2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Amin allah sabır versin ☹size de inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin rabbim bizim de ne olacağımız belli olmaz her an herşey olabiliyo hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Iyi masallah yeteri kadar emmiş kuzu.stres malesef etkiliyor işte hayatin bir parçası. Meyve suları falan ic demişlerdi ama en çok kişi tahin helvasını söylemişti su bir de tabi bol içilecek son haftalarda yersen etkisi olur herhalde canim birde sağlık ocağında ebeler de bilgilendiriyor bazen sorarsin onlara da

Ben de o civarda minik pıtırcık gibi bişey hissediyorum arada, ama bebek mi emin olamıyorum acaba gaz mı diyorum, günde en fazla 2 kere hissettim şimdiye kadar, belki de anlamıyorum Çok heyecanlı
Benimki göbek deliğinin üstüne bile geçmeye başladı sabahları genelde alt karın tarafinda tepişiyor
aaaa o kadar yukarıya çıktılar mı ben hep aşağılarda bişeyler hissettim eğer bebekse

Yicem helvayı evet suda önemli benım kızım memede kalmayı sevıyordu ve annemler bebek emerken su içilmez kulagı agrır diyorlardı hiç içmedim emzirirken bu sefer içsem mi dıyorum cunku diger türlü beklersem cok su içemiyorum sen içiyormuydun? İnternttede su içerken sütün bir anda hızla gelecegı ve bebegın tıkanabilecegı falan yazıyordu
Oy ben birde dereotu cok yıyordum sogumustum kendısınden artık

Ben de o civarda minik pıtırcık gibi bişey hissediyorum arada, ama bebek mi emin olamıyorum acaba gaz mı diyorum, günde en fazla 2 kere hissettim şimdiye kadar, belki de anlamıyorum Çok heyecanlı
Ay evet yaaa gercekten cok heyecanlı. Her hissettiğimde aynı heyecanı yaşıyorum ben de Allah yokluklarını göstermesin gaz ile ayırdedebiliyorum ben artık gazdan biraz daha güçlendi ilk baslarda ben de emin olamıyordum

cok üzüldüm canim kac haftalikdiniz
13 haftalik Septik Abortus 2 saat icinde durdu kalbi uc gundur ağlamaktan gözlerim açılmıyor enf devam ediyor halen tedavi görüyorum hastanedeyim lohusa diyolar bebegim yok cok perişanım cumartesi sabahina geri dönmek istiyorum her sabah cok mutlu uyanıyodum bugun rutin kontrolüm vardı nasip olmadi atlatamamaktan korkuyorum cok zor gelmişti tekrar gelirmi bilmiyorum hic umudum yok

Rabbim sabırlar versin üzüntünüzü derinden hissettim

Içinde bulundugun durumu inan cok iyi anliyorum ben 37. Haftada doğum diye gidip kalbi durduğunu öğrenmiştim boş pusetle kıyafetlerini alıp geri dönmüştüm ama sığındığım tek şey cennette bir melegim beni bekliyor oldu ve ümidimi hep korudum tabiki ilk zamanlar zor cok zor oluyor ama Rabbim sabrını veriyor bak ben şimdi cok korkarakta olsa kardeşini bekliyorum seninde yeniden olacak insAllah Rabbim yardimciniz olsun

Suyu hatirlamiyorum canimda emzirirken hep yemek yerdim ben güya o da birşey yapar diyorlardi cok inanmam ben mantığa yatmayan söylentilere iç sen suyunu ben içmesemde ilk zamanlar tikanirdi benim oğlan hatta doktora götürmüştuk sorun mu var diye doktor sütun tazyikli geliyor hızlı emiyor ondan biraz büyüsün düzülür demisti geçmişti gerçekten de

Bende içicem ya az azda olsa yani bilemiyorum tabi ablası gibimi olur yoksa sadece karın doyurup çekilir mi ama ay ne guzel yemekte aradan cıkmıs olur

Tam olarak çıkmadı ama gezerken elini kolunu çarpıyordu hissettiğin bebektir tabikide başka bişey olsa her zaman oluyidu diye anlarsın zaten. genelde göbek deliği çevresinde benim oğluş

Nasıl mutluyum nasıl kesin kız dedi çok güzel ilerliyoruz

Aaaaa senin durum, aynı benim durum
12.haftada erkek gibi” dedi , 14.haftada göstermedi, şimdi 16.haftam ve cuma günü randevum var. Aynısı olur mu dersin?
bu arada gözün aydın canım. sağlıkla kavuşun.

Benim cok ciddi bir tavsiyem olacak hanimlar cok cok cok su icin içtiğimizi zannediyoruz ama vücudumuz cok daha fazlasini istiyor coook kusuyorum diye elimde su matarası ile gezmeme rsgmen cok fazla susuz kalmışsın enfeksiyon ve yüksek ateşte işin icine girince bebeğimin kalbi kaldıramamis suyunuzu abartarak icin hanımlar bebeğinizi önlenebilir tum rahatsızlıktan koruyun birde lutfen birlikte olurken ya condom kullansin esiniz yada geleneksel yontem kullansin eşimden gelen kronik idrar yolu enfeksiyonu Septik Abortus a neden oldu ve cinsel yasagimiz bittikten sonra ilk beraberlikten 4 gun sonra öldü bebeğim Rabbim sizleri ve bebeklerinizi esirgesin korusun.

Regenesis max nasıl kullanıyorsunuz gündüz mü
Aklıma ne zaman gelirse iciyorum
İkili temiz çıktıysa sadece AFP testi bakıyorlar genelde
Arkadaşlar Merhaba, kasıklarınızda sızı oluyor mu? Olması normal midir?
Az yürüyünce hemen oluyor
Rabbım sabırlar versin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…