2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnşallah biraz daha bekler hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah
Nasılsın bugün canım azcık daha dursun içerde aceleci bebiş
günaydııınn

Birkac buyuk yudum alinca orayi cozzz yapip ilk etapta yakiyor gibi ama hemen birkaç saniye sonrasi inanilmaz rahatlatiyor, ama fark edebilir tabii bsy diyemiyorum. Maalesef bazen cok zor oluyor.
yakınca içmedim bende dediğin gibi devam etmek lazımdı belki de ah analık ahhh zor valla

Denersin bir daha olmazsa, az kaldi insallah geçecek bunlar ne kolay ki, kadinlara her sey zor
aynen inşallah sağlıkla gelsinler de hepsine katlanıyoruz :)
doğru arkadaşım bize ne kolay ki :)
bu arada bebişleriniz nasıl kızlar benimki yüzünü hala ısrarla göstermemekte ısrarlı bi kere görebildim sadece
gelişimi de güzel dedi doktor geçen hafta kontrolde 2350 gr ve 45 cm ölçtü. az kaldı gelmelerine artık

Gecen kontrolde aniden gittigim icin aklımda pek bsy kalmamis ama iyiydi cok sukur, bugun yine kontrol var merakla bekliyorum bakalım nasıl

Gecen kontrolde aniden gittigim icin aklımda pek bsy kalmamis ama iyiydi cok sukur, bugun yine kontrol var merakla bekliyorum bakalım nasıl
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dön :)
minişler güzel güzel büyüsün zamanında gelsin inşallahhh

Denersin bir daha olmazsa, az kaldi insallah geçecek bunlar ne kolay ki, kadinlara her sey zor
Cidden hersey kadinlara zor
Yok canim hep eli vardi bu sefer ustune kordonda var gozunu biraz gorebildik komplesi yok ablasinida goremeden dogurmustum ben oyle olacak herhalde yine

Cidden hersey kadinlara zor

Yok canim hep eli vardi bu sefer ustune kordonda var gozunu biraz gorebildik komplesi yok ablasinida goremeden dogurmustum ben oyle olacak herhalde yine
ya aynen canım ya kontrol gecesi butün gece pire gibi zıpladı 1 dk uyutmadı kendi de uyumadı sabah doktora kontrole gittik eliyle yüzünü kapatmış yan tarafında da göbek kordonu beyfendi horul horul uyuyor salladık vurduk karnıma ama tık yok asla keyfini bozmadı. bütün gece yoruldu tabi afacan
bizde doğunca görebilcez napalım arkadaşım şimdiki çocuklar fena

Pazar günü üşüttüm dün grip oldum kötüydüm bugün daha iyiyim şükür ki çok ağır değil idrar yolu ve mantar için de fitil 1.yi kullandım rahatlattı biraz diğerini de perşembe akşam kullanıcam inşallah kurtulurum enfeksiyon çok kötü yapıyo beni böyle bekliyorum haftaya kontrol inşallah hepimiz güzel haberlerle gireriz doğumlara sen nasılsın
Bizimki de öyle baştan beri göstermiyo renklide 1 foto bile yok plasentanın altındaymış kafası o yüzden görüntü bozuk oluyo artık renksiz de ne kadar gördüysek o

Canım doğum yapmışsın çok girip bakamıyorum gozunaydinn sağlıkla büyüt insallah en kısa zamanda da toparlayıp evinize dönersiniz insalalh

Akrep olacak bebekler icin dogal bu durum saglikli olsunlarda artik doguma bekleriz
Cok gecmis olsun. İnsallah ilaclarin ise yararda kurtulursun bende hastayim ya. Kizim anaokuluna gidiyor 1 aydir surekli hasta yavrum tam iyilesti diyorjm yine hasta simdi banada gecti insallah suanki halimden ilerlemez

süpriz yapacaklar demek ki :)
Benim elle tutulur birkac fotom var Allahtan ama elleri hep yuzunde gerçekten. 2 kontrol öncesi bi eli gözünde, biri yanağında o da yetmemis dizini de dudaklarina çekmişti asla da kilini kıpırdatmadi. Odaya girmeden 1-2 dk oncesine kadar ise sn durmuyordu halbuki

Ya geçmiş olsun canım son zamanlarımız inşallah ilerlemeden atlatırsın c vitamini almaya çalış bolca

Akrep olacak bebekler icin dogal bu durum saglikli olsunlarda artik doguma bekleriz
çokkkk doğru bir cevap oldu bu canım bende kardeşimden biliyorum akrepleri.
dayımız da akrep babamız şimdiden tedirgin yandık diyor
eşim ve ben akreplerle anlaşamıyoruz zıt karakterleriz bakalım bu oğlan bize napacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…