Canım erken yapmışsın ama ya yanlış olma ihtimalide var Allah'ım daha fazla aratmadan versin inşallahGünaydın arkadaşlar. 11. Gün ve erken gebelik testi negatif. Zaten umudum yoktu psikolojik belirti yaşayıp duruyordum. Ben tüp bebek konularına gireyim artık yavaştanumarım herkesin tutar
Yani adet olacağım gibi hissediyorum o yüzden beklemek istedim yarına kadar olmazsam yarın yaparım test ilk önce idrar testi yapmayı düşünüyorum varsa çıkar diye.Kan testi yaptirsan çıkar artık canm
Yok canim bende yapmadmDaha erken diye yapmadim sen yaptinmi
Bilemedim yine zor ıslandı test ama kendimi de avutmak istemiyorum olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı nasip değilmişCanım erken yapmışsın ama ya yanlış olma ihtimalide var Allah'ım daha fazla aratmadan versin inşallah
6 yumurtaya aşılama yapıyorlar mi ya bildiğim kadarıyla çoğul gebelik riski nedeniyle iptal oluo yada tüp bebeğe yönlendirilioBilemedim yine zor ıslandı test ama kendimi de avutmak istemiyorum olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı nasip değilmiş6 yumurta, mikroçipli aşılama yok yok yok tutmadı. İnsallah herkesin tutar
Yaa benımde 6 yumurta oldu . Haftaya belli olcak . :/ üzüldüm. Tekrar aşılama da deneye bilirsin . Tüp bebek tedavisi çok masraflı ya :/Bilemedim yine zor ıslandı test ama kendimi de avutmak istemiyorum olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı nasip değilmiş6 yumurta, mikroçipli aşılama yok yok yok tutmadı. İnsallah herkesin tutar
Banada yaptı doktor ama çoğul olmıcaktır dedi. Baksana hiç olmama ihtimalide var. :/ nassip6 yumurtaya aşılama yapıyorlar mi ya bildiğim kadarıyla çoğul gebelik riski nedeniyle iptal oluo yada tüp bebeğe yönlendirilio
Ne zamn test yaparsin canmDaha erken diye yapmadim sen yaptinmi
Bilemedimki şimdi dışarı ciktim 2 tane alırim ama nezaman emin değilim çatlama iğnesinin etkisi Geçmiştir demiNe zamn test yaparsin canm
Aynen bizde öyleyiz sadece çocuk için görev olarak görüyorum ve gerginim artık etrafın soruları da yoruyorElifyusuff 6 yumurta oldu da ne oldu kaliteli olmadıktan sonra hiç öyle düşünmeyin bence1 yumurta bile yeter sağlıklı olduktan sonra. Doktor çoğul gebelik riski var dedi ama kabul ettik ben hiç olmayacağını o zamandan biliyordum psikolojik diyoruz hep ama psikoloji de nereye kadar yeminle ilişkiden de soğuduk. Tüp cok masraflı maalesef bulunduğum şehir büyük şehir olmasına rağmen düzgün merkez de yok. Olursa olur olmazsa bir süre kapatırım defteri..
yaptın mı? haber ver lütfen:)Kargom geldi ama korkuyom test yapmayahoş daha sıkışmadımda normalde öğlene kadar kaçkere wc ye giderim ama şuan yok
merve ne yaptın?Bugün 14. Günümdü yarın adet olmazsam salı yapmayı düşünüyorum
Şimdi yaptım canım koca bir tek çizgiyaptın mı? haber ver lütfen:)
Bilmiyorm ki illaki gecmistir ya 10. Gun bugn yarin erken gebelik testi yapacm ama biraz tırsıyorm tek çizgi ckar diyeBilemedimki şimdi dışarı ciktim 2 tane alırim ama nezaman emin değilim çatlama iğnesinin etkisi Geçmiştir demi
Yok hala yapmadım adette olmadım yarın yapıcam olmazsammerve ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?