- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Hayırlısı hakkımızda demek zamanı değilmiş dahaBende bi daha yaptim negatif çıktı cumartesi günü yine yaparım çıksa çıkardı benimde sanirim bende de ağrılar var
Insallah canim bidaha deneriz sakin Üzülme sende tamammi cnmHayırlısı hakkımızda demek zamanı değilmiş daha
Amin hepimize insallah canmHayırlısı böyleymiş canı. Allah en güzel zamanda hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin sana, amin
İster istemez üzülüyor insan ama hayırlısı buymuş diyorum canım. Sen bu ay gidecek misin doktoraInsallah canim bidaha deneriz sakin Üzülme sende tamammi cnm
Gitmem gerekiyormu bilemedim cumartesiden sonra ariycam bilgi vermek için duruma göre kontrole gel derse giderim ama ramazandan sonra devam ederim tedaviyeİster istemez üzülüyor insan ama hayırlısı buymuş diyorum canım. Sen bu ay gidecek misin doktora
Gitmem gerekiyormu bilemedim cumartesiden sonra ariycam bilgi vermek için duruma göre kontrole gel derse giderim ama ramazandan sonra devam ederim tedaviye
Insallah sen neyapicaksin ne düşünüyosunHadi hayırlısı inşallah o süreçte kendiliğinden hamile kalırsın
Doktorum olumsuz olursa 1 ay bekle sonraki ay gel dedi. O da muhtemelen Ramazana denk gelecek benim de sonrasına kalır canmInsallah sen neyapicaksin ne düşünüyosun
Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallahDoktorum olumsuz olursa 1 ay bekle sonraki ay gel dedi. O da muhtemelen Ramazana denk gelecek benim de sonrasına kalır canm
Amin inşallah tüm isteyenlere sağlıklı bir şekilde nasıl etsinRabbim tez zaman da nasip etsin inşallah
Aminn n seni tanımış oldum bu vesileyleAmin inşallah tüm isteyenlere sağlıklı bir şekilde nasıl etsin
Aynen canim ben de mutlu oldumAminn n seni tanımış oldum bu vesileyle
Canım benim de aşılama günü dahil 9. Gün bugün ve test yaptım yine pozitif çıktı, benim ilk aşılamamda 12. Güne kadar pozitif çıkmıştıBen çatlatma iğnesi den itibaren 10. Günde bitiyor bı oncekinde de oyle oldu. Herkesin bünyesinde farklı demek. Ay az kalmış hayırlısıyla hepimiz için de
bugün yine yaptım:)))) hayalet çizgi vardı, umutlandım. dün akşam yaptığımda yoktu ama biliyorsun yanıltıcı olabiliyor. aklım karıştı acaba çatlatma iğnesinin etkisi mi hala diye. 12 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı. hangi çatlatma iğnesini vuruldun? ovitrelle en geç 10 günde atılıyor vücuttan öyle yazıyor üzerinde.Canım benim de aşılama günü dahil 9. Gün bugün ve test yaptım yine pozitif çıktı, benim ilk aşılamamda 12. Güne kadar pozitif çıkmıştıhatta vardır herhalde diye gittim kan verdim negatif çıktı, keşke benim de erkenden atılsa vücudumdan, bugün yine yaptın mu test
Ayyy hadi inşallah vardır yabugün yine yaptım:)))) hayalet çizgi vardı, umutlandım. dün akşam yaptığımda yoktu ama biliyorsun yanıltıcı olabiliyor. aklım karıştı acaba çatlatma iğnesinin etkisi mi hala diye. 12 gün oldu çatlatma iğnesini vurulalı. hangi çatlatma iğnesini vuruldun? ovitrelle en geç 10 günde atılıyor vücuttan öyle yazıyor üzerinde.
ay bence senin pozitif, ovitrelle 10. gün çıkıyor. yarın yine yap aynıysa ya da azıcık daha belirginse kesin hamilesindir.Ayyy hadi inşallah vardır yaaşılamanın 10. Günündesin dimi? Aslında kan versen çıkmaz mı acaba ya hof haftasonu geldi, ovitrelle vuruldum evet, kanda çıkmaz muhtemelen ama idrarda çıkıyor benim ya anlamadım, geçenki de ovittelleydi ama pozitif gösterdi 11-12. Güne kadar
Aaah ah keşkee, bak Attığım test geçen ayki aşılamamda iğne günü hariç 12. Gün yaptığım test.. baksana bana o güne kadar pozitif çıkıyor ama kan verdiğimde negatif, o yüzden çıkan pozitif bende ilacın etkisi oluyor, 12. Günden sonra daha koyu çıkması lazım, inşallah seninki pozitif oluray bence senin pozitif, ovitrelle 10. gün çıkıyor. yarın yine yap aynıysa ya da azıcık daha belirginse kesin hamilesindir.
evet 10. günü ama aşılamanın yapıldığı günü saymıyormuşsun. ben anlamıyorum bu hesaplardan:) kanda çıkar ama korkuyorum. ilk kanda çıkıyor zaten.
her ay farklı olur, kadın vücudu böyle. yumurta bile öyle. o yüzden bu ay olabilir:) umut etmek lazım, inş hayırlısıyla hepimiz pozitifleri görüp hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağız. inanalım yeter ki:)Aaah ah keşkee, bak Attığım test geçen ayki aşılamamda iğne günü hariç 12. Gün yaptığım test.. baksana bana o güne kadar pozitif çıkıyor ama kan verdiğimde negatif, o yüzden çıkan pozitif bende ilacın etkisi oluyor, 12. Günden sonra daha koyu çıkması lazım, inşallah seninki pozitif olur
bugünkü nasıl?Aaah ah keşkee, bak Attığım test geçen ayki aşılamamda iğne günü hariç 12. Gün yaptığım test.. baksana bana o güne kadar pozitif çıkıyor ama kan verdiğimde negatif, o yüzden çıkan pozitif bende ilacın etkisi oluyor, 12. Günden sonra daha koyu çıkması lazım, inşallah seninki pozitif olur
İnşallaaahhhhh canım, ne zaman kan vereceksinher ay farklı olur, kadın vücudu böyle. yumurta bile öyle. o yüzden bu ay olabilir:) umut etmek lazım, inş hayırlısıyla hepimiz pozitifleri görüp hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağız. inanalım yeter ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?