Yok canım daha çatlama ignesi vurulmadim gonal-f 450 kullanıyorum 2.kutu bitmek üzere yumurta sağda 12ml soldaki hiç gelişmemiş 8ml de kaldı o pazartesi tekrar gidicem hastaneye en az 19 ml olunca iğne vurucak tabi büyürseYumurta büyümeden nasıl aşılama yapıldı ki doktorunuz çatlatma iğnesi vurmadan önce en son kaç mm demişti?
Benimde 6.senemEn kıdemliniz benim heralde yaklaşık 7 senedir uğraşıyoz biara tedaviyi bıraktık ama geçen yazdan beri tekrar üstüne düştük benden sonra evlenen kardeşlerim kuzenlerim doğurdu hep
İlk defa duydum bunu ama Benim pazartesi aşılamam yapıldı şuan grip olacakmış gibiyimBişey sorcam kızçeler hafif grip gebelik belirtisi olabiliyomuş burda bikaç biyerde okudum bilginiz var mı
Burda bikaç konuda okudum hamileliğini öğrenmeden hafif grip geçiren olmuş ondan sordum yada tesadüf bilmiyomÖyle bişey duymadım benama zaten belirtilere takılmıyorum ben göğüs ve kasık ağrısı akıntı vs çok fazla belirti yaşadım ama sonu negatif. Psikolojik olarak yaşıyoruz belirtileri
İnşAllah canım doğrudur bende çarşamba günü öğlen burun akıntısıyla hapşırık başladı su gibi mübarek gece yatana kadar devam etti ertesi sabah kalktığımda bişey kalmadı burda okuyuncada acaba olabilir mi dedim yada vucut ani sıcak basmalarından feleğini şaşırmıştırİlk defa duydum bunu ama Benim pazartesi aşılamam yapıldı şuan grip olacakmış gibiyimumarım bu tez doğdudur
Benimde 6.senembenden sonra evlenenler 2.ciye doğum yaptı
Bukadar beklediğimize inşallah mükafatını alırızçifter çifter versin Allah bidaha aratmasın ben çok istiyorum ikiz olmasını
İnşallah bu dediklerin pozitife işarettirGünaydın canım bende kargomu bekliyom evde testim olsaydı başlardım bugündenbenimde dün akşam yandaki koltuga bişey almak için uzandığımda sağ kasığıma bıçak batar gibi battı kıpırdayamadım 1 saat sonra falanda iki kasıgımın ortası alt karına sancı girdi sanki karnım fokurduyo gibi kısa sürdü bakalım hayırdır inşalllah testi ilk yapan haber versin
İnşAllahİnşallah bu dediklerin pozitife işarettirhep birlikte umutla bekliyoruz bakalım.. cok değişik bir süreç
Canım benimde eşimin morfoloji 1 bende pkoluyum devlette yaptırcaksan 2 aşılamadan sonra tüp yapıyolar yoksa karsılamıyo ama maddi açıdan hazırsan özelde direk tüp yaptır bence boşa zaman kaybetmeKızlar, eşte sadece morfoloji sıkıntısı varsa yüzde 1 aşılama denemeye değer mi ?
Uoksa zaman kaybetmeden tüp mü yapılmalı direk ?
Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısı inşallahMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldm pazartesi aşılamam gerçekleştirilcek rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah peş peşe mutlu haberler aliriz
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah güzel haber verirsin burdanMerhaba arkadaşlar araniza yeni katıldm pazartesi aşılamam gerçekleştirilcek rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah peş peşe mutlu haberler aliriz
Canım geçmiş olsun Allah işinizi kolaylaştırsın inşallahCanım benimde eşimin morfoloji 1 bende pkoluyum devlette yaptırcaksan 2 aşılamadan sonra tüp yapıyolar yoksa karsılamıyo ama maddi açıdan hazırsan özelde direk tüp yaptır bence boşa zaman kaybetme
Aynı gün yaptırmısız :) beni de 29unda kan testi için cagırdı. Hiç belirtim yok, haliyle de umudumkimlerin test için kaç günü kaldı? güzel haberlerinizi alırsak bizlere de umut olur:)
benim aşılamamın üçüncü günü, hiçbir belirti yok, şimdi test yapsam yüzde yüz pozitif çıkar çatlatma iğnesinden dolayı
heyecanlanmaya başladım. 11 gün sonra test yapacağım ama kendimi tanıdığım için 10. günden itibaren yapmaya başlayacağımı biliyorum:)
Canım genelde önce hap deniyolar hapla buyumezse iğneye baslıyolar bende femera hap kullandım bu sefer moralini bozma kiminin iğne kullandığı halde cevap vermiyor yumurta buyumuyor olcağı varsa haplada olurDoktor bana sadece letrol verdi hap olarak ve 5 gün kullandm günde iki defa... herkes iğne falan kullanmış moralim bozuldu anlamadm ki bugün gittim doktora gece 12 de iğneyi vur pazartesi gel ddi.. yumurtanın boyutunu söylemedi bnde sormayi unuttm ... Ama bnm 2 3 gundur şeffaf akintm var yumurtlama başlamış olmalı artık umarım pazar tatil die benimle uğraşmamak için gün atmamıştırçok uzattm biliyorum ama yumurta gelistirme de hap veya iğne farkı var mı?? Bilio musunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?