- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Sonu güzel olsun da inşallahOzaman benim de cumartesi günü yapmam lazım cumartesi aşılama oldum net sonuç ozaman alırız
Allahım ınsallah :)Sonu güzel olsun da inşallah
Saol canım inşallah başlarda stressiz gayet rahattım olursa olur olmazsa tüp bebek diyordum ama yaklaştıkça stres artıyorAyyy biraz önce ne durumdasınız diye sormuştum zaten siz yazmışsınızCok sevindim hadi inşallah hayırlısı olur bol bol dinlenin yürüyüş yapın temiz hava alın stressiz günleriniz olsun
Hadi inşallah kızlar güzel sonuçlar alırsınız Allah'ım emeklerimizin karşılığını verir inşallahOzaman benim de cumartesi günü yapmam lazım cumartesi aşılama oldum net sonuç ozaman alırız
Devlet Hastanesi'nde hem yarı masrafını karşılıyor araştırın mutlaka Allah yardımcımız olsun inşallah bunca yılın mükâfatını çifter çifter alırsınızBi araştırırım cnm bakalim zaman ne göstericek yaşımda 34 oldu ..aşılama gününden itibaren mi sayiyoduk canim
Kızlar testlerde tek çıkarsa eğer üzülmeyin kan testi sonucuna baktırın mutlaka bazen idrarda geç çıkabiliyor aklınızda bulunsun güzel haberler verin inşallahHadi hayırlısı ben de cumaya kadar yapsam mı hergun :)
Insallah canim sagolasinKızlar testlerde tek çıkarsa eğer üzülmeyin kan testi sonucuna baktırın mutlaka bazen idrarda geç çıkabiliyor aklınızda bulunsun güzel haberler verin inşallah
Çok sevindim yeni gördüm canm rabbim.gonlunuze gore versin inşallah bak olmaz diodun oldu inşallah testte de pozitifi görürsünSaol canım inşallah başlarda stressiz gayet rahattım olursa olur olmazsa tüp bebek diyordum ama yaklaştıkça stres artıyordüşünmek istenesemde 7/24 kafamın içinde dolanıyor
3~4 gün önce bendede oldu bacaklarım dizlerim ağrıdı bigün grip gibi oldum burnum aktı ertesi gün geçti sıcak basmaların varsa ondan olabilir bir üşüyoz bi sıcak basıyo vucut şaşırıyoKızlar, benim şimdi de bacaklarım çok ağrıyor. Romatizma ağrısı gibi, boğazım da tahriş olmuş gibi, bademciklerin sisecek galiba. Her şeyi ilaçlara yorup hastanelik olmayayım da sonundabacak ağrısı çeken var mı? Umarım vardır da rahatlarim
Ayyyy inşallah canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahÇok sevindim yeni gördüm canm rabbim.gonlunuze gore versin inşallah bak olmaz diodun oldu inşallah testte de pozitifi görürsün
Senin durum nedir canimKızlar testlerde tek çıkarsa eğer üzülmeyin kan testi sonucuna baktırın mutlaka bazen idrarda geç çıkabiliyor aklınızda bulunsun güzel haberler verin inşallah
Rahatladım gerçekten. deli gibi sıcak basmalarım oluyor. hamilelik için uğraşırken menopoza mı giriyorum acaba diye düşünmeye başlıyordum :)3~4 gün önce bendede oldu bacaklarım dizlerim ağrıdı bigün grip gibi oldum burnum aktı ertesi gün geçti sıcak basmaların varsa ondan olabilir bir üşüyoz bi sıcak basıyo vucut şaşırıyohasta gibi oluyoz
Canım ne yaptın belli oldu mu gebeliğin?Burda bikaç konuda okudum hamileliğini öğrenmeden hafif grip geçiren olmuş ondan sordum yada tesadüf bilmiyom
İnşAllah canım doğrudur bende çarşamba günü öğlen burun akıntısıyla hapşırık başladı su gibi mübarek gece yatana kadar devam etti ertesi sabah kalktığımda bişey kalmadı burda okuyuncada acaba olabilir mi dedim yada vucut ani sıcak basmalarından feleğini şaşırmıştır
Bu sabah idrar testi yaptım açıkcası beklemiyordum ama pozitif çıktı. Bugün birde kan testi vereceğim o zaman netleşir detayları kan testine göre yazarım. İnşallah sizlerde idrar testinde pozitif görürsünüz ve gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ilk defa gördüm açıkcası şu an çok garibim.yaptığında haber mutlaka, heyecanla bekliyoruz:)
Ne güze bir haber sabah sabah inşallah daha da güzel haberler olurBu sabah idrar testi yaptım açıkcası beklemiyordum ama pozitif çıktı. Bugün birde kan testi vereceğim o zaman netleşir detayları kan testine göre yazarım. İnşallah sizlerde idrar testinde pozitif görürsünüz ve gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ilk defa gördüm açıkcası şu an çok garibim.
Rahatladım gerçekten. deli gibi sıcak basmalarım oluyor. hamilelik için uğraşırken menopoza mı giriyorum acaba diye düşünmeye başlıyordum :)
senin sonuca ne kadar süre kaldı?
Aşılama günü sayılmıyosa bugün 12. Gün sabah kan verdim dün evdeki test negatifti bide kanda negatifi göreyimde adete kadar içimde kalmasınCanım ne yaptın belli oldu mu gebeliğin?
Çok sevindim senin adına canım sağlıklı bişekilde tamamına erdirsin inşallahBu sabah idrar testi yaptım açıkcası beklemiyordum ama pozitif çıktı. Bugün birde kan testi vereceğim o zaman netleşir detayları kan testine göre yazarım. İnşallah sizlerde idrar testinde pozitif görürsünüz ve gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ilk defa gördüm açıkcası şu an çok garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?