2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Helal bizimkiler de yatsın anca kıskançlık krizine girsin. Annecim zaten yapıyor birşeyler

Benim kızımda 7 yaşında ama ben 2. Yi hep düşündüğüm ve yıllardır ha oldu ha olacak beklediğim için veremedim de onunkileri ama şimdi yine de az da olsa birşeyler yapmak istiyorum
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin saglıklı aynen 7 yaşında cimcime de yardımmeder sana masallah.. Benim oğlum dogunca 9 yaşında olacak baştan seçiyorum e bebek de her hafta farklı ürünler de indirim var seçip alıyorum netten çalıştığım ız ıcon haftadonu da yasak var netten alıyorum..

Çocuk eşyaları zayrn süreli kullanılıyor aynen insanlar kullanıyor sshibine Verıyor lar eşya lar kırılmadıça kullanılır.. Kullanırsın.. Aklımda olsun geri dönüşüm çok sagol bilmiyordum

Kız ismi hala bulamadık ela defne Beren de kaldık.. Kız isimleri karar verdiyse nız yazar mısınız erkek ismi bulma k daha kolay mış

Kızımda chicco'nun tırnak setini almıştım ilk etap makas şeklinde olanı kullanmak bana çok kolay gelmişti 3 yıl gibi onu kullandım sonra setteki normal tırnak makasina geçtim yani hala gayet sağlam valla üç kuruş üç kuruştur diyorum bizde puseti verdik arkadaşlara ama sağolsun tertemiz geri getirdiler mağazada görevlilere sorarsanız arabanın markasına göre üzerine hangi puset olur bilgi veriyorlar genelde yada arabayı yanınızda götürüp deneyedebilirsiniz bendeki araba Chicco lite way plus
Öyle temiz kullandıktan sonra aralarda eşyaları paslaşmak çok iyi oluyor bende geri dönüşüm olayını sitesinde gördüm mağazaya gittiğimde sormuştum alıyoruz dediler

Hangi puseti kullanıyorsunuz. Benimde chicco lite way ona göre bakayım. Aslında pusetimizde var ama onu araba üstünde denemedik hiç

Birde kızlar oğluma Kayra ismi içime sinmişti eşim unisex bir isim olduğu için pek beğenmedi eee sen bi isim bul diyorum sen karar vermişsin bana laf düşmez diyor isim bulma konusunda özürlü kızımda da üç isim vardı aklımda Sare -Mina ve Alya üç seçeneği sunmuştum yani yine onun fikrini sormayip seçenek sunmuştum sadece , Mina'yi beğenmişti bende Sare isteyince Sare Mina oldu şimdi de acaba gönül koyarmi diye düşünmeye başladım kızımda erkek kardeşi kabullendikten sonra adı Deniz olsun dedi şimdi Deniz Kayra olursa çokmu kafa karışır iki isimde unisex isim çünkü

Hangi puseti kullanıyorsunuz. Benimde chicco lite way ona göre bakayım. Aslında pusetimizde var ama onu araba üstünde denemedik hiç
Bendeki plus olanıydı üzerinde kendi pusetiyle birlikte almıştım pusetide baya geniş bir puset kızım 9 aylık olana kadar kullanmıştik

Kız ismi hala bulamadık ela defne Beren de kaldık.. Kız isimleri karar verdiyse nız yazar mısınız erkek ismi bulma k daha kolay mış
Ben anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyor

Eklentiler

• 97DD318B-BC15-4400-981F-FA510177967A.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 62
Ben anlamlarıyla beğendiğim isimleri not almıştım. liste uzadıkça kararsızlık artıyor
Mina'nın bir anlamida aşk demek kızımın adı Sare Mina anlamı çok hoşuma gidiyor ( saf aşk ) birde benim adım Sema SarEMinA iki ismin ilk ve son harflerinden benim adım oluyor
Kızımda isim bulmak ne kolaymış banada erkek ismi bulmak zor geldi çünkü aklimda hiç erkek bebek fikri yoktu kız olsaydı kızım Bahar istiyordu bende yanına Lina'yi ekleyecektim kızımla uyumlu olsun diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…