2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh canim sormaa dun gece neredeyse 2 saat falan anca uyumusumdur sirt ustu yatmicam diye esime de dedim beni sirt ustu yatarken gorursen hemen uyandir dondur dedim, alisicaz elbet bi de zaten yatirmiyormus bebek de bi zaman sonra oyle dedi arkadaslar

Şimdilik kendini ille de yan yatmalıyım diye şartlama canım. Bebek ağırlaştıkça yatma pozisyonun önem kazanacak. O zaman istesen de yüz üstü ya da sırt üstü yatamayacaksın

Kızlar ikinci kez anne olmaya hazırlanan var mı aranızda ve ilk çocuğunuz kaç yaşında? Benim 2018 şubat doğumlu bir oğluşum var

Tünaydın kızlar bugün kontrole gidicek arkadaşlardan inşALLAH güzel haberler alırız yalnız 2 gündür uyuyamıyorum bir manyaklaştım ben vucud kendini hazırlıyor artık uykusuz her gece yorgun ölesiye hadi kopuyormuyuz

Haklısınız. Ama çocuga dair hiçbirbrşey bilmiyorm.. Tek bakcağım. Yol gösteren biri olacak ki kolay geçsin. Bileyim uygulayıp uygulamamk kalsın.

Dun yine bagda ailecek toplandık ve babam yemekleri dokturdu resmen ama ben hala et falan yiyemiyorum.Kokusu bile midemi bulandırıyor.Sizde varmı etten,tavuktan tiksinen kızlar?

Ee bu neki canım bebisler gelsin sen o zaman gör bi de.Nasil kopucaz o zaman.Bizimde kontrole 3gun kaldı.1aydir görmüyorum bebeğimi ya.

Mrb canım çok üzüldüm yaşadığına kaçıncı haftada bebeğini kaybettin. bnde 4.tüp denemem ile hamileyim ve çok korkuyorum bu tür seylerden rüyama bile giriyo.şimdi kaç haftalık hamilesin?inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bende 2.kez anne olucam inśALLAH 2014 Kasım doğumlu bir kızım var
Allah bağışlasın canım. İkincide tecrübeli oluyormuşuz gerçekten. İlk bebede elimden gelse her hafta doktora gidecektim kafamda deli sorular korkular heyecanlar... Bunda pek Bi sakinim

Ikili sonucum cikmis ama goremiyorum netten doktor neden 10 gun sonrs gel dedi gwcen hafta anlamadım o ole deyincd bends perşembe gitmeyw karar verdim perşembe kebdi doktoruma cuma yeni doktoruma gidicem. Kendi doktorjma artik cinsiyet filan lafini bile etmem ugrasamam kadinla zaten bakmiyor gicik ins yeni doktor bakar

Allah razı olsun. Ne güzel bilgiler paylaşıyorsun. Tecrübe işde çok önemli. Tabi kaynanamın tecrübesi ile yeni annelerin tecrübesi bir değil. Aynı kuşak annelerin tecrübesi çok önemli.

İnşallah bu doktoru seversin. İkilinin sonucu için bşey demedi mi doktor sadece çıktı mı dedi

Offf 5 te gelip 1 de mi gittiler, masallah demek istiyorum bi de hamile kadinin evine geliyosun ne oturursun bu kadar zaman pandemi doneminde dikkat et sen kendine dinlen cnm bugun
Valla sorma canım ya dahada kalırlardı da 5 yasinda çocukları var uyuyakalinca gitmek zorunda kaldilar yoksa hala gitmek istemiyoruzda cofuk uyudu filan dediler bide yarim saat kapida ayaktaa sohbet ettiler valla yoruldum kasiklarima ağrı girdi bi ara yemek hazirla et topla vs vs

Kuzum bebiş için demiştim sen Bugün mü gidiyordun perinatoloğa
Ha ben kendimize Anladim ya pardon ben bisiyler aldm 3 parçacık beyaz uzun kollu citcitli badi 2 tane 2 tane bembeyzz askili citcitli klasik yani cinsiyetde bilmeyincw beyaz aldim birde 5li sapka eldiven alt ust onluk takimi aldim ayicikli simdilik

Bende 3 zıbın 3 çorap aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…