2021 Mart ayı aşılama

Benim 29unda testim bekle Allah bekle anlıcagınız, test almak istemiyorum, doktorumdan duymak daha iyi olur bize haber verin olur mu ?

Kızlar doktor bana adet gecikmen olursa gel ddi e 19 gün oluo ozamana ne şimdi ya VE bugün ufak ufak azda olsa kan geldi normal ddi ama bazı yerlerde acemilik göstergesi falan dmsler

Benim 29unda testim bekle Allah bekle anlıcagınız, test almak istemiyorum, doktorumdan duymak daha iyi olur bize haber verin olur mu ?
İnş güzel sonuclar alırız da hepimiz haber veririz birbirimize

Ayyyyy coookkk guzeeeellll

Ben de internetten sipariş vermiştim geldi bakalım ne zamn yaparım bilmiyorum
Ben dayamadım yaptim çatlama iğnesinin etkisi gitmiş tek çizgi cıktı ama erken daha cuma bidaha yapicam iğne etkisini merak ettim sadece yok haberin olsun cinimm

Ben dayamadım yaptim çatlama iğnesinin etkisi gitmiş tek çizgi cıktı ama erken daha cuma bidaha yapicam iğne etkisini merak ettim sadece yok haberin olsun cinimm
Geçmesi de güzel bir şey canim inşallah gerçek pozitifi görürüz

12 yıl bitti kuzum ve 6 düşük yaptim rapor nasil basvurucam özelde yaptim ben asilamayi
Universite hastanesinde tüp bebek bölümü varsa oraya başvurabilirsin canim sizin 12 yıl olmuş belki aşılama demeden tüp başlarlar. Ben de başvurdum 2.5 yıllık evliyim diye aşılama yapıldı önce

Universite hastanesinde tüp bebek bölümü varsa oraya başvurabilirsin canim sizin 12 yıl olmuş belki aşılama demeden tüp başlarlar. Ben de başvurdum 2.5 yıllık evliyim diye aşılama yapıldı önce
Bi araştırırım cnm bakalim zaman ne göstericek yaşımda 34 oldu ..aşılama gününden itibaren mi sayiyoduk canim

Bi araştırırım cnm bakalim zaman ne göstericek yaşımda 34 oldu ..aşılama gününden itibaren mi sayiyoduk canim
Ben cuma oldum Dr 2 hafta sonra cuma test yap dedi. O günü sayarsak 15. Gün oluyor saymadan 14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…