2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bazen öfkeyle istenmeyen şeyler olabiliyor kuzum.. İnşallah pişman olur af diler, ben istemiyorum bebeğin istiyor de aldır hıh

Benim de yatağımın yanında ki alanım dar. Ancak anne yanı yatakları sığabiliyor. En azından 6 ay anne yanını kullanabilirsem sonra bir çaresine bakarız diye düşünüyorum.
Bende park yatak var ama kullanmak için alan dar 6 ay için ayak ucuma mı koysam yoksa rezil olmayıp Bi tane anne yanı mı alsam bilemedim, sezeryan la ayak ucumdan almak zor olabilir onuda düşünüyorum. Olmadı eşimi kızımın odasına şutlicam biz yatıcaz ikimiz

Bazen öfkeyle istenmeyen şeyler olabiliyor kuzum.. İnşallah pişman olur af diler, ben istemiyorum bebeğin istiyor de aldır hıh
Evet sıkıntı biraz da öfke kontrolü olmamasından canım. Ben de bilirim öfkeyle gözüm dönüp ağzıma geleni saymayı ama kontrol ediyorum kendimi.Konuşmaya başladığımızda dicem psikologla görüşmeli bu huyunu bundan sonra sürdüremez baba olacaksa.

Zamanla insanlar olgunlaşır değişiyor inşallah değişir canım öfke kontrolü önemli dediğin gibi. Sen bebişini üzmemeye çalış. Herşey düzelsin güzel olsun senin için inşallah

Havucu yiyorum o da aynı etkiyi yapar sanırım inş düzelir ya suyu
Kuzum ne kadar yesende suyunu çook Yemen lazım ki çok alasın. Katı meyve sıkacağın yoksa bile çevrede arkadaş akraba sor bul bu dönemde kullan kuzu önemli bence.. İnşallah düzelir.

Böyle bir dönemde çok çok gereksiz bir kavga olmuş canım. Erkekler bazen aşırı düşüncesiz oluyorlar ve seninki üstüne küslük çıkarmış.
Sen sıkma canını. Ben senin yerinde olsam bacaklarımı uzatır keyif yaparım sürekli. Onun sana yaptığını ona yaparım. Yemeğini yemiyorsa çamaşırını da yıkamam mesela.
Pazar çok kalabalık olmuyorsa sabah hemen gidip gelinebilir. Kendi işimi kendim görürüm mesajını verirsin. Ama alacağın şey pazarın başında fln yoksa hiç çıkma riske değmez kuzucum...

Evet cnm haklısın aşırı düşüncesiz davrandı hala da gelip özür dilemedi. Zaten öyle yapıyorum dediğin gibi kendi halimde takılıyorum dizimi izliyorum kitabımı okuyorum, 3 gündür işe gidiyo evde çalışabilecekken. Evde olmaması daha iyi oldu gözüm bari görmüyor. Çamaşırını da yıkamıyorum dün yıkamış benim çamaşırları da yıkamış katlamış koymuş. Böyle yok gibi davranınca daha kıymetli oluyosun, görmüş oldum.
Muşmula alcam ama pazara da geldi mi bilmiyorum migrosta taze direkt te falan görünmüyor da ondan pazar aklıma gelmişti. Yarınki ruh halime göre bakıcam artık. Teşekkürler desteğin için

Bazen olur öyle denyoluklar başka biseye sinirliydi senden çıkardı muhtemelen. Sen yine de ondan iste konuşmak için fırsat doğmuş olur belki özür diler.

Kuzum inan bende aynı şeyleri yaşadım gitti oturma odasında yattı günlerce konusmadi sonra noldu benim ağrım oldu bebeğim için üzüldüm bu defa. Yani bence hiç şuan kafana takma odun adamı duzeltemezsin keşke birz anlayışlı olsalar en azından bu süreçte ama olmuyo sen üzme kendini bebisine yazık bende senin gibi yaptım minnet etmedim o da yemek yemedi aynı şeyler sonuç malesf degisn bisy olmuyo bide bebek var artk mecbur görmezden geliyosun bisyleri sizin de şuan böyle ama geçici merak etme üzülme canın ne istiyorsa söyle alsın yok muhatap olmak istemiyorum diyosan sabah git al hiç canjni sikma

Ben iki haftadır İstanbul’da görüyorum pazarda. Hatta mahallede ki markette bile vardı. En güzeli yok gibi davranmak bencede canım canını sıkma bu dönemde.

Hayır anlamıyorum bu adam hamilelik kitapları falan oluyo anlamak için ne nedir bilmek için ama böyle de davranmaktan alamıyo kendini. Gerçekten barışma şartı yapacam psikoloğu, zaten gitsem mi fln diyodu inşallah bu olayın üstüne başlar. Ben de bebeğimi düşündüğüm için normalde daha çok üzülür kahrederdim kendimi ama şimdi öyle yapmıyorum. Evde yalnız kalan kendisi, biz bebeğimleyiz. Kızımın canını sıkmamaya çalışıyorum bu düşüncesiz için
Sağol cnm desteğin için

Ondan demedim kuzu tabi detaylı şartta arada aklın çelinir bişey olur, gitmek istersin şuan ben biraz öyleyim de dayanacağızzz
Valla tutmaya çalışıyorum kendını çok merak ediyorum ama öğrenemedik ne özel ne devlet hastanesi kız mı ondan mı diyorum yok diyor orayı net göremiyorum diyorlar

Ben yaptırmayı düşünmüyorum walla pek şehir hastanesine de gözüm yemiyor uzak bize birde pandemi merkezi oldu bakalım ne olacak

Konu nerden nereye gelmis bosuna yipratmis seni ben senin yerinde olsam hic bir sey istemezdim kendim hallederdim. Ben kuste kalamam kin de tutamam gerci zaaflarimi cok iyi bilir, bir iki saat icinde kusup barisirim nolursa olsun ayri yatmayiz gunun sonunda biri ozur diler. Ama bu kufur olayi uzucu bu kadar sinirlenicek ne var ki, iki kisisiniz makine dolmuyor bizde de durum oyle cok normal. Sen kendini hic uzme hatasini anlayacaktir, dedigin gibi bazen evden gitmeleri de iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…