Test yapcam diodun canim ne oldu yaptin miben baya sıkışık girdim. Yaklaşık 2 litre su içmişimdir yani. Hatta doktorum cok ideal bir sıkışma işimi kolaylaştırdın dedi. Hem ultrasonda gördü hem de aşılamayı yaptı. Dediğine göre tüm spermler tüplere gitmiş ve sızıntı olmamış. İşlemden sonra yarım saat uzanıp hemen tuvalete
Hiç çizgi çıkmadıTest yapcam diodun canim ne oldu yaptin mi
Hiç çizgi çıkmadıysa test bozuk canm sabah yapman daha iyi olur bence de ... ben il dışında yaptırcam aşılama yarın sonrasında evime gelmek istiyorum ama yolculuk sorun olur mu onu düşünüyorum yada bi gün kalıp dönmek istiyorum aşılama ayrı dert düşünmek ayrı dert allah yardımcımız olsun bakalm bn test için nasıl bekliycem o kadar günHiç çizgi çıkmadıYa yaptım ama test sonuç vermedi bozuk mu çıktı anlamadım ya da bana sabah yapmam İçin bir işaretti bu bilemedim. 1 yıldır test yapıyorum ilk defa yanlış yaptım onu da
Bende il dışında yaptırdım o gün orda kalmayı tercih ettim zaten dönücek durumdada olamazdım kasık ağrısı çok oldu işlem öncesi ve sonrası. İçinizde acaba mı kalıcaksa orda kalmanızı tavsiye ederim. Gerçi bana hemşire rahme bırakıldığı için herhangi bir gelme vs olmaz dedi günlük hayatına devam edebilirsiniz dedi.Hiç çizgi çıkmadıysa test bozuk canm sabah yapman daha iyi olur bence de ... ben il dışında yaptırcam aşılama yarın sonrasında evime gelmek istiyorum ama yolculuk sorun olur mu onu düşünüyorum yada bi gün kalıp dönmek istiyorum aşılama ayrı dert düşünmek ayrı dert allah yardımcımız olsun bakalm bn test için nasıl bekliycem o kadar gün
Sabaha kadar sabırHiç çizgi çıkmadıysa test bozuk canm sabah yapman daha iyi olur bence de ... ben il dışında yaptırcam aşılama yarın sonrasında evime gelmek istiyorum ama yolculuk sorun olur mu onu düşünüyorum yada bi gün kalıp dönmek istiyorum aşılama ayrı dert düşünmek ayrı dert allah yardımcımız olsun bakalm bn test için nasıl bekliycem o kadar gün
Canım aşılama yapılacağı gün mutlaka sıkışık git bana sabah gerekirse tuvalete bile girmeden gel demiştiAynen öyle hayatımı her an hamile kalcak gibi yaşıyorum ama bi yandan umudum da kırılıyor artık denemedim dememek için yaptircam sadecelavaboya sıkışık olarak giden çok olmuş aşılamaya doktorum böyle bi uyarıda bulunmadı ne yapmak lazm giderken siz nelere dikkat ettiniz
Bende il dışında yaptırdım o gün orda kalmayı tercih ettim zaten dönücek durumdada olamazdım kasık ağrısı çok oldu işlem öncesi ve sonrası. İçinizde acaba mı kalıcaksa orda kalmanızı tavsiye ederim. Gerçi bana hemşire rahme bırakıldığı için herhangi bir gelme vs olmaz dedi günlük hayatına devam edebilirsiniz dedi.
Cok teşekkür ederm fikirleriniz için bende öyle yapaym sonrasında şüphe kalmasın en azından pandemi dönemi mecbur ayarlicaz biseylerCanım aşılama yapılacağı gün mutlaka sıkışık git bana sabah gerekirse tuvalete bile girmeden gel demişti
Yarın sabahBugün aşılamanın 10. Gününde olanlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Ya ben erken diye düşünüyorum yarın içinYarın sabah
Bugün 14. Günümdü yarın adet olmazsam salı yapmayı düşünüyorumBugün aşılamanın 10. Gününde olanlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Yarın da yapabilirsin varsa çıkar benceBugün 14. Günümdü yarın adet olmazsam salı yapmayı düşünüyorum
Kan testi yaptirsan çıkar artık canmBugün 14. Günümdü yarın adet olmazsam salı yapmayı düşünüyorum
Bende 6 martta aşılama oldum :)6 martta aşılama olan varmi kizlar
İnsallah ikimizin tutar cnm belirtin falan varmiBende 6 martta aşılama oldum :)
Insallah canim dün biraz kasiklarim bugünde bel agrım var arada bi geciyo sende varmi biseylerİnsallah ikimizin tutar cnm belirtin falan varmi
Benim gogslerim şis agri yok bel agrim var kasik agrim oluyor arada akintim var sariInsallah canim dün biraz kasiklarim bugünde bel agrım var arada bi geciyo sende varmi biseyler
Test yaptn mi cnm ilac kulaniyn muInsallah canim dün biraz kasiklarim bugünde bel agrım var arada bi geciyo sende varmi biseyler
Daha erken diye yapmadim sen yaptinmiTest yaptn mi cnm ilac kulaniyn mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?