- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #31.001
Yok bugün hiçbir şey yediremedim
Bizim yemeklerden tattırıyorum yiyor. annem arada yedir yada yemeklerine az tuz at bir şey olmaz diyor.öyle mi yapsam bilemedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu yapınca ağlıyor bugün teyzesiyle görüntülü konuştuk ona abbuuuuu dedi çok sevindim geçici bir şeydir inşaAllah annem dişi acıyordur konulunca acıyacak sanıyor olabilir dedi henüz dişi çıkmadı ama çok kaşıyor şişmiş orasıBiyeri acıyınca da mı ağlamıyo mesela yanına gitme yalnız bırak bakalım belki ağlar çağırmak için falan ağlıyolar ya
Sürekli hoplat kasları gelişsin bizim 2 aylıkken hoplardı sürekli sonradan hoplamayı bıraktı ama basıyo yürüyo yürüteç e koyuyorum hareketler yaptır bacaklarına
Çıkarıyor ama o kadar azaldı ki bugün biraz daha iyi tatlı tatlı bişiler çıkarıyor ses olarak ama dudaklarını kıpırdatmadan sanki korkuyor gibi geliyorOh mis gibi yapmışsıngeçen sene günübirlik gitmiştim ama yüzerken karnım kasılmıştı.bu sene karnımdaki kasıntıyla yüzeriz
geçmiş olsun.bizimde alerji başlarda pişik yapıyordu.umarım diyet iyi gelirBu aylarda kızım çok hareketlendi aldığını düşünmüyorum.ek gıda ucundan ucundan yiyor.iki öğün vericem artık
Aynen lezzetliymiş bayaElmayla güzel olmuştur
Benim kız sevmiyor
geçmiş olsun biri bitmeden biri başlıyor dimiYine bu halimize de şükür
Benim kız da yerine koyunca ağlıyor yanıma alıyorum ya da kucağımda dalana kadar tutuyorum
hiç mi ses çıkarmıyor? Yoksa azaldı mı? Çıkarmıyorsa doktora danışın isterseniz
Arada koltuk altlarından tutup yürüme çalışması yaptırabilirsin.dik tuta tuta alışır
Aynen öyle ama dediğin gibi buna da şükür napalimOh mis gibi yapmışsıngeçen sene günübirlik gitmiştim ama yüzerken karnım kasılmıştı.bu sene karnımdaki kasıntıyla yüzeriz
geçmiş olsun.bizimde alerji başlarda pişik yapıyordu.umarım diyet iyi gelirBu aylarda kızım çok hareketlendi aldığını düşünmüyorum.ek gıda ucundan ucundan yiyor.iki öğün vericem artık
Aynen lezzetliymiş bayaElmayla güzel olmuştur
Benim kız sevmiyor
geçmiş olsun biri bitmeden biri başlıyor dimiYine bu halimize de şükür
Benim kız da yerine koyunca ağlıyor yanıma alıyorum ya da kucağımda dalana kadar tutuyorum
hiç mi ses çıkarmıyor? Yoksa azaldı mı? Çıkarmıyorsa doktora danışın isterseniz
Arada koltuk altlarından tutup yürüme çalışması yaptırabilirsin.dik tuta tuta alışır
İyi o zaman ya geçicidir bence deOnu yapınca ağlıyor bugün teyzesiyle görüntülü konuştuk ona abbuuuuu dedi çok sevindim geçici bir şeydir inşaAllah annem dişi acıyordur konulunca acıyacak sanıyor olabilir dedi henüz dişi çıkmadı ama çok kaşıyor şişmiş orası![]()
Sizin yemeklerin tadina baktigi icin kendi yemegini sevmiyor olabilir. Minikte olsa vermeyip kendi tuzsuz yemeginden vermeye devam etsen daha iyi canimYok bugün hiçbir şey yediremedimBizim yemeklerden tattırıyorum yiyor. annem arada yedir yada yemeklerine az tuz at bir şey olmaz diyor.öyle mi yapsam bilemedim
![]()
Çok tatlıymışş aslında bu senelik sadece bezle bile girebilirler yaa heves ettim ben öylesineTeşekkür ederim.ikisi de çok şekermiş.kaliteli duruyor güle güle kullanınama kalmamışlar ben de bu tipte simit bakıyorum.mayo seneye şundan alıcam galiba.şimdi atlet donla mı soksam
shra mayo Çoçuk Yüzmeye Yardımcı Batmaz Mayo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TesekkuleerTrendyol dan aldim, 4 katlı müslin diye arastirmistim, tok bi yapısı var, yumuşak.. öyle ince muslin istemedim güneşten korusun istedim. Ben 105 e aldim, yine indirime girer bence
Parmak gıda vermeye çok korkuyorum ben...yukarı yanlarida patlattı 6 incimiz var maşallahBen dün kabak,havuç bebek irmigi bir de sarımsaklı bi çorba yaptım önüne de parmak havuç kabak hasladim o kemirirken bi yandan yedirdim.Sevdi gibi...deneyebilirsin bu tarifi.
Ben corbalarina azda olsa aricam galiba ..çorba icmiyor pes etmek uzereyimYok bugün hiçbir şey yediremedimBizim yemeklerden tattırıyorum yiyor. annem arada yedir yada yemeklerine az tuz at bir şey olmaz diyor.öyle mi yapsam bilemedim
![]()
Dudağı ya da diş etleri acıyor da olabilir.büyük ihtimal diştendir :/ dişse tetagil iyi gelebilirÇıkarıyor ama o kadar azaldı ki bugün biraz daha iyi tatlı tatlı bişiler çıkarıyor ses olarak ama dudaklarını kıpırdatmadan sanki korkuyor gibi geliyor![]()
öyle yapayım.umarım bugün yerSizin yemeklerin tadina baktigi icin kendi yemegini sevmiyor olabilir. Minikte olsa vermeyip kendi tuzsuz yemeginden vermeye devam etsen daha iyi canim![]()
EvetÇok tatlıymışş aslında bu senelik sadece bezle bile girebilirler yaa heves ettim ben öylesine![]()
benim çorbalar hep pütürlüydü.pütürsüz deneyim belki içerParmak gıda vermeye çok korkuyorum ben...yukarı yanlarida patlattı 6 incimiz var maşallah
Ben corbalarina azda olsa aricam galiba ..çorba icmiyor pes etmek uzereyim
Dün cok az taze sogan, kendi yaptigim yogurt (kaymagindan da koydum), 5tahilli un ile omlet yaptım yedi minnoşSade yumurta kuru gelmiştir belki.aynen ilk denemeler ilerleyen zamanlarda sever ben de sevmediği şeyi zorlamıyorumBalık yazın verilir mi bilemedim ki? Tam bir balık aşığıyım ama yazın hiç almayız
Mercimek ablamin bebesine 10aylikken ilk kez yedirdiklerinde çok ciddi alerji yapmsti, meğer alerjik bir besinmis, kontrollü ver canim.Mercimek aklımda ama çok gaz yapmaz mı bu ayda uygun mu bilemedim.bebelere kalsa tuzlu şekerli şeyi tabi seviyorlar yaşını bekleme taraftarıyımkendileri de ufak az da olsa böbrekleri yorulmasın minnoşların
İnsallah sonuclar cok guzel cikacak. Ya benimkine bir suru yolla denedim cok az su iciyor. En çok kaşıkla iciyor onu da bbbffftt grrr yaparak oyun haline getirdi cogu disari gidiyor ama napim. Biberinla icmedi, suluguyla içmiyor, bardakla istemiyor, anca kaşıkla biraz.Bugün alerji bölümüne gittik 3 tüp kan alındı.önemli olan 2 hafta sonra çıkacakmış inşallah alerjimiz geçmiştirGünde 125ml su içirmeye başladım ama bugün bezinde turuncu leke vardı.acaba fazla kalan kristaller mi yoksa susuzluktan mı? Sizler kaç ml su veriyorsunuz
Benim en basindan beri hic kesilmediGünaydın herkese bayadır giremiyorum adet düzeniniz nasıl ben bir kere oldum 8 gün sürdü normalde 10 12 gün sürerdi sonra 3 ay kadar olmadım işe başlayınca emzirme düzeni bozuldu 3 gün önce olmaya başladım ama ilk gün az geldi 2.gün çook az 3.gün çok çok az ve kesildi normalden farklı sizin nasıl
Hic adet olmadan da hamile kalinir, o konuya dikkatİnşallah geçmiştir alerjiniz
Ben 100 ml vermeye çalışıyorum ama onun da susamasına bağlı her zaman aynı içmiyo
İyi baya yemek gibi yapmışsın ben sadece haşlayıp çatalla ezip veriyorum irmiğe daha geçmedim kabızlık var diye ama 4 gündür doktorun verdiği şurubu veriyorum 2 gündür başladı kaka yapmaya artık vericem napiyim çubukla yaptırmak ta bi yere kadar eziyet oluyo ona da bana da şimdi irmik pirinç yulaf başlarım ben d3
Boğulma konusunda gerçekten panik olmamAk lazım ben mesela doğduğu gün de öyle bi korku yaşadım o korku bende devam ediyo ama arada öyle bişey olduğunda panik yapmıyorum sırtına vuruyorum devam ederse bi tık korku oluyo yine bende ama şükür allah kimseye yaşatmasın inşallah siz de bi daha yaşamazsınız
Bende de hafiften adet ağrıları var 10 gündür arada vuruyo geçiyo henüz gelen giden yok 2 gün önce test yaptım negatifti 3 saat sonra falan çöpe atarken baktım bi değişik gölge var ama hamile değilimdir diye düşünüyorum hiö adet olmadım çünkü nasıl hamile kalayım
Tekrar et bence ne olur ne olmaz
Sidefer kullaniyorum, cok memnunum.Kızlar Bu ferrum kan damlası mahfetti oğlumu ya sabah beri zor uyuttum sancıdan kıvranıyo sizler ne kullanıyorsunuz yada kullanmadan takviye eden var mı nasıl yapıyorsunuz
Oy maşallah yarasın miniğineDün cok az taze sogan, kendi yaptigim yogurt (kaymagindan da koydum), 5tahilli un ile omlet yaptım yedi minnoşsomon veriliyormuş cnm.
Mercimek ablamin bebesine 10aylikken ilk kez yedirdiklerinde çok ciddi alerji yapmsti, meğer alerjik bir besinmis, kontrollü ver canim.
İnsallah sonuclar cok guzel cikacak. Ya benimkine bir suru yolla denedim cok az su iciyor. En çok kaşıkla iciyor onu da bbbffftt grrr yaparak oyun haline getirdi cogu disari gidiyor ama napim. Biberinla icmedi, suluguyla içmiyor, bardakla istemiyor, anca kaşıkla biraz.
Benim en basindan beri hic kesilmedi
Hic adet olmadan da hamile kalinir, o konuya dikkat
Sidefer kullaniyorum, cok memnunum.
Masallah dişlere,ben veriyorum buharda haşlayıp damağında eziyor olmazsa çıkarıyor cok yumuşak olmalı zaten,bugun kemik sulu şehriye çorbası yapacağım.Parmak gıda vermeye çok korkuyorum ben...yukarı yanlarida patlattı 6 incimiz var maşallah
Ben corbalarina azda olsa aricam galiba ..çorba icmiyor pes etmek uzereyim
Ben korkuyorum hele geçen hafta onu yaşayınca cesaret edemem sanırımMasallah dişlere,ben veriyorum buharda haşlayıp damağında eziyor olmazsa çıkarıyor cok yumuşak olmalı zaten,bugun kemik sulu şehriye çorbası yapacağım.
Suyu alistirma bardağıyla veriyorum suyu içiyor seviyor da.
Herseye mi öyle yapıyor meyveye mesela... öyleyse bence birkaç gün ara verin kaşığı değiştirin böyle dikkat çekici olanlardan alıp verinArkadaşlar merhaba benim bebeğim ek gıdayı reddediyor ağzını kilitliyor kaşığı gördüğünde kfasını çeviriyor ilk bi kaç gün iyiydi kaşığı görünce heveslenşyordu ama şmdi açmıyor ağzını ve ağlıyo sadece aynısını yaşayan çözüm bulan var mı
Meyveyi yiyo ona da ilk burun kıvırıyo ama ağzına deyince yalamaya veya emmeye başlyo ama başka bişey almıyo ağzına . Aslında şlk baştan beri böyle ilaç bile içmezdi ama bi ara düzeldi gbi olmuştu şmdi yine aynı şaştm kldım. Evet bide kaşık değiştrym teşekkr ederimHerseye mi öyle yapıyor meyveye mesela... öyleyse bence birkaç gün ara verin kaşığı değiştirin böyle dikkat çekici olanlardan alıp verin
Bugün leke geldi sütüm de azaldı galiba adet oluyorum ama ben bi ara böyle leke leke olup düşük yapmıştım o yüzden emin olamıyorum adet mı diye bakıcam o meseleyeDün cok az taze sogan, kendi yaptigim yogurt (kaymagindan da koydum), 5tahilli un ile omlet yaptım yedi minnoşsomon veriliyormuş cnm.
Mercimek ablamin bebesine 10aylikken ilk kez yedirdiklerinde çok ciddi alerji yapmsti, meğer alerjik bir besinmis, kontrollü ver canim.
İnsallah sonuclar cok guzel cikacak. Ya benimkine bir suru yolla denedim cok az su iciyor. En çok kaşıkla iciyor onu da bbbffftt grrr yaparak oyun haline getirdi cogu disari gidiyor ama napim. Biberinla icmedi, suluguyla içmiyor, bardakla istemiyor, anca kaşıkla biraz.
Benim en basindan beri hic kesilmedi
Hic adet olmadan da hamile kalinir, o konuya dikkat
Sidefer kullaniyorum, cok memnunum.
Basmıyo ayağını ilk oğlum zıplardı ayağının üzerine basardı bu oğlum yapmıyoBasmiyo derken napiyo dik tutunca
Yürütece koyuyrm sabit duruyor basıp zıplayayım demiyor inşallah sma tip 2 felan değildir 2 hafta sürem var duruma göre Dr bakacakBiyeri acıyınca da mı ağlamıyo mesela yanına gitme yalnız bırak bakalım belki ağlar çağırmak için falan ağlıyolar ya
Sürekli hoplat kasları gelişsin bizim 2 aylıkken hoplardı sürekli sonradan hoplamayı bıraktı ama basıyo yürüyo yürüteç e koyuyorum hareketler yaptır bacaklarına