2021 Mart ayı aşılama

Dur bakalım burada birisi vardı adet olmadan umut vardır derdi ve kaç tane 14. Günde koyulaşan gördüm burada, hiç belli olmuyor yerleşme süresi, belirtin var mı hiç peki
Belirti mi? Kesinlikle dünya kadar belirtim var. Adet olunca yada test sonucunu alınca geçen psikolojik belirtilere de benziyor gerçek belirtilere de kasıklarım ve belimde günlerdir ağrı var, alerjim coştu,ateşim 36.6 ile 37.2 arasında gidip geliyor. Göğüslerim ağrıyor ve şiş,iştahım çok açık... İştah dışında hiçbiri bende adet belirtisi değil ama kullandığım ilacın yan etkileri arasında yazılanlar bu belirtiler arasında. Aslında 12. günden sonra test yapayım en iyisi, yani yarın başlayayım

Ağzın bal yesin canım inşallah benim 2. Aşılama bu daha önce özelde yaptırmıştım inşallah tüp bebeğe geçcez pazartesi dr a gitcem bakalım ne olcak
Hayırlısıyla güzel şeyler olacak

Ayyyyy bunlar hep belirti işte Allahım inşallah olsun amin amin yarın yine burada görüşüyoruz desene o zaman

Sen bugün test yaptın mı? test sonucu ne olduBende hiçbir şey yok artik test yapmayacağım Çarşamba günü gidip kan verecegim.

Beeeeeeeennnn ölüyorum bacak ağrısından. Her zamn agrirdi ama aşılama oldugundan beri her aksam ayni saatlerde agrimaya başlıyor.

Beeeeeeeennnn ölüyorum bacak ağrısından. Her zamn agrirdi ama aşılama oldugundan beri her aksam ayni saatlerde agrimaya başlıyor.
İlaç yada fitil verdi mi doktor? Benim iki gün sürdü bacak ağrım, şimdi durdu. Fitildendir diye düşünüyorum artık:)

İlaç yada fitil verdi mi doktor? Benim iki gün sürdü bacak ağrım, şimdi durdu. Fitildendir diye düşünüyorum artık:)
Evet progestan fitil kullanıyorum. Zaten bütün dengem alt üst oldu. Gece sicak basmalarindan uyuyamıyorum. Ama aksam saat 10bucuk gbide kafami zor tutuyorum uyuyorum. Bacak agrisindan uyanıyorum. Off ne bileyim huzursuzluk hat safhada çektiğimiz skntilara degsin inşallah

Kaçıncı günün? Fitil bunların hepsini yapmaz

Daha çok erken p.tesi günü saat11de aşılama oldu. O gun sayilmiyormus bugün 6. Gün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…