2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah bende normal istiyorum ama korkuyorum da bakalım ikisinden de korkuyorum
doğuma 1 ay kalana kadar doğumu hiç düşünme. üstüne yoğunlaşma. yoğunlaştıkça detaylı hale geliyor ve korkunçlaşıyor. 1 ay kala da hurma yiyebilirsin. içerisinde oksitosin olduğu için doğuma yardımcı olur. bide bn plates seti almayı düşünüyorum. ebru şallının 1 buçuk saatlik bi egzersiz videosu var youtubede. kaslarını da kuvvetlendirirsen bu iş tamam. pırt diye çıkıverir inşallah :)

Benim de ilk çocuğum.. yine de görselliğe pek önem vermiyorum, kullanışlı olması önemli.

Hurma hiç sevmıyorum

Canım aldıgın arabanın marka ve modelini yazabilir misin

Iyi aksamlar kizlar bebislerinizin hareketlerini hissetmeye basladinizmi bn 3 haftadir pitpit diye ses hissediyordum bugunde sanki tekme atar gibi bi soldan bide sağdan geldi hissettim cok guzeldi yanilabilirmiyim 60 kiloyla basladim 5 kilo verdim o 5i tekrar aldim as erme gecince acaba kilom cok degil diyemi hissettim ama cinsiyeti hala ogrenemedik

Kızlar Hasthneyi aradım detaylı randevusu almak için onu ayrı veriyorlarmış. Benim doktorum günde 3 kişi alıyormuş detaylı baya uzun sürüyor 40 dk civarı dedi görüştüğüm kişi 28 Aralık pazartesi gününe randevumu aldım. Sekreteri beni saat kaçta gelmem gerektiğini söylemek için arıcakmıs benim doktorum aşırı yoğun ya çok yoğun diye kısa süre bakmaz dimi dedim en az yarım saat sürüyor dedi o yüzden detaylı çok alamıyor bir gün içinde dedi rahatladım biraz. Fiyatı da 450 TL memur indirimi vs yok direk 450

Ben 17+5 de başladım hissetmeye ilk gebelık şüphe duydum ilk ama o kesın pıt pıt dönüp dururken vuruyor hala da aynı öyle anladım doğru olduğunu

Neresi peki ben devletten almaya çalışıyorum özel hastane 650 dedi

Bugün temizlik yaptım eğil kalk çok yoruldum. Şimdi de bayılacak gibi oluyorum yatsam hemen uyurum sanırım pilim bitti resmen ilk kez böyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…