- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Bence terbiyeni takinKöy yanarken kim napıyodu. Atart bşeyler yazdı ama sinirle okuyamadım
Bu seroya kendimi sevdirmedim gitti neyse en büyük aşklar kavgayla başlarmış
Sana sonuna kadar katılıyorum aynısını yapıyorum uzunnn zamandır hem deArkadaşlar mesajlarını okumak zorunda değilsiniz ben uzuuuunca bir mesaj gördüm mü direk atlıyorum çünkü biliyorum şikayet dolu neden gözümü ve enerjimi yorayım
Canım inanki sağlık olsun gerisi teferruat. Benim bu bebeğimin dolabı falan olmayacak evim ancak 3 çocuğumun eşyalarını alacak büyüklükteOzsanal modelinde en begendigimi demin attim kimse.begenmedi burdaki kisikkoydende daha once mobilya yaptrdik tum ev elimizde kaldi 6 yilda tum mobilyalari degistirmek zorunda.kaldik ins sZiin ole olmaz.cnm biyer buldum ama haftaici bakcaZ orasida olmazsa bebek magazalari gezmeyi düşünüyorum
Niye bize söylemiyorsunuzSana sonuna kadar katılıyorum aynısını yapıyorum uzunnn zamandır hem de
Guzel yorumun icin tesekkurlerCanım inanki sağlık olsun gerisi teferruat. Benim bu bebeğimin dolabı falan olmayacak evim ancak 3 çocuğumun eşyalarını alacak büyüklükteBende ona düzenleyicilerden alıp bizim uygun bir çekmecemizi ayırcam hatta dedim bir plastik sele bile olsa dizerim güzelce olur biter. İnan çocuğunun umrunda değil dolaplar beşikler şifonyerler o sıcacık huzurlu ana göğsünü arayacak ve sizin sağlıklı olmanız önemli. Bu arada eve, oturduğun mahalleyede pek takılma kimse covid korkusuna gebeliğin verdiği sıkıntılar nedeniyle pek öyle gezmelere yürüyüşe çıkamıyor. İlerde içine sinmezse kiraya verir başka yere taşınırsınız. Canım mutluluk senin götürdüğün yerdedir. Ev falan hepsi hikaye sen iyi olmaya bak. Ben o kadar evde oturdum şükür şimdiki evim kendimin gayette güzel ama unutamadığım üniversite okuduğum şehirdeki teneke sobalı evimdi bu arada inanmayacaksın o evde de fare vardı ama eşim o zamanlarki sevgilim yanımdaydı
Hep bu sero kızla hep mavi yüzünden kavga ediyorum o zoruma gidiyor konu biz olsak neyseK KurkmantoluS M Muallimezzz kizlarrr sakinnm bosuna gerilmeyin 7 aydr aranzdayim ama sacma sapan seyler yuzune birbirinizi kirmayin bazi seylri bin defa soylesen kisinin bir kulagindan girer digerinden cikar bu tarz konular artk mide bulandiriyor gercekten. Hep ayni seylerskti yani konuyu acan kisi anlamiyor bari siz bosuna gerilmeyin anlamayana laf anlatmak cok zor hepimiz hamileyiz germeyin kendinizi sacma sapan seyler yuzune kizlarrrrrrrr
Kişinin kendini bilmesi de ne güzelBen hak ettim bu sefer
PardonBence terbiyeni takin
Yoo ben seni ilk başta seviyodmBu seroya kendimi sevdirmedim gitti neyse en büyük aşklar kavgayla başlarmış
Ay ne bileyim belki hoşuna gidiyordur diye düşündümNiye bize söylemiyorsunuz
Eyv çiçeğimKişinin kendini bilmesi de ne güzel
.mahalle yanarken .. sacini tararmis demedinmi ?Pardon
Yoo ben seni ilk başta seviyodm
Serooo en başta seviyordum dedin demek ki simdi sevmiyorsunPardon
Tamam başa dönelim unutalım her şeyiPardon
Başa dönelim dlye teklif ettim,Serooo en başta seviyordum dedin demek ki simdi sevmiyorsun
Ben seviyom seni gı vallaBu seroya kendimi sevdirmedim gitti neyse en büyük aşklar kavgayla başlarmış
Mavi terbiyeni takın dedi seroya ne oldu sero gördün mü iyi oldu sana kıymetimi bilKızlar Allah iyiliğinizi versin olaya stres bombası gibi başlayıp saç baş girişmeyin diye bi tarafımızı yırtarken olay gülmekten yerlere yatmaya geldişebekler sizi ben yatıyorum hadi gudu nayt babies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?