2021 Mart ayı aşılama

Ayyy biraz önce ne durumdasınız diye sormuştum zaten siz yazmışsınız Cok sevindim hadi inşallah hayırlısı olur bol bol dinlenin yürüyüş yapın temiz hava alın stressiz günleriniz olsun
Saol canım inşallah başlarda stressiz gayet rahattım olursa olur olmazsa tüp bebek diyordum ama yaklaştıkça stres artıyor düşünmek istenesemde 7/24 kafamın içinde dolanıyor

Saol canım inşallah başlarda stressiz gayet rahattım olursa olur olmazsa tüp bebek diyordum ama yaklaştıkça stres artıyor düşünmek istenesemde 7/24 kafamın içinde dolanıyor
Çok sevindim yeni gördüm canm rabbim.gonlunuze gore versin inşallah bak olmaz diodun oldu inşallah testte de pozitifi görürsün

Kızlar, benim şimdi de bacaklarım çok ağrıyor. Romatizma ağrısı gibi, boğazım da tahriş olmuş gibi, bademciklerin sisecek galiba. Her şeyi ilaçlara yorup hastanelik olmayayım da sonunda bacak ağrısı çeken var mı? Umarım vardır da rahatlarim

3~4 gün önce bendede oldu bacaklarım dizlerim ağrıdı bigün grip gibi oldum burnum aktı ertesi gün geçti sıcak basmaların varsa ondan olabilir bir üşüyoz bi sıcak basıyo vucut şaşırıyo hasta gibi oluyoz

Bugün gece 12 de çatlatma iğnesi vurucam Çarşamba günüde transfer olucak inşallah canım bu ay geç büyüdü yumurtalar

Rahatladım gerçekten. deli gibi sıcak basmalarım oluyor. hamilelik için uğraşırken menopoza mı giriyorum acaba diye düşünmeye başlıyordum :)
senin sonuca ne kadar süre kaldı?

Canım ne yaptın belli oldu mu gebeliğin?

yaptığında haber mutlaka, heyecanla bekliyoruz:)
Bu sabah idrar testi yaptım açıkcası beklemiyordum ama pozitif çıktı. Bugün birde kan testi vereceğim o zaman netleşir detayları kan testine göre yazarım. İnşallah sizlerde idrar testinde pozitif görürsünüz ve gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ilk defa gördüm açıkcası şu an çok garibim.

Ne güze bir haber sabah sabah inşallah daha da güzel haberler olur

Bugün 12. Günüm testim negatif çıktı zaten regl belirtilerim başladı inşallah sizler pozitif görürsünüz

Rahatladım gerçekten. deli gibi sıcak basmalarım oluyor. hamilelik için uğraşırken menopoza mı giriyorum acaba diye düşünmeye başlıyordum :)
senin sonuca ne kadar süre kaldı?

Canım ne yaptın belli oldu mu gebeliğin?
Aşılama günü sayılmıyosa bugün 12. Gün sabah kan verdim dün evdeki test negatifti bide kanda negatifi göreyimde adete kadar içimde kalmasın sonuç 3gün sonra dedi ama netten bakarım yarın çıkar heralde

Çok sevindim senin adına canım sağlıklı bişekilde tamamına erdirsin inşallah darısıda bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…