Benim 29unda testimBen sırf çift çizgiyi göreyim diye bugün test yaptırdım kıpkırmızı çift çizgiyi gördümaşılama yaptırıp da çift çizgiyi görmemek olmazdı
Hayırlısıyla günü geldiğinde de çift çizgiyi görürüz
Ben ayın 24'unde yapacağım.asilamadan 14 gün sonra kesin sonuç çıkar dedi doktor.
Kızlar az önce doktorun yanından çıktım cuma günü 12 ml olan yumurtam bugün 21 ml olmuş gece çatlatma iğnesi yapıp Çarşamba günü sabah ise transfer olacak hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Yanlış yere yazdim canimKızlar doktor bana adet gecikmen olursa gel ddi e 19 gün oluo ozamana ne şimdi ya VE bugün ufak ufak azda olsa kan geldi normal ddi ama bazı yerlerde acemilik göstergesi falan dmsler
İnş güzel sonuclar alırız da hepimiz haber veririz birbirimizeBenim 29unda testimbekle Allah bekle anlıcagınız, test almak istemiyorum, doktorumdan duymak daha iyi olur bize haber verin olur mu ?
Ayyyyy coookkk guzeeeellllKızlar az önce doktorun yanından çıktım cuma günü 12 ml olan yumurtam bugün 21 ml olmuş gece çatlatma iğnesi yapıp Çarşamba günü sabah ise transfer olacak hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Ben de internetten sipariş vermiştim geldi bakalım ne zamn yaparım bilmiyorumYok yapmadim cnm erken daha diye düşünüyorum aşılamada farklı olur belki testleri aldim duruyo
Ben dayamadım yaptim çatlama iğnesinin etkisi gitmiş tek çizgi cıktı ama erken daha cuma bidaha yapicam iğne etkisini merak ettim sadece yok haberin olsun cinimmBen de internetten sipariş vermiştim geldi bakalım ne zamn yaparım bilmiyorum
Geçmesi de güzel bir şey canim inşallah gerçek pozitifi görürüzBen dayamadım yaptim çatlama iğnesinin etkisi gitmiş tek çizgi cıktı ama erken daha cuma bidaha yapicam iğne etkisini merak ettim sadece yok haberin olsun cinimm
Insallah cnm sen fazla aldıysan yap bi tane benden bi gün önceydi seninGeçmesi de güzel bir şey canim inşallah gerçek pozitifi görürüz
Yarın sabah ilk idrarla denicem canimInsallah cnm sen fazla aldıysan yap bi tane benden bi gün önceydi senin
Hadi hayırlısı ben de cumaya kadar yapsam mı hergun :)Yarın sabah ilk idrarla denicem canim
Negatifi görünce uzulmeyeceksen yap canım bakalım ne olacakHadi hayırlısı ben de cumaya kadar yapsam mı hergun :)
Yok canim alışkınım ben hergun yapiyimNegatifi görünce uzulmeyeceksen yap canım bakalım ne olacak
3 yilin dolduysa evlilikte tüp bebek raporuna başvurabilirsin canmYok canim alışkınım ben hergun yapiyimolmazsa zaten ramazandan sonra tüp bebek dusunuyoruz
12 yıl bitti kuzum ve 6 düşük yaptim rapor nasil basvurucam özelde yaptim ben asilamayi3 yilin dolduysa evlilikte tüp bebek raporuna başvurabilirsin canm
Universite hastanesinde tüp bebek bölümü varsa oraya başvurabilirsin canim sizin 12 yıl olmuş belki aşılama demeden tüp başlarlar. Ben de başvurdum 2.5 yıllık evliyim diye aşılama yapıldı önce12 yıl bitti kuzum ve 6 düşük yaptim rapor nasil basvurucam özelde yaptim ben asilamayi
Bi araştırırım cnm bakalim zaman ne göstericek yaşımda 34 oldu ..aşılama gününden itibaren mi sayiyoduk canimUniversite hastanesinde tüp bebek bölümü varsa oraya başvurabilirsin canim sizin 12 yıl olmuş belki aşılama demeden tüp başlarlar. Ben de başvurdum 2.5 yıllık evliyim diye aşılama yapıldı önce
Ben cuma oldum Dr 2 hafta sonra cuma test yap dedi. O günü sayarsak 15. Gün oluyor saymadan 14Bi araştırırım cnm bakalim zaman ne göstericek yaşımda 34 oldu ..aşılama gününden itibaren mi sayiyoduk canim
Ozaman benim de cumartesi günü yapmam lazım cumartesi aşılama oldum net sonuç ozaman alırızBen cuma oldum Dr 2 hafta sonra cuma test yap dedi. O günü sayarsak 15. Gün oluyor saymadan 14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?