2021 Mart ayı aşılama

ben baya sıkışık girdim. Yaklaşık 2 litre su içmişimdir yani. Hatta doktorum cok ideal bir sıkışma işimi kolaylaştırdın dedi. Hem ultrasonda gördü hem de aşılamayı yaptı. Dediğine göre tüm spermler tüplere gitmiş ve sızıntı olmamış. İşlemden sonra yarım saat uzanıp hemen tuvalete girdim ben

Test yapcam diodun canim ne oldu yaptin mi

Hiç çizgi çıkmadı Ya yaptım ama test sonuç vermedi bozuk mu çıktı anlamadım ya da bana sabah yapmam İçin bir işaretti bu bilemedim. 1 yıldır test yapıyorum ilk defa yanlış yaptım onu da
Hiç çizgi çıkmadıysa test bozuk canm sabah yapman daha iyi olur bence de ... ben il dışında yaptırcam aşılama yarın sonrasında evime gelmek istiyorum ama yolculuk sorun olur mu onu düşünüyorum yada bi gün kalıp dönmek istiyorum aşılama ayrı dert düşünmek ayrı dert allah yardımcımız olsun bakalm bn test için nasıl bekliycem o kadar gün

Bende il dışında yaptırdım o gün orda kalmayı tercih ettim zaten dönücek durumdada olamazdım kasık ağrısı çok oldu işlem öncesi ve sonrası. İçinizde acaba mı kalıcaksa orda kalmanızı tavsiye ederim. Gerçi bana hemşire rahme bırakıldığı için herhangi bir gelme vs olmaz dedi günlük hayatına devam edebilirsiniz dedi.

Sabaha kadar sabır ben de doktoruma şehir dışına çıkabilir miyim demiştim 2 gün çıkma demişti. 1 hafta sonra cıktım bugün evime geldim yani kalacak yeriniz varsa kalmak iyi olur Sanki aklınızda soru işareti kalmaz hem

Canım aşılama yapılacağı gün mutlaka sıkışık git bana sabah gerekirse tuvalete bile girmeden gel demişti

Canım aşılama yapılacağı gün mutlaka sıkışık git bana sabah gerekirse tuvalete bile girmeden gel demişti
Cok teşekkür ederm fikirleriniz için bende öyle yapaym sonrasında şüphe kalmasın en azından pandemi dönemi mecbur ayarlicaz biseyler

Bugün aşılamanın 10. Gününde olanlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…