- 21 Ağustos 2019
- 94
- 58
- 88
Ayın 24'unde vereceğim,doktorun istediği tarih, erken vermeyi düşünmüyorum. Korkuyorum negatif görmekten. İnşallah pozitif olur. Ama Değerler düşük olunca insan stres yapıyor etkiliyor insanı çok. Bir de erken yapsam da o gün tekrar yapmak zorundayım. Erken değerleri kabul etmiyor hastaneİnşallaaahhhhh canım, ne zaman kan vereceksin
Haklısın canım, ben progestan fitil kullanıyorum onu kullandığımız sürece de sanırım adet gecikiyor o yüzden ben oazartesi kan veririm yoksa da bırakırım fitiliAyın 24'unde vereceğim,doktorun istediği tarih, erken vermeyi düşünmüyorum. Korkuyorum negatif görmekten. İnşallah pozitif olur. Ama Değerler düşük olunca insan stres yapıyor etkiliyor insanı çok. Bir de erken yapsam da o gün tekrar yapmak zorundayım. Erken değerleri kabul etmiyor hastane
Canım daha erken, herkesin hemen koyulaşmıyor yerleşme süreleri farklı oluyor, birkaç gün dikkat et kendine tam yerleşme zamanıKızlar benim dünkü hayalet gibi zar zor gözüken çizgi bugün de belirginlesmedi, dünkü gibi duruyor. Dünkü test adetten 6 gün öncesinden Bugünkü test adet gününden itibaren doğru sonuç veren test ama en azından azıcık da olsa dunkunden daha belirgin olması gerekirdi dimi? Azıcık üzülmüş olabilirim;((
Takılma bence belki geç dollenmedir o yüzden henüz belli olmayabilir ..ama inşallah hayırlısı ile hamilhamilesinizdir..aslinda ben çok çok da istemiyordum ancak bu çevre baskısı yokmu sizden sonra evlenenler patır patır doğurmuyir mu insanı ister istemez çok etkiliyor..mesela eltim benden 1 sene sonra evlendi şimdi 2 tane ardi ardina çocuğu varKızlar benim dünkü hayalet gibi zar zor gözüken çizgi bugün de belirginlesmedi, dünkü gibi duruyor. Dünkü test adetten 6 gün öncesinden Bugünkü test adet gününden itibaren doğru sonuç veren test ama en azından azıcık da olsa dunkunden daha belirgin olması gerekirdi dimi? Azıcık üzülmüş olabilirim;((
İnş öyledir, aslında hiç bakmamak gerekiyor gününe kadar beklemek en sağlıklısı ama ben her zamanki gibi bekleyemedim daha dört günüm var bakalım bekleyebilirim insCanım daha erken, herkesin hemen koyulaşmıyor yerleşme süreleri farklı oluyor, birkaç gün dikkat et kendine tam yerleşme zamanı
İnşallah... bu toplum baskısı herkesin hayatını altüst ediyor. İstediğiniz anda belki olacak. Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun... Sizin yerinize hiçbiri yaşamiyor bu hayat sizin ve eşlik etmesini istediğiniz zaman ins çocuğunuzun ve sizin olacakTakılma bence belki geç dollenmedir o yüzden henüz belli olmayabilir ..ama inşallah hayırlısı ile hamilhamilesinizdir..aslinda ben çok çok da istemiyordum ancak bu çevre baskısı yokmu sizden sonra evlenenler patır patır doğurmuyir mu insanı ister istemez çok etkiliyor..mesela eltim benden 1 sene sonra evlendi şimdi 2 tane ardi ardina çocuğu var
Canım ilaç kullandiysan o engellemistirBen bugun adet oldumiğnenin 17. Gününde ya herkes 14-15 gün gün sonra oluyo benim iğneye rağmen 17 gün sonra adet oldum yumurtam da 20 mm di çatlamak üzere demişti doktor iğneye rağmen geçmi çatlıyo acaba kafamda sorular
Canım valla hepimiz aynıyız ben de yine test yaptım üstteki dünün ve alttaki de bugünün sence koyulaşma var mı? O kadar umutsuzum ki pozitif görüp sonra adet olmak insanı yıpratıyorİnş öyledir, aslında hiç bakmamak gerekiyor gününe kadar beklemek en sağlıklısı ama ben her zamanki gibi bekleyemedim daha dört günüm var bakalım bekleyebilirim ins
Ayyy hamilesin galiba. Var var koyulasmisCanım valla hepimiz aynıyız ben de yine test yaptım üstteki dünün ve alttaki de bugünün sence koyulaşma var mı? O kadar umutsuzum ki pozitif görüp sonra adet olmak insanı yıpratıyor
Ayyyy öyle mi dersin yaaa,Ayyy hamilesin galiba. Var var koyulasmis
Ay inş koyulaşacak, haber et mutlakaAyyyy öyle mi dersin yaaa,heveslenip yine olumsuz olmasından çok korktuğum için heveslenemiyorum inan ki.. yarın da test yapıcam bir tık daha koyulaşırsa pazartesi kan veririm yoksa da zaten yoktur
Tabiki haber ederim canım, senin testte hiç mi çizgi yok hayalet çizgi filan? İyice baksaydın, milli hareketimiz olan testi açıp ışık tutsaydın biAy inş koyulaşacak, haber et mutlaka
Progestan kulladım 10 gün omu yapmıştır kiCanım ilaç kullandiysan o engellemistir
O yapabiliyormuş ama olacak ins bugün olmasa da çok yakında olacak buna inan çok hissederek söylüyorumProgestan kulladım 10 gün omu yapmıştır ki
Ahahahahha çizgi var ama belirginlesmedi çok çok çok çok silik biraz daha belirginleşse umutlanirim ama bugün biraz daha belirgin olmasını beklerken çok aşırı silik olması umudumu kırdıTabiki haber ederim canım, senin testte hiç mi çizgi yok hayalet çizgi filan? İyice baksaydın, milli hareketimiz olan testi açıp ışık tutsaydın bi
Dur bakalım burada birisi vardı adet olmadan umut vardır derdi ve kaç tane 14. Günde koyulaşan gördüm burada, hiç belli olmuyor yerleşme süresi, belirtin var mı hiç pekiAhahahahha çizgi var ama belirginlesmedi çok çok çok çok silik biraz daha belirginleşse umutlanirim ama bugün biraz daha belirgin olmasını beklerken çok aşırı silik olması umudumu kırdıiçini açmadan zorlayınca görüyorum ama milli hareketimizi öğrenmiş nam efsane oldu
Ağzın bal yesin canım inşallahO yapabiliyormuş ama olacak ins bugün olmasa da çok yakında olacak buna inan çok hissederek söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?