Saka bir yana kendi adıma söylüyorum ikinizi de çok seviyorum kızlar umarim her zaman suan ki frekansta kalırsınız ❤❤❤Başa dönelim dlye teklif ettim,geçmiş zaman kullandı şimdiki zamana çevirmeye çalışıyorum
Canım masalım ben de seni çok seviyorumBen seviyom seni gı valla
Valla ben bu frekansı seviyorum canoSaka bir yana kendi adıma söylüyorum ikinizi de çok seviyorum kızlar umarim her zaman suan ki frekansta kalırsınız ❤❤❤
Yaa kasima catlarsin eger sezeryan yerin kasiniyorsa baticon cok iyi geliyorr benm cok kasiniyordu sezeryan yerim doktora sordm karnin geriliyor dedi kolanlayar mi surmedm yag ne gelrse aklimaKarnimi kasiyarak yırtmak istiyorumcok kotu kaşıniyo delircem
hadi gozun aydin canimKocam uzak yollardan geldi bir de yanında misafir getirdi onları karşıladım tatlımama biraz kafam doldu galiba birkaç güne kaybolursam merak etmeyin yine gelirim ben
Atarli seroHep bu sero kızla hep mavi yüzünden kavga ediyorum o zoruma gidiyor konu biz olsak neyse
Valla gittim baktım. Halkın evirdiği şeylere değil, sözün orjinaline bak derim. Tabi ki o anlamda demedim ben..mahalle yanarken .. sacini tararmis demedinmi ?
Kufur mu ediyosun bana onu anlayamadim
ÇaktırmaaaSerooo en başta seviyordum dedin demek ki simdi sevmiyorsun
Kaynananı övene kadar seviyordum seniTamam başa dönelim unutalım her şeyi
İkinci kimSaka bir yana kendi adıma söylüyorum ikinizi de çok seviyorum kızlar umarim her zaman suan ki frekansta kalırsınız ❤❤❤
Tmm beni topicten silebilirsin hepiniz saglikla kucaklaayin bebeklerinizi insallah .. hoscakalin daha fazla dalgaaya.vurup kalp kirmaya gerek.yok bu kdr zamandir mesajlasiyoruz cidden gerek yok .. hoscakalinValla gittim baktım. Halkın evirdiği şeylere değil, sözün orjinaline bak derim. Tabi ki o anlamda demedim ben.
Çaktırmaaa
Kaynananı övene kadar seviyordum seni
İkinci kim
Niye sadece onlar mı atarlanıyor ki kızYaa kasima catlarsin eger sezeryan yerin kasiniyorsa baticon cok iyi geliyorr benm cok kasiniyordu sezeryan yerim doktora sordm karnin geriliyor dedi kolanlayar mi surmedm yag ne gelrse aklimaen sn baticon sogk sogk derin bi oh cektim
hadi gozun aydin canim
Atarli serogayserili misin adanali mi ?
Ben MersinYaa kasima catlarsin eger sezeryan yerin kasiniyorsa baticon cok iyi geliyorr benm cok kasiniyordu sezeryan yerim doktora sordm karnin geriliyor dedi kolanlayar mi surmedm yag ne gelrse aklimaen sn baticon sogk sogk derin bi oh cektim
hadi gozun aydin canim
Atarli serogayserili misin adanali mi ?
Kız napim kadın iyiyse kötü mü diyim Allah sorar hesabınıValla gittim baktım. Halkın evirdiği şeylere değil, sözün orjinaline bak derim. Tabi ki o anlamda demedim ben.
Çaktırmaaa
İkinci kim
Sende haklısınnKız napim kadın iyiyse kötü mü diyim Allah sorar hesabını
Benden de sana gelsin o zaman
Aynen ben de o yüzden kaybolmaması lazım demistim sonuçta özel grupta bundan yakınıyorduk arada ve burada kim ne yazmış bize şak diye bildirim geliyorAralara falan kaynadığı Yok ya burası ağlama duvarı yahıc insan yok burda,hıc hamile canı burnunda insan da yok ,böyle okuyup okuyup şişen de Yok öyle yani
Burda kaybolmasına imkân yok bildirim denilen bir şey var ama söyleyip söyleyip, yazanlara kafaya göre cevap verip kalana es geçilmesine alışık olmamız lazım dimi canım
Allah aşkına ya hep böyle şeyler yazmayacağım diyorsun ama yazıyorsun burda K KurkmantoluS ve M Muallimezzz senin oluşturduğun gerginlik sebebi ile tartıştı farkındasın değil mi neyseki hallettiler buna sevindim. Sen de inşallah sözünü tutarsın.Bu banaydi sanrmneyse hicbisy demiycm direkk isim vwrerek yazsaydib keske zaten böylece anlasiliyo ben direk isim verenlere net sekilde cevao verdim zaten hak verdim ama.bu sekilde yazmak cok samimiyetsizce
Bilerek yapıyon dimiValla gittim baktım. Halkın evirdiği şeylere değil, sözün orjinaline bak derim. Tabi ki o anlamda demedim ben.
Çaktırmaaa
İkinci kim
Ne bilem kizNiye sadece onlar mı atarlanıyor ki kız
Tamam tamam. Kalalım sağlıcaklaBilerek yapıyon dimisen ve muallimezi kast ettim kuzu bozulmasın grubumuzun huzuru daha yeni mapustan çıktık topige geldik
KayseriNe bilem kiz
Okudun muKızlaaar sadece 2 gün giremedim 2 GÜNtopiğe geçmek iyi olmuş ama. 16353 sayfa birikmişti gözlerim kanasa da okuyabildiğimi okudum.
Ben ayrılıyorum zaten artik hic yazmayacagim saglikla bebegini kucaklaman dilegiyle hoscakal
Aynen ben de o yüzden kaybolmaması lazım demistim sonuçta özel grupta bundan yakınıyorduk arada ve burada kim ne yazmış bize şak diye bildirim geliyorartık bazı şeyler yaka silktiriyor bugün ben de patlama noktasına geldim artık
Allah aşkına ya hep böyle şeyler yazmayacağım diyorsun ama yazıyorsun burda K KurkmantoluS ve M Muallimezzz senin oluşturduğun gerginlik sebebi ile tartıştı farkındasın değil mi neyseki hallettiler buna sevindim. Sen de inşallah sözünü tutarsın.
Ben Mersinadanaya
Ben şook 2 gunde okdr mi konuşmuşuzKayseri
Okudun mu
Allah başka dert vermesinKızlaaar sadece 2 gün giremedim 2 GÜNtopiğe geçmek iyi olmuş ama. 16353 sayfa birikmişti gözlerim kanasa da okuyabildiğimi okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?