- 21 Ağustos 2019
- 94
- 58
- 88
Dördüncü ayda kaybettim, hayırlısı böyleymiş, inş hayırlı ve sağlıklı çocukları nasip edecek Allah hepimizeAyyy ağzın bal yesin inşallah öyledirdaha önce de 2_3 kez çatlatma iğnesi oldum ozaman hiç dudak kuruması olduğunu hatırlamıyorum senin çocuk varmı canım tüpbebekle hamileliğim demişin
İnşallah bu sefer olurDördüncü ayda kaybettim, hayırlısı böyleymiş, inş hayırlı ve sağlıklı çocukları nasip edecek Allah hepimize
Bende de daha önce hiç olmamıstı olunca da hamileliğe yormamistim ama belirgin ilk belirtilerden mis. Ay Allah'ın izniyle ins hamilesindir
Olmadığındada vardır bi hayır busefer sağlıklı bi gebelik olur inşallahDördüncü ayda kaybettim, hayırlısı böyleymiş, inş hayırlı ve sağlıklı çocukları nasip edecek Allah hepimize
Bende de daha önce hiç olmamıstı olunca da hamileliğe yormamistim ama belirgin ilk belirtilerden mis. Ay Allah'ın izniyle ins hamilesindir
Ay İnşallah canım yaİnş canım, hayırlısı ne ise o olacak, ins hayirlisi çocuklarımız olur
Ay İnşallah canım yaİnş canım, hayırlısı ne ise o olacak, ins hayirlisi çocuklarımız olur
inşallah:)Olmadığındada vardır bi hayır busefer sağlıklı bi gebelik olur inşallah
Benimde oldu canım eve gelince farkkettim ama 2.güne bişey kalmadı burdan sormuştum olabiliyomuş takılan spekulum rahim ağzını zorladıysa ondan olmuş olabilir ama uzun sürerse tabiki doktoruna gitmelisinArkadaşlar, dün aşılama yapılırken kanamam oldu biraz, lekelenme tarzı kanama devam ediyor. sizde de oldu mu?
En iyisini yapmıssın, elimizden geleni yapıyoruz zaten doktorlarla. Endişenin stresin düşünmenin hiç faydası yok sürece. Bosverin. Gelirse bonus olsunYa ne güzel söylüyorsunuz keşke bende doktorumu sevebilsemiyi bir doktor ama konuşmuyor pek fazla hemşirelerle muhattapsiniz ama bu ay son şansım diye mi yoksa çok yoruldugum için mi bilemiyorum ama saldım ne stres var ne kafaya takıyorum hayırlısını diliyorum tüm uğraşan bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkürler için rahatladıBenimde oldu canım eve gelince farkkettim ama 2.güne bişey kalmadı burdan sormuştum olabiliyomuş takılan spekulum rahim ağzını zorladıysa ondan olmuş olabilir ama uzun sürerse tabiki doktoruna gitmelisin
Aynen öyle canımEn iyisini yapmıssın, elimizden geleni yapıyoruz zaten doktorlarla. Endişenin stresin düşünmenin hiç faydası yok sürece. Bosverin. Gelirse bonus olsun
Rica ederim canım inşallah hayırlı haberini duyarızTeşekkürler için rahatladı
Ve bugün aşılamamı yaptık. Gayet kolay geçti süreç ama operasyondan beri basım dönüyor, yorgun hissediyorum. Umarım stres kaynaklıdır ve sabah daha taptaze ve ferah uyanırımBugun kontrole gittim ve yumurtamın yeterince büyüdüğü söylendi. Aksam çatlatma iğnesini vuracagım ama heyecanlıyım. Dediğiniz gibi yaptım hep aynı saatte ihmal etmeden içtim ama bes gün düşünürken üç gün de tamamladıgı ve kesmemi söylediler. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah bende de yorgunluk olmuştu eve gelince uyumuştum. Kasık ağrım da vardiVe bugün aşılamamı yaptık. Gayet kolay geçti süreç ama operasyondan beri basım dönüyor, yorgun hissediyorum. Umarım stres kaynaklıdır ve sabah daha taptaze ve ferah uyanırımBenzer belirtiler yaşayan oldu mu acaba ?
4 gun boyunca hafif hafif ara ara lekelenmelerim olmustuArkadaşlar, dün aşılama yapılırken kanamam oldu biraz, lekelenme tarzı kanama devam ediyor. sizde de oldu mu?
6 gun sonra kan vericem hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz insallahkimlerin test için kaç günü kaldı? güzel haberlerinizi alırsak bizlere de umut olur:)
benim aşılamamın üçüncü günü, hiçbir belirti yok, şimdi test yapsam yüzde yüz pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı
heyecanlanmaya başladım. 11 gün sonra test yapacağım ama kendimi tanıdığım için 10. günden itibaren yapmaya başlayacağımı biliyorum:)
Benim bugün 8. Günüm beklemedeyimkimlerin test için kaç günü kaldı? güzel haberlerinizi alırsak bizlere de umut olur:)
benim aşılamamın üçüncü günü, hiçbir belirti yok, şimdi test yapsam yüzde yüz pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı
heyecanlanmaya başladım. 11 gün sonra test yapacağım ama kendimi tanıdığım için 10. günden itibaren yapmaya başlayacağımı biliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?