- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #25.361
Evet evet bu başkaydı değiştirdim iyiki arabayla 3 dk da gidiyorum mesafesi de çok yok hemşireden çok memnun kaldım doktor da öyle. Ne zaman istersen gel dinletirim sana kalbini dedi
Valla ne zaman istersen gel dedi bana bence sen de gitsen bişe demez dinletirBende yarin bir daha mi gitsemm, kalp atisi dinlemeyebugun evde temizlik vardi bende yemek utu ve kek yaptim daha simdi kendimi bir odaya hapsedip oturdum hic dinleyecek firsatim olmadi bugun bebisi
Güzelmiş bir ara bende biriktirip gideyim bariEvet mağaza içerisinde oluyor geri dönüşüm kutuları kasa yanına koyuyorlar evet hem biraz tuzlu olduğu için indirim çeki çok iyi oluyor normal bi alışveriş poşeti boyutunda bı poşet olsa yeter ben çok büyük bir poşet yapmaktansa iki orta boy lcw poşeti yapıyorum iki çek alıyorum
Ben kızımda mustela kullanmıştım hala mustela, minoris, ecowell arasında hangisinde indirim varsa onu kullanıyorum bir ara turkid kullandım ama kur yükselince fiyatları çok arttı artık yerli temiz içerikli ürünlerde çıkmaya başladı 6 yıl önce bu kadar temiz içerikli yerli ürünler yoktu ama bebekte yine ilk etapta mustela almayı düşünüyorum çok memnun kaldım hemde temiz içerikli sebamed çok temiz bir marka değil malesef
Benim oğlan da ablasindan kalan pembe park yatak pembe tırnak makası pembe tarak kullanacak Allah'tan bebek arabamız kırmızıda onda pembeye kalmadı çocuğum
Ne kadar güzel sevindim adına güle güle kullan İnşaAllah. Hepsi güzel anılar olarak kalıyor.. Benim de annem oğlumda yapmıstı yorgan yastık nevresim takımını felan almıstı hepsiniKızlar annem müslin kumaştan almış teyzemin eşinden bi sürü çeşit çeşit aldım diyo ponpon vs filan da almış puset örtüsü çarşaf yastık işte battaniye hepsini dikecekmiş. Teyzem de bebek yorganının yüzü yapıyormuş sen bişe yapma biz hallederiz dediler
Daha minimum tutmak istiyorsan şöyle yap biodermanın duş yağı 1 litre olarak da satılıyor 1 sene kadar gidiyor nerdeyse. Bir de nemlendirici al. bunlar baya bir götürür.. duştan çıktığında vücudun ıslakken de çok az zeytin yağı sürebilirsin üstüne nemlendiriciaayyy okudukça aceba hepsini mi almam gerekiyor fiyat aralıkları ne gibi sorular geçti aklımdan o derece
Ebet ya el emeği çok güzelNe kadar güzel sevindim adına güle güle kullan İnşaAllah. Hepsi güzel anılar olarak kalıyor.. Benim de annem oğlumda yapmıstı yorgan yastık nevresim takımını felan almıstı hepsini
Ben de öyle valla hatta esimin soyadı zorlamayla çıkıyor bazen çünkü kendi soyadıma ihanet ediyormuşum gibi garip hissettiriyorgünaydınn, iyi haftalar herkese
Ben iki soyadımı da kullanıyorum, pişman değilim30 senelik soyadıma kıyamadım.
zaten genelde de ilk soyadımı kullanıyorum, eşimin soyadını sadece resmi işlerde kullanıyorum.
Artık rahim göbek deliği hizasına çıkıyormuş o yüzden bu haftadan sonra göbekler belirgin oluyormuş. Tabi çıkarken ağrı da yapıyor sanırım.Kızlar karnım ağrıyordu benim aile hekimine sordum gaz sıkışması bu haftalarda baya oluyormus o olabilir dedi ya da rahim büyüdükçe alt karına bişiler bişiler dedi korkacak bişe yokmus ben 20+dayım bugün size de söyleyeyim belki olur ya da olmustur
Daha minimum tutmak istiyorsan şöyle yap biodermanın duş yağı 1 litre olarak da satılıyor 1 sene kadar gidiyor nerdeyse. Bir de nemlendirici al. bunlar baya bir götürür.. duştan çıktığında vücudun ıslakken de çok az zeytin yağı sürebilirsin üstüne nemlendirici
kız yağın içine direk gireydim iyiydi yüzüm ellerim ve bacaklarıma nemlendirici bulsam yağlarda sıkıntım pek yok aslında
DegismeeeeKızlar ben neden ismimi değiştiremiyorum kaldım öyle
sağol kuzum şuan gidip bir kocaman kutu arko kremi alaım geldi yer yerime sıvayımduş yağı öyle vıcık vıcık bir şey değil duş jelinin yağ formu gibi düşün güzel temizliyor, yıkadığında yağlı kalmıyor yani sadece jeller gibi kurutmuyor
boşver kal öyle bende değiştirdim kimse cevap vermiyorKızlar ben neden ismimi değiştiremiyorum kaldım öyle
Tamam kalsın mademDegismeeeekız bı girdim herkes farklı kim kimdir nedir belli değil parantez içi eski nickinzi yazın valla ben şuan kimseyi tanımıyom Şaban'ın filmi aklıma geldi ben kimim buraya niye geldim
Ay tanıyamadımboşver kal öyle bende değiştirdim kimse cevap vermiyor
Sonu dik olan fedakar anne cansu Spring mi ne öyle bisy oldu gerisi tanımıyom vallaAy tanıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?