Aa ben ismin anlamı çok hoş adıyla yaşar inşallah. Bende eşime kız ismi beğendiremiyorum hepsine bir kulp takıyor. Oğlumun adı kerem ona uygun olacakmış doğuma kadar karar versek bari.
Aa harbiden sen. Bizim de erkek olsaydı kerem sirac olacaktı kesindi ama kız için bulamamıştık eşim sevse ben sevmedim yada tam tersi derken en son mihra da karar kıldık ikimiz de sevdik inşallah siz de gönlünüze göre bulursunuz ya isim seçmek zor bence
Benim işyerinden arkadaşımın 3 çocuğu var. üçünde de gebelik boyunca, sadece ilk öğrendiklerinde kesinleştirmek için ve birde doğum yaklaşınca doktora gitmişler.
Valla ben nerdeyse her aksam gaz sancisi cekiyorum umarim bebek bana benzemez dogunca.. yediklerim yapiyor, ayaklarim cok usuyor benim bazen isitamiyorum o da yapiyor ama nedenini bulmak benim icin cok zor cunku maalesef cok gazli bi insanim ama cikarmayi da asla basaramiyorum
Kızlar karnımın sol tarafı cok agrıyor dayanamıyorum ağrısına acile gittim rahim boyunu ölçtüler açılma varmı diye baktılar bebekte iyiydi cok sukur ams cok agrıyor dayanamıyorum neden olabilir
Günaydın güzel haberlerle gel inşallah . Ben de kendi rekorumu kırıyorum pazartesiye kadar sabredebilirsem 3 hafta görmemiş olucam . Max 13 gün dayanabildim şimdiye kadar