2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde oluyo kasılmalar yürürken bacağıma felan kramp giriyo
Günaydınnnnn Mart geldi cok şükür :)
Herkese hayırLı doğumlar
Artık bugünden sonra doğuranlar mart anası
Zor canım zor olmaz mı son günler ben nefes alamıyorum artık
Günaydınlar güzel anneler
Benim yatışım yapıldı 8.30 da sezaryena alacaklar Rabbim hayırlısı ile kucağımada aldırır inşallah
Gözün aydın şimdiden sağlıkla al kucağına

Kızlar fl boyumuz haftamıza göre 2 hafta geride. Malum İnternetten bakınca ki kısa uzun şişman zayıf fiziksel hiçbir özellik çocuk için beni enterese etmez sağlıklı olması herşeyden ötedir ama arama sonuçlarım down sendromuna yönlendiriyor beni. Doktorum bu konuda yorum yapmaktan çekiniyor.. Yani herhangi bişi demedi.. Çünkü her kontrolde ikili testimi hatırlatıp bebek sağlıklımı diye sordum ve bana artık zaman çok az kaldı kendini bunları düşünerek üzme demişti ve bir daha asla konusunu açtırmadı. Bu sebepten olcak ki kontrolden çıkınca kendim bakıyorum usg görüntülerine araştırıyorum.. İstem dışı korku.. Şimdi arama sonuçlarım fl için sıkıntı olunca yine kendimi berbat derece de kötü hissediyorum..

İki haftaya kadar normal bence.sıkmayın canınızı.Amniyosentez vs neden yaptırmadınız? İçiniz rahat ederdi.Son zamanlarınızı böyle geçirmeyim inş sağlıklı nur topu gibi bir evladınız olur.İnşallah hepimizin de.

Bu zamana kdr geldin cok sukur ,guzel dusun dua et , emınım cok zordur ama az kaldı sabret cnm benmm

Kızlar günaydın basurum çıkmıştı dedim ya bugün doktor baktı çok kötü dedi normal dogum olursa daha kötü olup ordan baska ameliyat masasina almak zorunda kalırız seni dedi, sezeryana karar verdik belki öğleden önce bile alabilir sezeryan olucam şimdi testler yapıldı dua edin kızlar çok heyecanlıyım sağlıkla kavuşayım bu arada benim bugün 40+0mış

Canım bu zamanlar yüzüne bakılıyor mu burun kemiği vs bilmediğim için soruyorum

Canım yerleri çok sıkışık artık boy çok doğru ölçülemez. İnşallah korktuğun durumlardan emin olarak çıkacaksın. Hiç canını sıkma geçen fl 7.09 ölmüştü doktorum bu sefer 7.03 ölçtü bebeğin kısalacak hali yok yA, Bende evde farkettim zaten o sadece kiloya yorum yaptı. Dediğim gibi gönlünü ferah tut.

Hakkında hayırlısı olsun saglıcakla kucagına al bebeğini inşallah canım

İnşallah her şey istediğin gibi olur kuzum bekliyoruz

Günaydın canım. Kontrollerimiz güzel geçsin inşallah Benim dün gece daha önceki gecelerden daha şiddetliydi kasık ağrım,rahatsız etti. Bakalım bugün sancı çıkacak mı
Bugün kontrolü olacak ve doğuma girecek anne adaylarının hayırlı haberlerle gelmeleri niyazındayım güzel bi gün olur inşallah heyecandan uyuyamadım resmen
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Günaydınlar güzel anneler
Benim yatışım yapıldı 8.30 da sezaryena alacaklar Rabbim hayırlısı ile kucağımada aldırır inşallah
Kucağına almışsındır bile canım ❤ haberlerini bekliyoruz sağlıkla kavuşun
Canım bende biraz o düşüncelere kapılmıştım. Kalbinde beyaz nokta vardı, senin gibi sürekli araştırma içine girmiştim. Sonra nokta kayboldu, ama seni iyi anlayabiliyorum. İçini ferah tut. Yoktur bebeğinin sıkıntısı, sen ona hissettirme böyle düşünerek.fl ölçümleri tam doğru sonuç vermiyor. Kucağına almaya az kaldı, rahat ol canım sağlıkla kucağına al
Günaydın canım, hayırlı doğumlar güzel haberlerini bekliyoruz. Al bebeğini gel hadi

Günaydınnnn Hayırlı güzel haberlerle gel canım
Amin canım inşallahh
Zor canım zor olmaz mı son günler ben nefes alamıyorum artık
Aynen dediğin gibi kuzum ya
Günaydınn, hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun kuzucum sağlıkla kavuşun inşallah ❤ Bana da kesin öyle der bugün doktor. nasip.

Günaydın canım. Kontrollerimiz güzel geçsin inşallah Benim dün gece daha önceki gecelerden daha şiddetliydi kasık ağrım,rahatsız etti. Bakalım bugün sancı çıkacak mı
Günaydın canım inşallah Gündüzleri o şekilde kasılmam ve kaşık ağrım olmuyor kesin nstde sancım çıkmaz diyorum ama zaten benim için bunun pek önemi kalmadı gibi geldi neysola doktoru sezaryen demiş hemoroid sebebi ile, bana da kesin öyle diyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…