2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim 700 tl medical park aradım o da profmuş 600 dediler en azından oraya gideyim dedim

Kızlar şöyle bir sorunum var. Hamileliğimin başından beri sarı akıntım vardı. Doktorum 3.ayimdan sonra gyno diye bi fitil vermisti mantar için. Sonra bi sure sonra gecti bikaç gün once yine biraz biraz başladı. Bu sabahta koyu sari hafif kahverengiye yakın biraz akıntım geldi selpak ile sildigimde biraz pimpirik yaptım, sonrada bir şey gelmedi. 10 gun once kontrolum vardi normal giden bir hamileğim var 19.haftaya giriyorum, cok takıntılı olmak istemiyorum ama ilk gebelik malum :)

Kızlar şöyle bir sorunum var. Hamileliğimin başından beri sarı akıntım vardı. Doktorum 3.ayimdan sonra gyno diye bi fitil vermisti mantar için. Sonra bi sure sonra gecti bikaç gün once yine biraz biraz başladı. Bu sabahta koyu sari hafif kahverengiye yakın biraz akıntım geldi selpak ile sildigimde biraz pimpirik yaptım, sonrada bir şey gelmedi. 10 gun once kontrolum vardi normal giden bir hamileğim var 19.haftaya giriyorum, cok takıntılı olmak istemiyorum ama ilk gebelik malum :)

Yeniden bir idrar tahlili verin bence. Bir sıkıntı olduğun sanmıyorum.

Yeniden bir idrar tahlili verin bence. Bir sıkıntı olduğun sanmıyorum.
Teşekkür ederim doktoruma sürekli akinti hakkinda bişeyler diyorum en son bana hamilelikte akintisiz geciren yoktur merak etme takma bu kadar falan demisti bende pimpirik yapmak istemedim ama biraz kahverengiye yakin gibi gelince insan korkuyor

İki markaya da bakayım kuzum, çok sağol, bu hafta ben de kitikate e gittim, 3-4 parça 3-6 ay aldım, öneririm, o kadar tatliş, yumuşacık ki çok beğendim, olmazsa bir seti de oradan alırım
Kitikate i duyuyorum ama hic bakmak kismet olmadi,tabi internetten ona bakayim bi ara.

Valla ben devlete uğraşıyorum olmazsa bilmiyorum daha karar veremedim istanbuldamısın sen ve nereye gideceksin
İzmir’deyim canım. Özel bir kliniğe gideceğim. Benim doktorum bakmıyormuş. Hastanedeki de 600dü fiyatı, madem o parayı vericem araştırıp istediğim kişiye gideyim dedim.

Ben lcw nin dikişlerini fln pek beğenmiyorum. Yıkayınca yamuk yumuk oluyor sanki. H&M daha kaliteli ona göre. Benim fikrim tabiki bu.
Tam bunun üstüne denk geldim hani geçen kızıma 5 li zıbın ve iki tane şortlu takım almıştım ya hm den ilk yıkamada yamuldu aşırı sinir oldum. Görsen inanmazsin. LCW ninkiler geçen yıldan beri taş gibi en ufak sünme yok. Hayret ettim.

Canım bnm kızlar 17 aylık ikiz arabasi almıştık pandemi fln derken toplam 10 kez ya kullandık ya kullanamadık 1 yaşa kadar arkası yatan araba iyi oluyor ama şuan için baston araba bnm için kurtarıcı açıkçası koca araba çok zor oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…