• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yok bugün hiçbir şey yediremedim 🤷🏻‍♀️ Bizim yemeklerden tattırıyorum yiyor. annem arada yedir yada yemeklerine az tuz at bir şey olmaz diyor.öyle mi yapsam bilemedim 😞

Biyeri acıyınca da mı ağlamıyo mesela yanına gitme yalnız bırak bakalım belki ağlar çağırmak için falan ağlıyolar ya

Sürekli hoplat kasları gelişsin bizim 2 aylıkken hoplardı sürekli sonradan hoplamayı bıraktı ama basıyo yürüyo yürüteç e koyuyorum hareketler yaptır bacaklarına
Onu yapınca ağlıyor bugün teyzesiyle görüntülü konuştuk ona abbuuuuu dedi çok sevindim geçici bir şeydir inşaAllah annem dişi acıyordur konulunca acıyacak sanıyor olabilir dedi henüz dişi çıkmadı ama çok kaşıyor şişmiş orası 🙄

Oh mis gibi yapmışsın 😂 geçen sene günübirlik gitmiştim ama yüzerken karnım kasılmıştı.bu sene karnımdaki kasıntıyla yüzeriz 😄💕

geçmiş olsun.bizimde alerji başlarda pişik yapıyordu.umarım diyet iyi gelir 🤲🏻 Bu aylarda kızım çok hareketlendi aldığını düşünmüyorum.ek gıda ucundan ucundan yiyor.iki öğün vericem artık

Aynen lezzetliymiş baya ☺️ Elmayla güzel olmuştur ☺️ Benim kız sevmiyor

geçmiş olsun biri bitmeden biri başlıyor dimi 🤦🏻‍♀️ Yine bu halimize de şükür 🤷🏻‍♀️ Benim kız da yerine koyunca ağlıyor yanıma alıyorum ya da kucağımda dalana kadar tutuyorum

hiç mi ses çıkarmıyor? Yoksa azaldı mı? Çıkarmıyorsa doktora danışın isterseniz

Arada koltuk altlarından tutup yürüme çalışması yaptırabilirsin.dik tuta tuta alışır
Çıkarıyor ama o kadar azaldı ki bugün biraz daha iyi tatlı tatlı bişiler çıkarıyor ses olarak ama dudaklarını kıpırdatmadan sanki korkuyor gibi geliyor 🤷🏼‍♀️

Oh mis gibi yapmışsın 😂 geçen sene günübirlik gitmiştim ama yüzerken karnım kasılmıştı.bu sene karnımdaki kasıntıyla yüzeriz 😄💕

geçmiş olsun.bizimde alerji başlarda pişik yapıyordu.umarım diyet iyi gelir 🤲🏻 Bu aylarda kızım çok hareketlendi aldığını düşünmüyorum.ek gıda ucundan ucundan yiyor.iki öğün vericem artık

Aynen lezzetliymiş baya ☺️ Elmayla güzel olmuştur ☺️ Benim kız sevmiyor

geçmiş olsun biri bitmeden biri başlıyor dimi 🤦🏻‍♀️ Yine bu halimize de şükür 🤷🏻‍♀️ Benim kız da yerine koyunca ağlıyor yanıma alıyorum ya da kucağımda dalana kadar tutuyorum

hiç mi ses çıkarmıyor? Yoksa azaldı mı? Çıkarmıyorsa doktora danışın isterseniz

Arada koltuk altlarından tutup yürüme çalışması yaptırabilirsin.dik tuta tuta alışır
Aynen öyle ama dediğin gibi buna da şükür napalim
Onu yapınca ağlıyor bugün teyzesiyle görüntülü konuştuk ona abbuuuuu dedi çok sevindim geçici bir şeydir inşaAllah annem dişi acıyordur konulunca acıyacak sanıyor olabilir dedi henüz dişi çıkmadı ama çok kaşıyor şişmiş orası 🙄
İyi o zaman ya geçicidir bence de

Yok bugün hiçbir şey yediremedim 🤷🏻‍♀️ Bizim yemeklerden tattırıyorum yiyor. annem arada yedir yada yemeklerine az tuz at bir şey olmaz diyor.öyle mi yapsam bilemedim 😞
Sizin yemeklerin tadina baktigi icin kendi yemegini sevmiyor olabilir. Minikte olsa vermeyip kendi tuzsuz yemeginden vermeye devam etsen daha iyi canim 😐

Ben dün kabak,havuç bebek irmigi bir de sarımsaklı bi çorba yaptım önüne de parmak havuç kabak hasladim o kemirirken bi yandan yedirdim.Sevdi gibi...deneyebilirsin bu tarifi.
Parmak gıda vermeye çok korkuyorum ben...yukarı yanlarida patlattı 6 incimiz var maşallah🧿
Ben corbalarina azda olsa aricam galiba ..çorba icmiyor pes etmek uzereyim

Çıkarıyor ama o kadar azaldı ki bugün biraz daha iyi tatlı tatlı bişiler çıkarıyor ses olarak ama dudaklarını kıpırdatmadan sanki korkuyor gibi geliyor 🤷🏼‍♀️
Dudağı ya da diş etleri acıyor da olabilir.büyük ihtimal diştendir :/ dişse tetagil iyi gelebilir
Sizin yemeklerin tadina baktigi icin kendi yemegini sevmiyor olabilir. Minikte olsa vermeyip kendi tuzsuz yemeginden vermeye devam etsen daha iyi canim 😐
öyle yapayım.umarım bugün yer 🤦🏻‍♀️
Çok tatlıymışş aslında bu senelik sadece bezle bile girebilirler yaa heves ettim ben öylesine 😀🤦🏻‍♀️
Evet 🥰 yol üzerinde almazsam öyle bezle sokayım 🙈
Parmak gıda vermeye çok korkuyorum ben...yukarı yanlarida patlattı 6 incimiz var maşallah🧿

benim çorbalar hep pütürlüydü.pütürsüz deneyim belki içer 🤦🏻‍♀️ Maşallah siz baya diş çıkardınız.bizim diş olmadığı halde elma ya da salatalığı koparıyor boğazında kalcak diye eline bir şey veremiyorum.meyve süzgeciyle anca

Sade yumurta kuru gelmiştir belki.aynen ilk denemeler ilerleyen zamanlarda sever ben de sevmediği şeyi zorlamıyorum ☺️ Balık yazın verilir mi bilemedim ki? Tam bir balık aşığıyım ama yazın hiç almayız
Dün cok az taze sogan, kendi yaptigim yogurt (kaymagindan da koydum), 5tahilli un ile omlet yaptım yedi minnoş 🥰 somon veriliyormuş cnm.
Mercimek aklımda ama çok gaz yapmaz mı bu ayda uygun mu bilemedim.bebelere kalsa tuzlu şekerli şeyi tabi seviyorlar yaşını bekleme taraftarıyım 😃 kendileri de ufak az da olsa böbrekleri yorulmasın minnoşların
Mercimek ablamin bebesine 10aylikken ilk kez yedirdiklerinde çok ciddi alerji yapmsti, meğer alerjik bir besinmis, kontrollü ver canim.
Bugün alerji bölümüne gittik 3 tüp kan alındı.önemli olan 2 hafta sonra çıkacakmış inşallah alerjimiz geçmiştir 🤲🏻 Günde 125ml su içirmeye başladım ama bugün bezinde turuncu leke vardı.acaba fazla kalan kristaller mi yoksa susuzluktan mı? Sizler kaç ml su veriyorsunuz
İnsallah sonuclar cok guzel cikacak. Ya benimkine bir suru yolla denedim cok az su iciyor. En çok kaşıkla iciyor onu da bbbffftt grrr yaparak oyun haline getirdi cogu disari gidiyor ama napim. Biberinla icmedi, suluguyla içmiyor, bardakla istemiyor, anca kaşıkla biraz.
Günaydın herkese bayadır giremiyorum adet düzeniniz nasıl ben bir kere oldum 8 gün sürdü normalde 10 12 gün sürerdi sonra 3 ay kadar olmadım işe başlayınca emzirme düzeni bozuldu 3 gün önce olmaya başladım ama ilk gün az geldi 2.gün çook az 3.gün çok çok az ve kesildi normalden farklı sizin nasıl
Benim en basindan beri hic kesilmedi 🥴
İnşallah geçmiştir alerjiniz
Ben 100 ml vermeye çalışıyorum ama onun da susamasına bağlı her zaman aynı içmiyo

İyi baya yemek gibi yapmışsın ben sadece haşlayıp çatalla ezip veriyorum irmiğe daha geçmedim kabızlık var diye ama 4 gündür doktorun verdiği şurubu veriyorum 2 gündür başladı kaka yapmaya artık vericem napiyim çubukla yaptırmak ta bi yere kadar eziyet oluyo ona da bana da şimdi irmik pirinç yulaf başlarım ben d3

Boğulma konusunda gerçekten panik olmamAk lazım ben mesela doğduğu gün de öyle bi korku yaşadım o korku bende devam ediyo ama arada öyle bişey olduğunda panik yapmıyorum sırtına vuruyorum devam ederse bi tık korku oluyo yine bende ama şükür allah kimseye yaşatmasın inşallah siz de bi daha yaşamazsınız

Bende de hafiften adet ağrıları var 10 gündür arada vuruyo geçiyo henüz gelen giden yok 2 gün önce test yaptım negatifti 3 saat sonra falan çöpe atarken baktım bi değişik gölge var ama hamile değilimdir diye düşünüyorum hiö adet olmadım çünkü nasıl hamile kalayım 🤔
Tekrar et bence ne olur ne olmaz
Hic adet olmadan da hamile kalinir, o konuya dikkat 🤭
Kızlar Bu ferrum kan damlası mahfetti oğlumu ya sabah beri zor uyuttum sancıdan kıvranıyo sizler ne kullanıyorsunuz yada kullanmadan takviye eden var mı nasıl yapıyorsunuz
Sidefer kullaniyorum, cok memnunum.

Dün cok az taze sogan, kendi yaptigim yogurt (kaymagindan da koydum), 5tahilli un ile omlet yaptım yedi minnoş 🥰 somon veriliyormuş cnm.

Mercimek ablamin bebesine 10aylikken ilk kez yedirdiklerinde çok ciddi alerji yapmsti, meğer alerjik bir besinmis, kontrollü ver canim.

İnsallah sonuclar cok guzel cikacak. Ya benimkine bir suru yolla denedim cok az su iciyor. En çok kaşıkla iciyor onu da bbbffftt grrr yaparak oyun haline getirdi cogu disari gidiyor ama napim. Biberinla icmedi, suluguyla içmiyor, bardakla istemiyor, anca kaşıkla biraz.

Oy maşallah yarasın miniğine 🥰 inşallah sağolasın 😘ben de taze soğanla yapınca yemişti.süt ürünlerine geçince yoğurtta katarım.bugün haşlayıp yeni tarif denicem. Balık yemeye kışın geçeriz.kuzu kıyma denicem bu hafta.mercimeği yeni duydum dikkatli olayım o zaman :/ su içimini arttırdım.büyük biberona geçip büyük bir delik açtım.saat başı veriyorum deneyebilirsin

Masallah dişlere,ben veriyorum buharda haşlayıp damağında eziyor olmazsa çıkarıyor cok yumuşak olmalı zaten,bugun kemik sulu şehriye çorbası yapacağım.
Suyu alistirma bardağıyla veriyorum suyu içiyor seviyor da.

Masallah dişlere,ben veriyorum buharda haşlayıp damağında eziyor olmazsa çıkarıyor cok yumuşak olmalı zaten,bugun kemik sulu şehriye çorbası yapacağım.
Suyu alistirma bardağıyla veriyorum suyu içiyor seviyor da.
Ben korkuyorum hele geçen hafta onu yaşayınca cesaret edemem sanırım

Arkadaşlar merhaba benim bebeğim ek gıdayı reddediyor ağzını kilitliyor kaşığı gördüğünde kfasını çeviriyor ilk bi kaç gün iyiydi kaşığı görünce heveslenşyordu ama şmdi açmıyor ağzını ve ağlıyo sadece aynısını yaşayan çözüm bulan var mı

Arkadaşlar merhaba benim bebeğim ek gıdayı reddediyor ağzını kilitliyor kaşığı gördüğünde kfasını çeviriyor ilk bi kaç gün iyiydi kaşığı görünce heveslenşyordu ama şmdi açmıyor ağzını ve ağlıyo sadece aynısını yaşayan çözüm bulan var mı
Herseye mi öyle yapıyor meyveye mesela... öyleyse bence birkaç gün ara verin kaşığı değiştirin böyle dikkat çekici olanlardan alıp verin

Herseye mi öyle yapıyor meyveye mesela... öyleyse bence birkaç gün ara verin kaşığı değiştirin böyle dikkat çekici olanlardan alıp verin
Meyveyi yiyo ona da ilk burun kıvırıyo ama ağzına deyince yalamaya veya emmeye başlyo ama başka bişey almıyo ağzına . Aslında şlk baştan beri böyle ilaç bile içmezdi ama bi ara düzeldi gbi olmuştu şmdi yine aynı şaştm kldım. Evet bide kaşık değiştrym teşekkr ederim

M Minikfaremmm kahvaltı sormuştun.yeni tarif denedim içine peynir de koymak lazımmış koyamadım belki de ondan beğenmedi.zorla 4 5 tatlı kaşığı tıktım valla.asabım bozuldu iki gündür 🤦🏻‍♀️
1 yumurta haşlanıp sarısını alıyoruz.başka tencere 2 tatlı kaşığı irmik, 1 yemek kaşığı pirinç unu(ben tam buğday unu kattım) 1 su br su ile muhallebi olana kadar pişirilip ocaktan alınıyor.bir tatlı kaşığı pekmez,yumurta sarısı ve peynir vermeye başladıysan bir yemek kaşığı labne ya da bebek loru katıp karıştırıyosun.
Şimdi yulaflı meyveli ara öğün yapıcam belki meyve var diye yer

Eklentiler

• 2F9A756C-6F02-48D1-9FFB-C2203E9D9AFF.webp
    2F9A756C-6F02-48D1-9FFB-C2203E9D9AFF.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 37

Bugün leke geldi sütüm de azaldı galiba adet oluyorum ama ben bi ara böyle leke leke olup düşük yapmıştım o yüzden emin olamıyorum adet mı diye bakıcam o meseleye

Biyeri acıyınca da mı ağlamıyo mesela yanına gitme yalnız bırak bakalım belki ağlar çağırmak için falan ağlıyolar ya

Sürekli hoplat kasları gelişsin bizim 2 aylıkken hoplardı sürekli sonradan hoplamayı bıraktı ama basıyo yürüyo yürüteç e koyuyorum hareketler yaptır bacaklarına
Yürütece koyuyrm sabit duruyor basıp zıplayayım demiyor inşallah sma tip 2 felan değildir 2 hafta sürem var duruma göre Dr bakacak

Back
X