2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inanki sağlık olsun gerisi teferruat. Benim bu bebeğimin dolabı falan olmayacak evim ancak 3 çocuğumun eşyalarını alacak büyüklükte Bende ona düzenleyicilerden alıp bizim uygun bir çekmecemizi ayırcam hatta dedim bir plastik sele bile olsa dizerim güzelce olur biter. İnan çocuğunun umrunda değil dolaplar beşikler şifonyerler o sıcacık huzurlu ana göğsünü arayacak ve sizin sağlıklı olmanız önemli. Bu arada eve, oturduğun mahalleyede pek takılma kimse covid korkusuna gebeliğin verdiği sıkıntılar nedeniyle pek öyle gezmelere yürüyüşe çıkamıyor. İlerde içine sinmezse kiraya verir başka yere taşınırsınız. Canım mutluluk senin götürdüğün yerdedir. Ev falan hepsi hikaye sen iyi olmaya bak. Ben o kadar evde oturdum şükür şimdiki evim kendimin gayette güzel ama unutamadığım üniversite okuduğum şehirdeki teneke sobalı evimdi bu arada inanmayacaksın o evde de fare vardı ama eşim o zamanlarki sevgilim yanımdaydı

K KurkmantoluS M Muallimezzz kizlarrr sakinnm bosuna gerilmeyin 7 aydr aranzdayim ama sacma sapan seyler yuzune birbirinizi kirmayin bazi seylri bin defa soylesen kisinin bir kulagindan girer digerinden cikar bu tarz konular artk mide bulandiriyor gercekten. Hep ayni seyler skti yani konuyu acan kisi anlamiyor bari siz bosuna gerilmeyin anlamayana laf anlatmak cok zor hepimiz hamileyiz germeyin kendinizi sacma sapan seyler yuzune kizlarrrrrrrr

Guzel yorumun icin tesekkurler

Hep bu sero kızla hep mavi yüzünden kavga ediyorum o zoruma gidiyor konu biz olsak neyse

Kızlar Allah iyiliğinizi versin olaya stres bombası gibi başlayıp saç baş girişmeyin diye bi tarafımızı yırtarken olay gülmekten yerlere yatmaya geldi şebekler sizi ben yatıyorum hadi gudu nayt babies
Mavi terbiyeni takın dedi seroya ne oldu sero gördün mü iyi oldu sana kıymetimi bilseni seviyordum değil seni artık seviyorum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…