AA ne kadar güzelmiş hm nin magazasında mı oluyor o geridönüşüm ne kadar dolulukta olmalı bi poset? Tüh ben onları çöpün yanına koymustım bileydim atmazdım canm bu özellik nasıl bişry acaba hiç duymamıştım cidden hm biraz tuzlu iyi olur o şekil indirimli. Ben daha bir mendil dahi almadım hala cinsiyeti bilmiyorum
yarın gidebilirsem öğreneceğim İnşaAllah belki de o yüzden alışverişe çıkmadım hiç. Dediğin gibi 2.olunca üzerinden yük kalkıyor beşik arabası yorganı mama sandalyesi bi kısmı oluyor kız da olsa erkek de olsa abisinin kıyafetlerinden de uyanları giydiririm ne olcak evde zaten virüs var dısarı çıkamayız kimse gelmesin de istemiyorum eşimi simdiden tembihledim
işte kıyafet felan alırım başka ne gerekse bi kaç parça bişryler daha. Lansinohun sağma makinesi de war ona biberon alırım emzirme yastığı vs İSMLİ HASTANE ÇIKISI nı ben satıyorum zaten o da tamam işte küvetimiz kırıldı kovası da onları alırım içine mutlaka köpüklü alın fileyi tül gibi olanlar ince oluyor rahst olmuyor kızlar. Bi liste yapacağım
yine oğlumda yapmıstım çok işe yaradı çok kişiye atmıstım listeyi. Şampuan konusunda chicco set almıstım şimdi, sebamed kullanıyorum buna mustela mı alsam die düşünüyorum bakalım sizler ne yapıyorsunuz benimki planda suan hiçbir şey almadım daha