2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bugün aşı randevum var. Çok doktor ile konuştum. Bu şekilde karar verdik.
Bizim doktor da önerdi mi Ben ilk başladığımda konuşmuştum aşı hakkım çok önceden gelmişti kronik hastalığımdan ötürü, çok ağır hastalık olmadıkça önermem demişti bana. Ben de beklemeye aldım. Araştırmalardan sonra karar mı verdi acaba dedim şimdi.

Aaaaa senin durum, aynı benim durum
12.haftada erkek gibi” dedi , 14.haftada göstermedi, şimdi 16.haftam ve cuma günü randevum var. Aynısı olur mu dersin?
bu arada gözün aydın canım. sağlıkla kavuşun.
Aaa bende hafta olarak farklıyım ama bakalım bugün kontrolüm var 15.haftada görünmüyor dedi 16.haftada yine kapalı ama kız gibi dedi bugün 17.haftada tekrar çağırmıştı bakalım inşallah bu kez öğreniriz diye ümit ediyoruz

Günaydın kızlar size bi soru daha ayrıntılı ultrasona doktorum kendi bakıyor yaşadığım ilde de sadece bir tane perinatolog var. Kendi doktorum baktıktan iki gün sonra bide perinatologa baktırsam bi zararı olur mu? Doktoruma siz bakmayın başkasına baktıracam da diyemem

Evet canım. Bizim doktor dışında Erhan Karaalp ve kuzenimin görev yaptığı hastanenin farklı birimlerinde görev yapan doktorlar ile görüştüm. İlk trimesterden sonra öneriyorlar.
Bizim doktor da Biontech için hamile kadınlar üzerinde çalışmalar yapıldı demişti. Ama sinovac önermedi, yeterli çalışma yapılmadığı için.

Son düzenleme:
Anladım süpermiş, senin adına sevindim . Ben de yaptırmayı çok istiyorum başından beri , hasta olmaktan da korkuyorum çünkü .Ama alerjik ve kronik hasta olduğum için bıontech de bana önerilmiyor. Yine kaldım büyük olasılıkla ama fikirler değişirse bakalım

Umarım olumlu olur sonucu da. Hani o kadar kişi ile konuştum, yine de acabalar yok değil kafamda Hayırlısı bakalım.

Umarım olumlu olur sonucu da. Hani o kadar kişi ile konuştum, yine de acabalar yok değil kafamda Hayırlısı bakalım.
Ben de okudum bıontech araştırmasını . 30 bin hamile kadın üzerinde yapılmış. Olumsuz sonuç alınmamış . İnşallah güzel olur herşey Eşim yaptırdı dün öğretmen olduğumuz için, hiç bir sorun yaşamadı ateş yükselmesi gibi. Umarım senin de öyle olur, gelecek konusu da her türlü muamma olunsa da olunmasa da .

Yoo neden sakıncası olsun ki.Bende öyle yapıcam kendi doktorumda bakacak 3-4 gün sonra perinatologa randevum var .Hem fazla görmüş oluruz minişlerimizi

Yaptırabilirsiniz bence ama biraz zaman koyun arasına isterseniz 1 hafta kadar

bence hiçbir zararı olmaz aksine yararı olur, perinotologlara baktırmak daha ii bence , ben de özel hastanede bi doktora gidiyorum ama bu hafta sonu merak ettiğim ve herkesin tavsiye ettiği bir perinotolog var ona gifdeceğim ayrıca :)
bence birkaç doktora birden görünmek avantaj olabilir tek bir yere bağlı kalma derim

İyi akşamlar kızlar Hareketleri hisseden anneler tam olarak hangi bölgede hissediyorsunuz, şu anda bebiş hangi bölge civarındadır
Canım göbek deliğinin altlarında genelde 3-4 parmak kadar bazen göbeğe kadar çıkıyor rahim oval şekildeymiş göbek deliğinden aşağı kadar. O aralıkta kafasına göre takılıyor işte neresini severse
İlk başlarda kıpırdanmalar oluyor ben 1 hafta sonra direk tekmelerini hissetmeye başladım şuan her gün hissedebiliyorum baya baya vuruyor sıpa

Maşallah ona Benim sıpanın tekmelerini daha hissetmiyorum, 5-6 gündür minik minik pıtpıt şeklinde hissediyorum, zaten son kontrolde de uyanmadı istifini bozmadı beyefendi ben aşağılarda kasığa doğru hissediyorum genelde, normaldir herhalde

Normal canım normal rahim oraya kadar uzuyor Çünkü bebek o an oralardadır. Ben de bazen daha yukarıda bazen daha aşağılarda hissediyorum zaten birkaç güne tekmelerini de çok rahat hissedersin bence

yaaaa hadi bakalım o zaman Bi öyle bi böyle diyince de olmuyo, hiç yorum yapılamayınca da olmuyo. Merak ediyor insan. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…