2021 Mart ayı aşılama

Yok hala yapmadım adette olmadım yarın yapıcam olmazsam
ben acayip hayranım senin gibilere. her defasında asla yapmayacağım tam günümü bekleyeceğim diyorum, sonra tükürdüğümü yalayıp yine yapmaya başlıyorum.:)

Şimdi yaptım canım koca bir tek çizgi bugün aşılamanın 12. Çatlatma iğnesinin 13. Günü bu saatten sonra U dönüşü olmaz heralde
olur, aşılamadan sonra birliktelik olmuşsa olur... doktorların bi bildiği var ki 14. günden sonra kan testi istiyorlar dimi... inş olur

olur, aşılamadan sonra birliktelik olmuşsa olur... doktorların bi bildiği var ki 14. günden sonra kan testi istiyorlar dimi... inş olur
İnşAllah canım 3gün ilişki oldu ama ne bileyim bi yanım umutsuzken bi yanım çok umutluydu gerçi ilk idrarla da yapmadım testi yarın ilk idrarla tekrar edicem yoksa adeti beklicem yeni tedaviye hazırlık artık

Keşke sabah sağlık ocağına gidip kan verseydim hergün bakmıyolar kana adet olmassam perşembe günü kan veririm birde iyice yüzleşeyim sonuçla

Keşke sabah sağlık ocağına gidip kan verseydim hergün bakmıyolar kana adet olmassam perşembe günü kan veririm birde iyice yüzleşeyim sonuçla
İkimize geçmiş olsun üzüldüm eşim de kan testi yapalım diyor bir tane daha gebelik testi almış gelmiş. Benim de hiç umudum yok bu saatten sonra idrarda gözükmeyen kanda gözükmez diye düşünüyorum. Yarın sabah kan vereceğim öğlen de tüp merkezinden randevu aldım bakalım ön görüşme nasıl olacak..

Benim de öyle hala da öyle özellikle sabahları afedersiniz su gibi akıyor akıntı ve süt renginde. Ben de progestan fitil kullanıyorum ona bağlıyorum bu durumu. Hormonlarımız cok kötü durumda ve bizi kötü etkiliyor korona testi yaptırıyorsan zaten hiç bir şey olmaz inşallah

Bilemedim yine zor ıslandı test ama kendimi de avutmak istemiyorum olsa silik de olsa bir çizgi çıkardı nasip değilmiş 6 yumurta, mikroçipli aşılama yok yok yok tutmadı. İnsallah herkesin tutar
Hayırlısı olsun canım valla üzüldüm ya inşallah kan testinde çıkar duam sizinle

Kızlar az önce doktorun yanından çıktım cuma günü 12 ml olan yumurtam bugün 21 ml olmuş gece çatlatma iğnesi yapıp Çarşamba günü sabah ise transfer olacak hayırlısıyla güzel sonuçlanır

Ayyy biraz önce ne durumdasınız diye sormuştum zaten siz yazmışsınız Cok sevindim hadi inşallah hayırlısı olur bol bol dinlenin yürüyüş yapın temiz hava alın stressiz günleriniz olsun

Sağol canım ya keşke bi mucize olsa hepimize napalım hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…