- 28 Ağustos 2020
- 8.945
- 40.798
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.501
Doktora tez izleme komitesine girecek stresini benden çıkarıyo sanırım. Kendini benimle ilgili doldurmuş öncesinde, sözlerinden bunu anladım. Umarım anlar ama her olayda işler eskisi gibi olmuyo kalp kırılıyo maalesef.
O sözleri söylemek için bi özür bekliyorum canım. İnşallahCook haklisin canim, seviyeyi asmis fazlasiylakesinlikle oyle kalp kiriliyor ama ben baristiktan hemen sonra icimde ne varsa soylerim ne hissettiysem olaylar sogumadan konusurum bir iki saat icinde. Belki bu donemde tez seni fazla strese soktu ve belki hirsini benden almak istedin ama bana boyle davranmaman lazimdi. Calisiyorum ve hamileyim kiyafetlerinin bittigini de ayrica dusunemedim, sonucta evdeyiz ne varsa onu giyersin diye dusunmustum. Sen o kotu sozleri soylediginde inanilmaz uzuldum buyuk hayal kirikligi yasadim, hamile oldugumu daha hassas oldugumu da biliyorsun bile isteye canimi yakman cok kirdi beni vs vs gibi o olayin gecesinde konusurdum. Belki de o yuzden kin tutamiyorum bilmiyorum ki konusmam gerekiyor Her evlilikte oluyor aslinda bunlar da suan cok hassas bir donem zaten. Umarim her sey yoluna girer bir an once
Açık açık söyleyeceksin canım başka yolu yok. Ben rahat edemem senin yanında baba kusura bak, zaten pandemi de var evde ne kadar az insan o kadar iyi diyeceksin. Görümcen de az ötede oynasın ya, akıllara bak.Kızlar dün kayınpederim aradı beni normalde doğumuma kayınvalidem gelecek daha önce yazmıştım size annem biraz rahatsız gelip bebekle ilgilenemez.Kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum çok anlayışlı bir kadın.Sağ olsun görümcem babasının aklını çelmiş bizde istanbula gidelim diye neyse kayınvalidem karşı çıkmış gelinim doğum yapacak senin yanında rahat edemez demiş kayınpederim de diyor ki onunla konuş ben sizde iki gün kalırım sonra kızıma geçerim (burada evli iki kızı var) ben şimdi ne yapayım kızlar hepsi gelse uzun süre kalırlar biliyorum eşime baban gelmesin desem kırılır mı koskoca adam benden rica etti ben de geleyim dedi ama eşimin babası da gelirse başıma gelecekleri biliyorum bekar görümcem annem kırkın çıkana kadar sizde kalacak kırkı çıkınca ben ve babam gelir sizde kalırız dedi yani aylar sürecek uf kafam çok karışık çok strese soktu bu kızın yersiz konuşmaları
Canım kırk çıktıktan sonra niye size geleceklermiş ki esas lazım oldukları zaman 40 ı çıkmadanki zamanı değil mi. Zaten 40 a kadar kv sende. 40 tan sonra annen devam etse sende kalmaya öyle bi plan yaparsanız belki annen de varken kayınpederin gelmek istemez. 40 tan sonra annen sadece yemek bile yapsa sen bebeğe bakarsın alışırsın zaten 40 günde.Kızlar dün kayınpederim aradı beni normalde doğumuma kayınvalidem gelecek daha önce yazmıştım size annem biraz rahatsız gelip bebekle ilgilenemez.Kayınvalidemi gerçekten çok seviyorum çok anlayışlı bir kadın.Sağ olsun görümcem babasının aklını çelmiş bizde istanbula gidelim diye neyse kayınvalidem karşı çıkmış gelinim doğum yapacak senin yanında rahat edemez demiş kayınpederim de diyor ki onunla konuş ben sizde iki gün kalırım sonra kızıma geçerim (burada evli iki kızı var) ben şimdi ne yapayım kızlar hepsi gelse uzun süre kalırlar biliyorum eşime baban gelmesin desem kırılır mı koskoca adam benden rica etti ben de geleyim dedi ama eşimin babası da gelirse başıma gelecekleri biliyorum bekar görümcem annem kırkın çıkana kadar sizde kalacak kırkı çıkınca ben ve babam gelir sizde kalırız dedi yani aylar sürecek uf kafam çok karışık çok strese soktu bu kızın yersiz konuşmaları
Benim düşüncem kayınvalidem gittikten sonra annemlere gidip biraz vakit geçirmekti ama eşimin kız kardeşi baya uzun tatil planı yapmış eşimle konuşsam daha iyi sadece annen gelsin dicem hatta virüs bu şekilde giderse gelmesinAçık açık söyleyeceksin canım başka yolu yok. Ben rahat edemem senin yanında baba kusura bak, zaten pandemi de var evde ne kadar insan o kadar iyi diyeceksin. Görümcem de az ötede oynasın ya, akıllara bak.
40 olunca bebek durmuyor ya annesiyle ben bakıcam işte 40 ı çıkınca ele avuca gelir severmiş öyle geleceklermiş bize bahane yaaCanım kırk çıktıktan sonra niye size geleceklermiş ki esas lazım oldukları zaman 40 ı çıkmadanki zamanı değil mi. Zaten 40 a kadar kv sende. 40 tan sonra annen devam etse sende kalmaya öyle bi plan yaparsanız belki annen de varken kayınpederin gelmek istemez. 40 tan sonra annen sadece yemek bile yapsa sen bebeğe bakarsın alışırsın zaten 40 günde.
Öyle de o zaman canım, 40ı çıkınca anneme gideceğim zaten de boşa plan yapmasınlar. Onların derdi gezmek, bebek görmek ya da sana yardımcı olmak değil.Benim düşüncem kayınvalidem gittikten sonra annemlere gidip biraz vakit geçirmekti ama eşimin kız kardeşi baya uzun tatil planı yapmış eşimle konuşsam daha iyi sadece annen gelsin dicem hatta virüs bu şekilde giderse gelmesin
Ha sana yardım değil esas amaç, bebek sevebilmek40 olunca bebek durmuyor ya annesiyle ben bakıcam işte 40 ı çıkınca ele avuca gelir severmiş öyle geleceklermiş bize bahane yaa
Kesinlikle öyle zaten kayınpederimin aklını çelen de kızı adam çok zararsız kendi halinde akşam eşimle açık açık konuşacam o konuşsun kardeşiyle.Öyle de o zaman canım, 40ı çıkınca anneme gideceğim zaten de boşa plan yapmasınlar. Onların derdi gezmek, bebek görmek ya da sana yardımcı olmak değil.
Bu kız bekar mı?Kesinlikle öyle zaten kayınpederimin aklını çelen de kızı adam çok zararsız kendi halinde akşam eşimle açık açık konuşacam o konuşsun kardeşiyle.
Kabul etmicem canım sadece anneni istiyorum dicem zaten 40ı çıkınca annemlere gidecektim eşimle de daha önce bunu konuşmuştum emrivaki yapmasınlar .Ha sana yardım değil esas amaç, bebek sevebilmekKeşke biraz daha anlayışlı olsalar evin kalabalığı sana stres. Ne kadar az kişi o kadar rahat ederdin.
Evet bekar canım sürekli istanbula gelmek istiyor gebeliğimi öğrendiğimden beri istediğin zaman gelirim diyor güya yardıma gelecek ama kızın uyanma saati öğle 1-2 ben bütün işimi bitiriyorum zaten ve çok şükür kendi başıma hallediyorum her şeyiBu kız bekar mı?
Ben de onu düşünüyorum canım şimdiden bile strese girdim,hayır amacı bana yardımcı olmak değil tatil yapmakGünaydınnnn ❤
bireylulmasali canım bence sadece kvyi kabul et, eşinle açık açık konuş, sen yeri gelecek açık memelerinle dolaşacaksın, hamilelik öncesi ve sonrası senin rahatın önemli, yeni doğmuş bebeğin evinde ne münasabet uzun uzun kalmak. kabul edersen çok canın sıkılır, allah korusun stresten sütün bile kesinlebilir.
Ben de bugun ogleden sonra yaptirmaya gidicemYarın tetanoz aşımı yaptıracağım
Net bir şekilde reddet, aman kırılırlar mı üzülürler mi deme. Onlar bu teklifle gelirken senin üzülüp üzülmeyeceğini hiç düşünmüyorlar neticede. Eşinle konuş, babam böyle böyle diyor ama biliyorsun annenden başkasını kabul edemeyiz hem bebeğin sağlığı hem benim rahatım açısından. Sen uygun bir dille söylersin de. Sen bir de kapalısın yanlış bilmiyorsam, babanın yanında duramam o vaziyette, sürekli odama da kapanamam, lohusa depresyonuna girerim Allah korusun de.Evet bekar canım sürekli istanbula gelmek istiyor gebeliğimi öğrendiğimden beri istediğin zaman gelirim diyor güya yardıma gelecek ama kızın uyanma saati öğle 1-2 ben bütün işimi bitiriyorum zaten ve çok şükür kendi başıma hallediyorum her şeyi
Mavicim bu konuda net tavrini koy. Dogumdan sonra lohusa haliyle insanin kalabaliga asla tahammulu zaten olmaz. Gorumce kayinpeder vs bunlarin ne isi var ya. Kim kirilirsa kirilsin onemli degil, sen once kendin ve bebeginin huzurunu dusunmelisin.Ben de onu düşünüyorum canım şimdiden bile strese girdim,hayır amacı bana yardımcı olmak değil tatil yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?