2021 Mart ayı aşılama

Günaydın arkadaşlar. 11. Gün ve erken gebelik testi negatif. Zaten umudum yoktu psikolojik belirti yaşayıp duruyordum. Ben tüp bebek konularına gireyim artık yavaştan umarım herkesin tutar

Günaydın arkadaşlar. 11. Gün ve erken gebelik testi negatif. Zaten umudum yoktu psikolojik belirti yaşayıp duruyordum. Ben tüp bebek konularına gireyim artık yavaştan umarım herkesin tutar
Canım erken yapmışsın ama ya yanlış olma ihtimalide var Allah'ım daha fazla aratmadan versin inşallah

Canım erken yapmışsın ama ya yanlış olma ihtimalide var Allah'ım daha fazla aratmadan versin inşallah
Bilemedim yine zor ıslandı test ama kendimi de avutmak istemiyorum olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı nasip değilmiş 6 yumurta, mikroçipli aşılama yok yok yok tutmadı. İnsallah herkesin tutar

Bilemedim yine zor ıslandı test ama kendimi de avutmak istemiyorum olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı nasip değilmiş 6 yumurta, mikroçipli aşılama yok yok yok tutmadı. İnsallah herkesin tutar
6 yumurtaya aşılama yapıyorlar mi ya bildiğim kadarıyla çoğul gebelik riski nedeniyle iptal oluo yada tüp bebeğe yönlendirilio

Kargom geldi ama korkuyom test yapmaya hoş daha sıkışmadımda normalde öğlene kadar kaçkere wc ye giderim ama şuan yok

Yaa benımde 6 yumurta oldu . Haftaya belli olcak . :/ üzüldüm. Tekrar aşılama da deneye bilirsin . Tüp bebek tedavisi çok masraflı ya :/

Elifyusuff 6 yumurta oldu da ne oldu kaliteli olmadıktan sonra hiç öyle düşünmeyin bence 1 yumurta bile yeter sağlıklı olduktan sonra. Doktor çoğul gebelik riski var dedi ama kabul ettik ben hiç olmayacağını o zamandan biliyordum psikolojik diyoruz hep ama psikoloji de nereye kadar yeminle ilişkiden de soğuduk. Tüp cok masraflı maalesef bulunduğum şehir büyük şehir olmasına rağmen düzgün merkez de yok. Olursa olur olmazsa bir süre kapatırım defteri..

Aynen bizde öyleyiz sadece çocuk için görev olarak görüyorum ve gerginim artık etrafın soruları da yoruyor

hanımlar benim aşılamanın altıncı günü, bugün yine çatlatma iğnesini kontrol ettim iki güne hiçbir etkisi kalmaz artık. 10. günden sonra yaparım test diye düşünüyorum.
benim çok yoğun akıntım oluyor. günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum. bu sabah kalktım çok affedersiniz lavaboya gittim, akıntım lavaboya baya bir süre idrar gibi aktı durdu. kullandığım bir fitil var Lutinus diye, onun etkisi bu yoğunlukta oluyor mu? beyaz bir akıntı yapıyor onu biliyorum, ilacın fazlalığını geri atıyor bu beyaz akıntıyla ama su gibi akıntı da oluyor mu?
bir de grip olacak gibiyim, boğazım filan çok kötü. her tedavide korona testi oluyorum ve zaten kimseyle de görüşmediğim için korkmuyordum korona oldum mu diye ama hormonların etkisiyle yine korku başladı
sizde de oluyor mu hiç?

Bilemedimki şimdi dışarı ciktim 2 tane alırim ama nezaman emin değilim çatlama iğnesinin etkisi Geçmiştir demi
Bilmiyorm ki illaki gecmistir ya 10. Gun bugn yarin erken gebelik testi yapacm ama biraz tırsıyorm tek çizgi ckar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…