Devamlı tekrarlarız benim diğer hamileliklerde adetten 3 4 gün önce cikiyodu testeBilmiyorm ki illaki gecmistir ya 10. Gun bugn yarin erken gebelik testi yapacm ama biraz tırsıyorm tek çizgi ckar diye
İnasllh cnm yaa umudum yok gibi amaDevamlı tekrarlarız benim diğer hamileliklerde adetten 3 4 gün önce cikiyodu teste
ben acayip hayranım senin gibilere. her defasında asla yapmayacağım tam günümü bekleyeceğim diyorum, sonra tükürdüğümü yalayıp yine yapmaya başlıyorum.:)Yok hala yapmadım adette olmadım yarın yapıcam olmazsam
olur, aşılamadan sonra birliktelik olmuşsa olur... doktorların bi bildiği var ki 14. günden sonra kan testi istiyorlar dimi... inş olurŞimdi yaptım canım koca bir tek çizgibugün aşılamanın 12. Çatlatma iğnesinin 13. Günü bu saatten sonra U dönüşü olmaz heralde
Ya normalde yapardım ama nedense yapasım yok yarın ola hayrola diyorumben acayip hayranım senin gibilere. her defasında asla yapmayacağım tam günümü bekleyeceğim diyorum, sonra tükürdüğümü yalayıp yine yapmaya başlıyorum.:)
yaptığında haber mutlaka, heyecanla bekliyoruz:)Ya normalde yapardım ama nedense yapasım yok yarın ola hayrola diyorum
İnşAllah canım 3gün ilişki oldu ama ne bileyim bi yanım umutsuzken bi yanım çok umutluydu gerçi ilk idrarla da yapmadım testi yarın ilk idrarla tekrar edicem yoksa adeti beklicem yeni tedaviye hazırlık artıkolur, aşılamadan sonra birliktelik olmuşsa olur... doktorların bi bildiği var ki 14. günden sonra kan testi istiyorlar dimi... inş olur
İkimize geçmiş olsun üzüldümKeşke sabah sağlık ocağına gidip kan verseydim hergün bakmıyolar kana adet olmassam perşembe günü kan veririm birde iyice yüzleşeyim sonuçla
Biz aşılamadan sonra 5 gün denedik.. keşke dediğiniz gibi olsa bir umutolur, aşılamadan sonra birliktelik olmuşsa olur... doktorların bi bildiği var ki 14. günden sonra kan testi istiyorlar dimi... inş olur
Benim de öyle hala da öyle özellikle sabahları afedersiniz su gibi akıyor akıntı ve süt renginde. Ben de progestan fitil kullanıyorum ona bağlıyorum bu durumu. Hormonlarımız cok kötü durumda ve bizi kötü etkiliyorhanımlar benim aşılamanın altıncı günü, bugün yine çatlatma iğnesini kontrol ettim iki güne hiçbir etkisi kalmaz artık. 10. günden sonra yaparım test diye düşünüyorum.
benim çok yoğun akıntım oluyor. günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum. bu sabah kalktım çok affedersiniz lavaboya gittim, akıntım lavaboya baya bir süre idrar gibi aktı durdu. kullandığım bir fitil var Lutinus diye, onun etkisi bu yoğunlukta oluyor mu? beyaz bir akıntı yapıyor onu biliyorum, ilacın fazlalığını geri atıyor bu beyaz akıntıyla ama su gibi akıntı da oluyor mu?
bir de grip olacak gibiyim, boğazım filan çok kötü. her tedavide korona testi oluyorum ve zaten kimseyle de görüşmediğim için korkmuyordum korona oldum mu diye ama hormonların etkisiyle yine korku başladı
sizde de oluyor mu hiç?
Hayırlısı olsun canım valla üzüldüm ya inşallah kan testinde çıkar duam sizinleBilemedim yine zor ıslandı test ama kendimi de avutmak istemiyorum olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı nasip değilmiş6 yumurta, mikroçipli aşılama yok yok yok tutmadı. İnsallah herkesin tutar
Bir umut nasipHayırlısı olsun canım valla üzüldüm ya inşallah kan testinde çıkar duam sizinle
Ayyy biraz önce ne durumdasınız diye sormuştum zaten siz yazmışsınızKızlar az önce doktorun yanından çıktım cuma günü 12 ml olan yumurtam bugün 21 ml olmuş gece çatlatma iğnesi yapıp Çarşamba günü sabah ise transfer olacak hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Sağol canım ya keşke bi mucize olsa hepimize napalım hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yokİkimize geçmiş olsun üzüldümeşim de kan testi yapalım diyor bir tane daha gebelik testi almış gelmiş. Benim de hiç umudum yok bu saatten sonra idrarda gözükmeyen kanda gözükmez diye düşünüyorum. Yarın sabah kan vereceğim öğlen de tüp merkezinden randevu aldım bakalım ön görüşme nasıl olacak..
Sağlık olsun da cnm olmazsa bi daha yaparız beklemek en iyisi sanirimİnasllh cnm yaa umudum yok gibi ama
Oyle olsun cnm insallh tutarda gelismesini bekleriz test yaparsan haber ver cnm insallh olurSağlık olsun da cnm olmazsa bi daha yaparız beklemek en iyisi sanirim
Canım test yaptın mı ne durumdasınSağlık olsun da cnm olmazsa bi daha yaparız beklemek en iyisi sanirim
Yok yapmadim cnm erken daha diye düşünüyorum aşılamada farklı olur belki testleri aldim duruyoCanım test yaptın mı ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?