- 21 Ağustos 2019
- 94
- 58
- 88
Belirti mi? Kesinlikle dünya kadar belirtim var. Adet olunca yada test sonucunu alınca geçen psikolojik belirtilere de benziyor gerçek belirtilere deDur bakalım burada birisi vardı adet olmadan umut vardır derdi ve kaç tane 14. Günde koyulaşan gördüm burada, hiç belli olmuyor yerleşme süresi, belirtin var mı hiç peki
Hayırlısıyla güzel şeyler olacakAğzın bal yesin canım inşallahbenim 2. Aşılama bu daha önce özelde yaptırmıştım inşallah tüp bebeğe geçcez pazartesi dr a gitcem bakalım ne olcak
Ayyyyy bunlar hep belirti işte Allahım inşallah olsun amin aminBelirti mi? Kesinlikle dünya kadar belirtim var. Adet olunca yada test sonucunu alınca geçen psikolojik belirtilere de benziyor gerçek belirtilere dekasıklarım ve belimde günlerdir ağrı var, alerjim coştu,ateşim 36.6 ile 37.2 arasında gidip geliyor. Göğüslerim ağrıyor ve şiş,iştahım çok açık... İştah dışında hiçbiri bende adet belirtisi değil ama kullandığım ilacın yan etkileri arasında yazılanlar bu belirtiler arasında. Aslında 12. günden sonra test yapayım en iyisi, yani yarın başlayayım
Ahahahaha tamam yarın sabahın köründe yine haberlesiyoruzAyyyyy bunlar hep belirti işte Allahım inşallah olsun amin aminyarın yine burada görüşüyoruz desene o zaman
AnlaştıkAhahahaha tamam yarın sabahın köründe yine haberlesiyoruz
Hadi inşallahBende bugn aşılama oldum hayırlı olan olur inşallah :)
Inşallah hayırlı sonuçların olur :)Bende bugn aşılama oldum hayırlı olan olur inşallah :)
Sen bugün test yaptın mı? test sonucu ne olduAyyyyy bunlar hep belirti işte Allahım inşallah olsun amin aminyarın yine burada görüşüyoruz desene o zaman seni
Ayyyyy bunlar hep belirti işte Allahım inşallah olsun amin aminyarın yine burada görüşüyoruz desene o zaman
Hayırlı olsun, hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız insBende bugn aşılama oldum hayırlı olan olur inşallah :)
Beeeeeeeennnn ölüyorum bacak ağrısından. Her zamn agrirdi ama aşılama oldugundan beri her aksam ayni saatlerde agrimaya başlıyor.Kızlar, benim şimdi de bacaklarım çok ağrıyor. Romatizma ağrısı gibi, boğazım da tahriş olmuş gibi, bademciklerin sisecek galiba. Her şeyi ilaçlara yorup hastanelik olmayayım da sonundabacak ağrısı çeken var mı? Umarım vardır da rahatlarim
İlaç yada fitil verdi mi doktor? Benim iki gün sürdü bacak ağrım, şimdi durdu. Fitildendir diye düşünüyorum artık:)Beeeeeeeennnn ölüyorum bacak ağrısından. Her zamn agrirdi ama aşılama oldugundan beri her aksam ayni saatlerde agrimaya başlıyor.
Evet progestan fitil kullanıyorum. Zaten bütün dengem alt üst oldu. Gece sicak basmalarindan uyuyamıyorum. Ama aksam saat 10bucuk gbide kafami zor tutuyorum uyuyorum. Bacak agrisindan uyanıyorum. Off ne bileyim huzursuzluk hat safhadaİlaç yada fitil verdi mi doktor? Benim iki gün sürdü bacak ağrım, şimdi durdu. Fitildendir diye düşünüyorum artık:)
Kaçıncı günün? Fitil bunların hepsini yapmazEvet progestan fitil kullanıyorum. Zaten bütün dengem alt üst oldu. Gece sicak basmalarindan uyuyamıyorum. Ama aksam saat 10bucuk gbide kafami zor tutuyorum uyuyorum. Bacak agrisindan uyanıyorum. Off ne bileyim huzursuzluk hat safhadaçektiğimiz skntilara degsin inşallah
Hadi inşallah
AminnnInşallah hayırlı sonuçların olur :)
Hayırlısıyla olacakDaha çok erken p.tesi günü saat11de aşılama oldu. O gun sayilmiyormusbugün 6. Gün oluyor.
İnşallah ama ben pek umutlu değilim.Hayırlısıyla olacak
Canımm en iyisi kan vermek ve ben de bekleyeceğim sanırım birkaç gün daha bakalım hayırlısı ya ofSen bugün test yaptın mı? test sonucu ne olduBende hiçbir şey yok artik test yapmayacağım Çarşamba günü gidip kan verecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?