2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beni silin bu topictenn hepinize hayirli dogumlar dilerim daha fazla kirici olmaya gerek yok bence isi iyce dalgaya filan vurdunuz bu kadar zamandir mesajlasiyoruz gerçekten ayip .. saglikla kucaklayin insallah hepiniz bebekklerinizi .. Allah a emanet

Karnimi kasiyarak yırtmak istiyorum cok kotu kaşıniyo delircem
Yaa kasima catlarsin eger sezeryan yerin kasiniyorsa baticon cok iyi geliyorr benm cok kasiniyordu sezeryan yerim doktora sordm karnin geriliyor dedi kolanlayar mi surmedm yag ne gelrse aklima en sn baticon sogk sogk derin bi oh cektim
Kocam uzak yollardan geldi bir de yanında misafir getirdi onları karşıladım tatlım ama biraz kafam doldu galiba birkaç güne kaybolursam merak etmeyin yine gelirim ben
hadi gozun aydin canim
Hep bu sero kızla hep mavi yüzünden kavga ediyorum o zoruma gidiyor konu biz olsak neyse
Atarli sero gayserili misin adanali mi ?

.mahalle yanarken .. sacini tararmis demedinmi ?
Kufur mu ediyosun bana onu anlayamadim
Valla gittim baktım. Halkın evirdiği şeylere değil, sözün orjinaline bak derim. Tabi ki o anlamda demedim ben.
Serooo en başta seviyordum dedin demek ki simdi sevmiyorsun
Çaktırmaaa
Tamam başa dönelim unutalım her şeyi
Kaynananı övene kadar seviyordum seni
Saka bir yana kendi adıma söylüyorum ikinizi de çok seviyorum kızlar umarim her zaman suan ki frekansta kalırsınız ❤❤❤
İkinci kim

Valla gittim baktım. Halkın evirdiği şeylere değil, sözün orjinaline bak derim. Tabi ki o anlamda demedim ben.

Çaktırmaaa

İkinci kim
Tmm beni topicten silebilirsin hepiniz saglikla kucaklaayin bebeklerinizi insallah .. hoscakalin daha fazla dalgaaya.vurup kalp kirmaya gerek.yok bu kdr zamandir mesajlasiyoruz cidden gerek yok .. hoscakalin

Niye sadece onlar mı atarlanıyor ki kız

Ben Mersin adanaya yakın

Benden de sana gelsin o zaman

Aynen ben de o yüzden kaybolmaması lazım demistim sonuçta özel grupta bundan yakınıyorduk arada ve burada kim ne yazmış bize şak diye bildirim geliyor artık bazı şeyler yaka silktiriyor bugün ben de patlama noktasına geldim artık
Bu banaydi sanrm neyse hicbisy demiycm direkk isim vwrerek yazsaydib keske zaten böylece anlasiliyo ben direk isim verenlere net sekilde cevao verdim zaten hak verdim ama.bu sekilde yazmak cok samimiyetsizce
Allah aşkına ya hep böyle şeyler yazmayacağım diyorsun ama yazıyorsun burda K KurkmantoluS ve M Muallimezzz senin oluşturduğun gerginlik sebebi ile tartıştı farkındasın değil mi neyseki hallettiler buna sevindim. Sen de inşallah sözünü tutarsın.

Çaktırmaaa

İkinci kim
Bilerek yapıyon dimi sen ve muallimezi kast ettim kuzu bozulmasın grubumuzun huzuru daha yeni mapustan çıktık topige geldik

Ben ayrılıyorum zaten artik hic yazmayacagim saglikla bebegini kucaklaman dilegiyle hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…