- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #12.641
Baktım yok normalGeçmiş olsun.Bende de arada bu tip ağrılar oluyor.Tansiyonunuzu bi ölçseydiniz yükselme var mı diye?
Hastanede tanıstıgım bir kadın vardı zayıftı aynı gunlerde dogum yapmıstık. Kadın sürekli yedigi bol tatlılardan efendime söyliyim bol şekerli hoşaflardan bunun sonucunda fışkıran sütünden bahsediyorduYok artık öyle de olmaz ki o zaman tabi loplop et olurbizimkiler de öyle ye ye der direnebildiğim kadar direnicem ben de en fazla 2 hafta kalmalarını istiyorum bakalım nasıl olcak :) o zamanlar gelsin de düşünürüz
Benim bi oğlum var.Onun gebeliğinde bu kadar cildim bozulmamıştı.Bakalım geçici bi süreç zaten..
Aynen canım, hemen yatma ihtiyacı da hissettim o anlarda. Ama alerjime iyi geldiği kesin ya, çok ilginc. 2 gün elimde kalmamisti icememistim, o gunler alerjim tetiklendi.Olabilir canım dedigin gibi normalde bulantı olmayınca daha farkedilir olmus sende
Tansiyonunu ölçtür bi canım
Çok geçmiş olsun Rabbim çok daha hayırlı evlatlar nasip etsinAdıyla büyüsün Zeynep ismine bayılırım"Zeynep bu güzellik var mı soyundan elvan elvan güller biter bağrında" ...Bu şarkıyı dinlerdim hep bi önce ki gebeliğimde bu ismi düşünüyordum düşük yaşamıştım, nasip değilmiş.
Aynen ki süte bayılırımOoo 1 litre
Ay maşallah inşallah öyle şanslı oluruzHastanede tanıstıgım bir kadın vardı zayıftı aynı gunlerde dogum yapmıstık. Kadın sürekli yedigi bol tatlılardan efendime söyliyim bol şekerli hoşaflardan bunun sonucunda fışkıran sütünden bahsediyorduo kadar ye fit ol sütte fışkırsın şanslı olmanın böylesi
Demek ki dogru
Aa aa acaba ne eksikligin varda alerjin oluyorAynen canım, hemen yatma ihtiyacı da hissettim o anlarda. Ama alerjime iyi geldiği kesin ya, çok ilginc. 2 gün elimde kalmamisti icememistim, o gunler alerjim tetiklendi.
İnşallahAy maşallah inşallah öyle şanslı oluruzbol süt olsun gerisi hallolur
Testlerde bsy çıkmıyor ama alerjiye iyi gelen vitaminler varmis omega, d3 vs arastirdim dün.Aa aa acaba ne eksikligin varda alerjin oluyor
İnşallah
Çok sağol, amin.Çok geçmiş olsun Rabbim çok daha hayırlı evlatlar nasip etsin
Sürekli kullandımda yan etkısı falan var mı acaba yada mevsımsel olarakTestlerde bsy çıkmıyor ama alerjiye iyi gelen vitaminler varmis omega, d3 vs arastirdim dün.
Iyi bariAynen ki süte bayılırım
Ay canim tatliyla hoşafla alakasi olduğunu zannetmiyorum bence bünye ile alakali 2 dogumumda da süt hemen bolca geldi ben oyle hosaf tatli falan yemedim yani ki 2. Doğumda bebeğimi kaybettigim halde kesilmedi ilac kullandim kesilsin diye hepimizin bol sütleri olsun insAllahHastanede tanıstıgım bir kadın vardı zayıftı aynı gunlerde dogum yapmıstık. Kadın sürekli yedigi bol tatlılardan efendime söyliyim bol şekerli hoşaflardan bunun sonucunda fışkıran sütünden bahsediyorduo kadar ye fit ol sütte fışkırsın şanslı olmanın böylesi
Demek ki dogru
Gözün aydin canim ben de persembeyi iple çekiyorumNasıl mutluyum nasıl kesin kız dedi çok güzel ilerliyoruz
O zaman yine beni zor günler bekliyor deseneAy canim tatliyla hoşafla alakasi olduğunu zannetmiyorum bence bünye ile alakali 2 dogumumda da süt hemen bolca geldi ben oyle hosaf tatli falan yemedim yani ki 2. Doğumda bebeğimi kaybettigim halde kesilmedi ilac kullandim kesilsin diye hepimizin bol sütleri olsun insAllah
Herkese merhabalar Rabbim hepinizin dogmus doğmasını beklediğiniz tum yavrularinuzi sizlere saglikla bağışlasın ben bebegimi kaybettim formdan çıkarmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum kahrimdan ölüyorum cok uzuluyorum gördükçe bir yardımcı olur musunuz
Amin canim amin senin öncekinde sütün az mi olmustu tahin helvasi cok süt yapar demislerdi doğuma yakin dene istersenO zaman yine beni zor günler bekliyor desenemasallah canım ınsallah bu seferde bol olur hepımızın olır ınsallah
Yasadıgın bu acıyıda bir daha Rabbim yasatmasın inşallah hepımız saglıkla kucaklayalım ve buyuyelım
Ne kadar kala yemek lazım ki acaba canım. Yiyeyim baska ne yapsam ki bilgin var mı? Dogum öncesiAmin canim amin senin öncekinde sütün az mi olmustu tahin helvasi cok süt yapar demislerdi doğuma yakin dene istersen
İyi akşamlaaar,İyi akşamlar kızlarHareketleri hisseden anneler tam olarak hangi bölgede hissediyorsunuz, şu anda bebiş hangi bölge civarındadır
Benimki göbek deliğinin üstüne bile geçmeye başladı sabahları genelde alt karın tarafinda tepişiyorİyi akşamlar kızlarHareketleri hisseden anneler tam olarak hangi bölgede hissediyorsunuz, şu anda bebiş hangi bölge civarındadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?