş.
Ooooh maşallah gözünaydın canım..
Bende sonuçları bekliyorum heyecanla..
Aramıza hoşgeldiiiin
Oyy bakalim ne olacakAyyy çok teşekkür ederim, hoşbuldum. Tahminler erkek yoğunluktaama benim içimden bir ses kız diyor bakalım sağlıklı olsun da amin
Hoşbulduk çok teşekkür ederimhemen haber vereceğim iple çekiyorum
Sag ol kuzuumm amin insallah, hepimiz saglikla alalimicimdekisess @Mursec @Sibelim84 dayler dayler hayırlı olsun kızlar sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Sag ol canimm, senin de cooook iyi gelecekHoşgeldiiiin aramıza
Aaaa ne güzeeeel.. hayırlı olsun
Oooooy oy oyyyy o da nee yarabbimgördüğüm en güzeeeeel en net görüntülerden. Cinsiyetin değişmesi çok bomba Aaay merak ettim, hangi hastane burası? Hangi şehir? Cihaz çok iyiymiş.
Ooooh maşallah gözünaydın canım..
Bende sonuçları bekliyorum heyecanla..
Aramıza hoşgeldiiiin
Elbette, ilk sayfadaki bilgileriMerhaba arkadaşlar ben de 12 haftalık hamileyim Gruba katılabilir miyim
Yeni bsy ogrendim ben de, cepte dursunBen de ishal icin limon ile turk kahvesinin karistirildigini biliyorum. Hatta yaptim kac kez ve ise yaradi.
Yogurdu hic duymamistim.
Hayirlisi olsun kuzucuk sağlıkla gelsinİyi geceler kızlar bugün doktora gittim her şey normal nasipse erkek olacakayrıca covid ilk doz aşımı oldum inşallah hayırlı olur
doktorun yok dediyse güven canım yoktur risk haritası var mı risk olmayan bölgedeyse grafik yoktur için rahat olsunPAPP A 1.76 serbest beta hgc de 23.1 yazıyor.. sizce bir sıkıntı varmıdır
Canım doktora daha göstermedim işte yarın giderim dedim yarında 19 mayıs.. risk haritası tablo var tabloda sadece mavi .. anlamadım bisey .. fotoları ekledimdoktorun yok dediyse güven canım yoktur risk haritası var mı risk olmayan bölgedeyse grafik yoktur için rahat olsun
Bunlar tek başına degerlendirilmiyor canim, mutlaka diger veriler gerekiyor. Bir tabloya islenip ortalamalar çıkarılıyor.Ikili test taraması tablo fotoları ekte bana bir sıkıntı yok gibi geldi ama anlayan varsa ..
Diğer veriler derken mesela ne olabilir...Bunlar tek başına degerlendirilmiyor canim, mutlaka diger veriler gerekiyor. Bir tabloya islenip ortalamalar çıkarılıyor.
Yaşınız, sigara kullanip kullanmadiginiz, ailede genetik hastalik olup olmadığı, daha once down sendromlu bir bebek dunyaya getirip getirmediginz gibi veriler bir programa işleniyor, ortalama alınıyorDiğer veriler derken mesela ne olabilir...
Ek olarak ense kalinligi ve burun kemiginin olup olmadığı bir de. İnsallah guzel sonuçlarınız olsnDiğer veriler derken mesela ne olabilir...
SinovacIyi geceler, gozunuz aydin.Erkek bebisler gittikce cogaliyor Hangi asiyi oldunuz? Biontech mi, sinovac mi?
Hayirla gelsin bebislerimiz. Benimde 1kiz 1oglum var. Simdi 3.ye hamileyim. Cinsiyetini tahmin edemedim arada kaldim :)
Aa cok sasirdim. Bana da 12.haftada aciklik gorunuyor %90 kiz dedi ama dr a daha gitmedim. Değisti mi acaba cunku hep erkek hissediyorum12. Haftada %90kiz demişti şuan 15deyiz %1000000 erkek dedi
Canım doktor kesin kız dedi. Cinsiyetimiz kesinleşti ikili test sonucundaki beta da tutmadıYarın yaz mutlaka
Bende de oluyor bazen ama idrarımı uzun süre tuttuğumda oluyor geçmiş olsun dikkst et cnmKizlar tuvaletim gelince kasıklarım sanciyor sizde de oluyor mu suyu da iyi tüketiyorum aceba üşüttum mu
Aramızda hoşgeldin canımmerhaba güzel anneler, bende kasım annesiyim nasipse bugün oğluşumuz olacagını öğrendik.
Bende katılmak istiyorum aranıza ekleyebilir misinygmygm :) birlikte takip edelim süreci sağlıkla inşallah :)
doğum tarihi 20.11.2021
nasipse 1. çocuk ( bir tane de düşük yaşadım)
kese görme: 5+5
kalp atışı : 5+5
hepimize sağlıklı sıhhatli bu süreci atlatmayı diliyorum sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin insallahdoktor yine kız dedi 2.kez ama ben 3.kez duymadan rahat edemicem hazırlıklara son kez daha duyup başlarım
Gozunaydin canım sağlıkla gelsin oğlusun
Oyy maşallah nasıl tatlı çıkmış öyleCinsiyetimiz değişti oglus geliyoobağdaş kurmus bide sıpa Eki Görüntüle 2851906
Gozunaydin canımKızlar bugün ikili test sonuçlarımi aldim, gayet guzel çok şükür, dusuk risk çıktı, 1/10000
Aramızda hoşgeldin canımmmSelamlar Kasım anneleri,
Ben de Kasım annesi olacağım inşallah 15+3deyiz şimdi. Valla burda yazılanları okuyup çok destek alıyorum. Hep beraber takip edelim
ygmygm beni de ekler misin :)
Beklenen doğum tarihi: 7.11.2021
Kese ve kalp atışı:6+2
İlk çocuk
Cinsiyeti cuma öğreneceğiz kısmetse.
Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum canlar.
Yaaa gerçekten çok heyecanlı. Allah gönlüne göre versin inşallah canım bize de haber ver mutlakaAyy kızlar bende de acayip bir heyecan var. Yarın 15 haftalık oluyor ve doktor randevum var. Cinsiyet öğreniriz büyük ihtimalleiki oğlum var bakalım yine bir oğluş mu geliyor yoksa kız mı
Hayırlı olsun canımİyi geceler kızlar bugün doktora gittim her şey normal nasipse erkek olacakayrıca covid ilk doz aşımı oldum inşallah hayırlı olur
GünaydinGünaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?