2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet evet bu başkaydı değiştirdim iyiki arabayla 3 dk da gidiyorum mesafesi de çok yok hemşireden çok memnun kaldım doktor da öyle. Ne zaman istersen gel dinletirim sana kalbini dedi

Bende yarin bir daha mi gitsemm, kalp atisi dinlemeye bugun evde temizlik vardi bende yemek utu ve kek yaptim daha simdi kendimi bir odaya hapsedip oturdum hic dinleyecek firsatim olmadi bugun bebisi

Güzelmiş bir ara bende biriktirip gideyim bari aa bilmiyordum sebamed de ne zarar varmıs acaba. Kız tırnak makası 6senede eskimedi mi değişiver onu artk bizimki mint yeşiliydi park beşik çok tatlı bi rengi var ikisine de gider bizimde araba kırmızı canm ama pusetimiz yok eşim işarkadasınına vermiş geri de getirmedi tirbisizler madem getirmiyon parasını ver dimi adam da işten çıktı gitti öylece pusetimiz aldıgım araba da pusetsizdi adaptörler hepsine uyuyor mu acaba puset alınca nasıl takacağım bebek arabasına benimki casual sonic ti pusetimiz eski bebek arabasının dı o konuda kafam karışık biraz nasıl oluyor acaba

Ne kadar güzel sevindim adına güle güle kullan İnşaAllah. Hepsi güzel anılar olarak kalıyor.. Benim de annem oğlumda yapmıstı yorgan yastık nevresim takımını felan almıstı hepsini

aayyy okudukça aceba hepsini mi almam gerekiyor fiyat aralıkları ne gibi sorular geçti aklımdan o derece
Daha minimum tutmak istiyorsan şöyle yap biodermanın duş yağı 1 litre olarak da satılıyor 1 sene kadar gidiyor nerdeyse. Bir de nemlendirici al. bunlar baya bir götürür.. duştan çıktığında vücudun ıslakken de çok az zeytin yağı sürebilirsin üstüne nemlendirici

Ben de öyle valla hatta esimin soyadı zorlamayla çıkıyor bazen çünkü kendi soyadıma ihanet ediyormuşum gibi garip hissettiriyor kendi soyadımı cok seviyorum yıllarca onunla anılmışım ne yapayım

Artık rahim göbek deliği hizasına çıkıyormuş o yüzden bu haftadan sonra göbekler belirgin oluyormuş. Tabi çıkarken ağrı da yapıyor sanırım.

İyi akşamlar kızlar
Maşallah sohbet koyu, sayfalara yetişemez oldum

Kontrol güzel geçti çok şükür.
Torch testi istemişti ya doktor, ona baktı, sonra başka şeyleri de görmek istedi (tıbbi olarak konuştu ben hiçbir şey anlamadım) yine kan verdim.

Şu tahlillerden anlayan varsa allah rızası için bana Bilal’e anlatır gibi anlatabilir mi

Eklentiler

• 53244AEC-6E5E-4CC7-8A17-18FB5933BCFA.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 45
kız yağın içine direk gireydim iyiydi yüzüm ellerim ve bacaklarıma nemlendirici bulsam yağlarda sıkıntım pek yok aslında

kız yağın içine direk gireydim iyiydi yüzüm ellerim ve bacaklarıma nemlendirici bulsam yağlarda sıkıntım pek yok aslında
duş yağı öyle vıcık vıcık bir şey değil duş jelinin yağ formu gibi düşün güzel temizliyor, yıkadığında yağlı kalmıyor yani sadece jeller gibi kurutmuyor

Kızlar ben neden ismimi değiştiremiyorum kaldım öyle
Degismeeee kız bı girdim herkes farklı kim kimdir nedir belli değil parantez içi eski nickinzi yazın valla ben şuan kimseyi tanımıyom Şaban'ın filmi aklıma geldi ben kimim buraya niye geldim

Degismeeee kız bı girdim herkes farklı kim kimdir nedir belli değil parantez içi eski nickinzi yazın valla ben şuan kimseyi tanımıyom Şaban'ın filmi aklıma geldi ben kimim buraya niye geldim
Tamam kalsın madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…