2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hastanede tanıstıgım bir kadın vardı zayıftı aynı gunlerde dogum yapmıstık. Kadın sürekli yedigi bol tatlılardan efendime söyliyim bol şekerli hoşaflardan bunun sonucunda fışkıran sütünden bahsediyordu o kadar ye fit ol sütte fışkırsın şanslı olmanın böylesi

Benim bi oğlum var.Onun gebeliğinde bu kadar cildim bozulmamıştı.Bakalım geçici bi süreç zaten..

Demek ki dogru

Olabilir canım dedigin gibi normalde bulantı olmayınca daha farkedilir olmus sende

Tansiyonunu ölçtür bi canım
Aynen canım, hemen yatma ihtiyacı da hissettim o anlarda. Ama alerjime iyi geldiği kesin ya, çok ilginc. 2 gün elimde kalmamisti icememistim, o gunler alerjim tetiklendi.

Çok geçmiş olsun Rabbim çok daha hayırlı evlatlar nasip etsin

Ay maşallah inşallah öyle şanslı oluruz bol süt olsun gerisi hallolur

Ay canim tatliyla hoşafla alakasi olduğunu zannetmiyorum bence bünye ile alakali 2 dogumumda da süt hemen bolca geldi ben oyle hosaf tatli falan yemedim yani ki 2. Doğumda bebeğimi kaybettigim halde kesilmedi ilac kullandim kesilsin diye hepimizin bol sütleri olsun insAllah

O zaman yine beni zor günler bekliyor desene masallah canım ınsallah bu seferde bol olur hepımızın olır ınsallah
Yasadıgın bu acıyıda bir daha Rabbim yasatmasın inşallah hepımız saglıkla kucaklayalım ve buyuyelım

cok üzüldüm canim kac haftalikdiniz

Amin canim amin senin öncekinde sütün az mi olmustu tahin helvasi cok süt yapar demislerdi doğuma yakin dene istersen

Amin canim amin senin öncekinde sütün az mi olmustu tahin helvasi cok süt yapar demislerdi doğuma yakin dene istersen
Ne kadar kala yemek lazım ki acaba canım. Yiyeyim baska ne yapsam ki bilgin var mı? Dogum öncesi ne yazıkki az geldi canım annem ve eşimin stresiyle zor gunler gecirdim resmen emzirmek için tek basıma mücadele verdim ama kazandım öyle böyle 2 yıl emzirdim çok şükür

İyi akşamlar kızlar Hareketleri hisseden anneler tam olarak hangi bölgede hissediyorsunuz, şu anda bebiş hangi bölge civarındadır
İyi akşamlaaar,

Ben göbek deliğinin 3 parmak altında hissediyorum. Özellikle gece yatarken ya da sabah ilk kalktigimda cok hareketli oluyor. Bir de yemeklerden sonra isler bitince azıcık uzanayim diyorum o zaman hissediyorum. Sanirim bizim haftamizda aynı aslinda doktor ultrasonla nereden baktıysa en son oralarda hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…