- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #19.101
Zaman çok hızlı geçti hemde çok heyecanlayım sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi inşallah herkes sağlıklı olarak kavuşur evladınaBana da son 25 diyorne ara geldik bu günlere yaa daha dün kalp atışını duymaya gidiyorduk ilk kez zaman geçiyor inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza
Aynen ben de saglik kismindayim o da fotosu var diye yani yoksa insan merak eder ciddenanalarına garezleri gerçekten bak işte hepsi aynı inat bu çocuklar inat
doktorun yanında çok uslular ama nedense. bizde de renkli 2 fotosu var oda önceki haftalardan mucize eseri anlık yakalanmış
doktor bu haftalarda artık yeri çok daraldı sağlığı yerindemi ona bakılır resim çok beklemeyin dedi zaten beklemiyoz alıştık artık
Buyurugggn ben akrebimmmmAkrep burcu nasıl oluyo ki acep inşallah çektirmez
Benim ergenligim benim cocugum olsa agzina agzina vururum diyordum, cocugum da akrep olacakahhh ahhh inşallah akıllı uslu olurlar da geneli çok inatlar arkadaşım
tanıdığım bütün akrepler de anne babayla sürekli güç savaşı içinde oluyorlar.
6. hisleri gerçekten çok kuvvetli ve seni nasıl ikna ediceğini çok iyi biliyorlar sürekli gözde olmaya çalışırlar ve düşündükleri hep onlara göre doğrudur ve en kötüsü de karşısındakini azcık saf yerine koyuyorlaranlaşmak çok zor anacım.
Çok heyecanlandım. Hadi bakalım. Gün kesinleşince yaz bana canım olur mu? Bir ihtiyacınız olursa da haber vermen yeterli. Evimiz hastaneye yakın sayılır.Benim sancı çıktı kızlarDoktor söyleyene kadar anlamamıştım tabi, ben normal ağrılardan sanıyordum. Haftaya kontrolde karar verilecek, doktor 22 sinde olur dedi ben 25 i olsa dedim, bebek uygunsa bekleriz dedi . Çok heyecanlı ve korkutucu
Ben bir akrep olarak hiçç cektirmem meselaAkrep burcu nasıl oluyo ki acep inşallah çektirmez
Yaylar cok özgür oluyor ben şahsen akrep olmasini istiyorum bakalim ne zman doğacakHerkese selamBurç konusu açılmışken sorayım, sizce akrep mi yay mı daha iyi, evlat olarak?
Yazarım haftaya çarşambaya bir dahaki kontrol bakalımÇok heyecanlandım. Hadi bakalım. Gün kesinleşince yaz bana canım olur mu? Bir ihtiyacınız olursa da haber vermen yeterli. Evimiz hastaneye yakın sayılır.
Doğumu sordum ben, aynı ama zam gelebilir siz doğurana kadar dedilerYazarım haftaya çarşambaya bir dahaki kontrol bakalımBugün oda kapı süslemesine filan baktım, odaları görmedim hala , muayene ücretleri artmış tekrar doğumu konuşmadım haftaya onları da net öğrenirim
Onu ben de sormuştum, zam gelme ihtimaline karşı hastane kendisini korumak için önden ödeme kabul etmiyor dedilerDoğumu sordum ben, aynı ama zam gelebilir siz doğurana kadar dedilerDedim şimdi ödesem olmaz mı? Kabul etmediler. İlla zamlı kilitleyecekler bana
Doğumhane kaçıncı katta ki? Nst çekilen yer Ahter Hocanın odası ile aynı katta. Ziyaretçi kabul ediliyor ama eşler doğuma giremiyor denildi bize. Ödemeyi illa yatışın yapıldığı gün aldıklarını belirtti. =)Onu ben de sormuştum, zam gelme ihtimaline karşı hastane kendisini korumak için önden ödeme kabul etmiyor dedilerama haftaya artık kabul ederler herhalde. Ziyaretçi olayını herşeyi ayrıntılı konuşmak lazım. Bugün nst için de doğumhane katına çıkardılar , yenidoğan ünitesi de ordaymış görünce kalbim güp güp
Evet o kattaydı , ama bugün çok yoğunlarmış 4. Katta doğumhaneye çıkacaksınız dediler o şekilde görmüş oldumDoğumhane kaçıncı katta ki? Nst çekilen yer Ahter Hocanın odası ile aynı katta. Ziyaretçi kabul ediliyor ama eşler doğuma giremiyor denildi bize. Ödemeyi illa yatışın yapıldığı gün aldıklarını belirtti. =)
Biz uygun bir mesaj yazacağız arkadaşlarımıza. Pandemi zamanı ne kadar az kişi o kadar iyiEvet o kattaydı , ama bugün çok yoğunlarmış 4. Katta doğumhaneye çıkacaksınız dediler o şekilde görmüş oldumZiyaretçi olayı iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim şimdi Gelip uzun uzun kalmaz umarım kimse
Mantıklı. Arkadaşlar daha anlayışlı , gelmez ya da kısa kalırlar da aileler biraz karmaşıkBiz uygun bir mesaj yazacağız arkadaşlarımıza. Pandemi zamanı ne kadar az kişi o kadar iyi
O konuda şanslıyım sanırım. Eşimin ve benim sadece kendi anne babamız burada. Geri kalan herkes ya farklı şehirde ya da farklı ülkedeMantıklı. Arkadaşlar daha anlayışlı , gelmez ya da kısa kalırlar da aileler biraz karmaşık
İç canım ben de limon zencefil nane kekik tarçın az az katıp bi kaynatıp kapatıyorum ılıyınca da bal katip içiyorum iyi oluyo hiç bişey olmaz günde 1 defa yaparsın iyileşince bırakırsınBen yine vitamini aksattim bugun iceyim onlaribitki caylarinada bi yerde icilir dedikleri bi yerde icilmez diyor bu donemde icemedim bende
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla doğar benim de tahminlerim öyle ki ay sonu doğururum gibi geliyo ama bilemicem ilk doğumlar geç oluyomuş kolay olmuyomuş gerçi belli de olmazBenim sancı çıktı kızlarDoktor söyleyene kadar anlamamıştım tabi, ben normal ağrılardan sanıyordum. Haftaya kontrolde karar verilecek, doktor 22 sinde olur dedi ben 25 i olsa dedim, bebek uygunsa bekleriz dedi . Çok heyecanlı ve korkutucu
Hadi bakalim hayirlisi korkacak birsey yok Hersey güzel olacak insBenim sancı çıktı kızlarDoktor söyleyene kadar anlamamıştım tabi, ben normal ağrılardan sanıyordum. Haftaya kontrolde karar verilecek, doktor 22 sinde olur dedi ben 25 i olsa dedim, bebek uygunsa bekleriz dedi . Çok heyecanlı Allah yardımcın olsun arkadaşım diş çok zor bir ağrı. Bende şekerli tüketemiyorum dişlerim yüzünden o kadar çok çürük varki dolgu olması gereken. Doğumdan sonra baya dişçinin kapısını dihadi
Sende ekimin son haftasi bekle artik cnmÇok heyecanlı 10 gün sonra gün alan arkadaşlar kavuşmaya başlıyor sanırım bebişlere. Benimde son 21 gün görünüyor 3 hafta e.
Biz uygun bir mesaj yazacağız arkadaşlarımıza. Pandemi zamanı ne kadar az kişi o kadar iyi
Aynen bence de arkadaş çevresi neyse de asıl akrabalar sorun aileler e de raziyim ben akrabalar durmayacak ama söylicem ben mecburen doktor 1 ay ziyaret olmasın dedi dicem vakalar yüksek napim çocuk ta ben de en hassas dönemimiz olacak anlayışlı olmak lazım ben de çevrede doğuranlara hep sonradan gittimMantıklı. Arkadaşlar daha anlayışlı , gelmez ya da kısa kalırlar da aileler biraz karmaşık
Gözün aydın canim darısı başımıza ohh bol mis kokuluBiz eve döndüüüük
Dua eden herkese çok teşekkür ederim
Hadi gözü aydın canım darısı hepimizin başına inşallahBiz eve döndüüüük
Dua eden herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?