6. Gunum yarin doktora gidecm bu arada hic asilama olmamisim gibi sadece hafi sol tarafta sızlama gibi oluyor birde gazim varkimlerin test için kaç günü kaldı? güzel haberlerinizi alırsak bizlere de umut olur:)
benim aşılamamın üçüncü günü, hiçbir belirti yok, şimdi test yapsam yüzde yüz pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı
heyecanlanmaya başladım. 11 gün sonra test yapacağım ama kendimi tanıdığım için 10. günden itibaren yapmaya başlayacağımı biliyorum:)
Bende ilk gunler kasık ağrısı vardi şimdi biseyim yok umudum da yok zatenBenim gögüs hassasiyeti azaldı dokununca sadece cok az acıyo birde 2 gündur gece uyuyamıyom ve çok hafif ara ara adet olcak gibi rahatsız etmicek düzeyde bel ve karın ağrım geliyo gidiyo gündüz sersemlik uyku hali devam sol kasıkta da ilk günlere göre azalsada dolgunluk hissi ve batma hala var
Valla benimde umudum yok mucize bekliyorum Allahtan ümit kesilmez diye hiç belirtisiz hamile kalanlarda var çok gördük forumda inşallah hayırlı haberleri alalımBende ilk gunler kasık ağrısı vardi şimdi biseyim yok umudum da yok zaten
Valla benimde umudum yok mucize bekliyorum Allahtan ümit kesilmez diye hiç belirtisiz hamile kalanlarda var çok gördük forumda inşallah hayırlı haberleri alalım
Yumurta büyümeden nasıl aşılama yapıldı ki doktorunuz çatlatma iğnesi vurmadan önce en son kaç mm demişti?Kızlar bende bugün kontrole gittim ve yumurtalar fazla büyümemiş ilk aşılamaya göre yavaş dedi pazartesi tekrar gel dedi çok canım sıkıldı bu şekilde beklemiyordum
Ben perşembeyi beklemeyi düşünüyorum inşallah dayanabilirimBenim bugün 8. Günüm. Pazartesi günü heyecanıma yenik düşüp erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Hiç ama hiç umudum yok hatta psikolojimi tüp bebege hazırladım diyebilirimsol kasığım çok ağrıyor dizime vuruyor ağrısı. Mide bulantısı ve baş dönmesi de var ama biliyorum ki bunların hepsi zaten progestan etkisi.. hayırlısı artık..
Ben perşembeyi beklemeyi düşünüyorum inşallah dayanabilir
Aslında tam gününde yapmak lazım da işte merak heyecanBen perşembeyi beklemeyi düşünüyorum inşallah dayanabilirim
Amin inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınAslında tam gününde yapmak lazım da işte merak heyecaninşallah hepimizin pozitif çıkar inşallah mutlu oluruz
Belirti aramaktan yoruldum, ağrıdan yoruldum tamam 1 senedir uğraşıyorum ama çok bunaldımAmin inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Vardır bir hayır benim de 3 ay sonra 2 yıl olacak uğraşalı. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış inşallah en güzel zamanda verecek bize de canımBelirti aramaktan yoruldum, ağrıdan yoruldum tamam 1 senedir uğraşıyorum ama çok bunaldımAllah herkesin yardımcısı olsun yıllardır bekleyip stres yaşayanlar var inşallah hepimiz 14. Günümüzde mutlu haber alırız
millet bebeklerinin kaçıncı yaş kutlaması yapıyor biz tedavimizin yıl dönümlerini anıyoruzVardır bir hayır benim de 3 ay sonra 2 yıl olacak uğraşalı. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış inşallah en güzel zamanda verecek bize de canım
Allah yardımcımız olsun çok bekletmeden güzel haberler versin inşallahmillet bebeklerinin kaçıncı yaş kutlaması yapıyor biz tedavimizin yıl dönümlerini anıyoruzben de geçen eşime "bir buçuk yılı devirdik tedavide" dedim, adam manyakmışım gibi yüzüme baktı:) Hayırlısıyla bundan sonra çok beklemeden çok güzel sonuçlar alırız.
ben bu bir buçuk yılda hamilelikle geçen 4 ay dışında her ay iğne ilaç aldım, ara vermeden her ay düzenli tedavi uygulanıyor, bence herkes şükretsin haline, benim gibi her ay en baştan aynı stresi yaşamak zorunda kalmak çok fena bir şeyAllah sabrını veriyor tabi, şükürler olsun deneyebilecek kadar çocuğumuzun olabilme ihtimali var.
Bu defa olacak inşallah... belki gerçek zamanı şimdidir, bebeğinizin şimdi gelmesi gerektiği için tedaviye ara verdiniz ve şimdi o his çağırdı sizi geri...En kıdemliniz benim heralde yaklaşık 7 senedir uğraşıyoz biara tedaviyi bıraktık ama geçen yazdan beri tekrar üstüne düştük benden sonra evlenen kardeşlerim kuzenlerim doğurdu hep
İnşAllah canım benim inşAllahBu defa olacak inşallah... belki gerçek zamanı şimdidir, bebeğinizin şimdi gelmesi gerektiği için tedaviye ara verdiniz ve şimdi o his çağırdı sizi geri...
Öyle bişey duymadım benBişey sorcam kızçeler hafif grip gebelik belirtisi olabiliyomuş burda bikaç biyerde okudum bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?