- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.041
İyi düşünmüşsün canım ben mecbur kalırsam araştıracağım biraz asagı yukarı hepsı bırbırıne yakınİzmir’deyim canım. Özel bir kliniğe gideceğim. Benim doktorum bakmıyormuş. Hastanedeki de 600dü fiyatı, madem o parayı vericem araştırıp istediğim kişiye gideyim dedim.
Sen prosun bana göreHelal kızımadarısı benim bebeğe iki üç günlük işi kaldı sanırım
Yaptığım i biliyosun işte ilk yaptığım onmavi ayicikti buraya atmıştım sonra devam ede ede biraz öğrendim aşırı zevkli bence deSen prosun bana göreöğrenince zevkli aslında yeğenim bebek istiyor şimdi bana da ör dedi, öreceğiz mecbur.
Buna ana kucağı takılıyor mu? Biz de tarif ettiğiniz özelliklere uyan cybexin bir modelini beğenmiştik. Ancak hafta sonları yasak olunca ayrıntılı inceleme fırsatımız olmadı.Maclaren Atom aldık canım.
Evet kurban olurum ona yaparım yeğenlerime. Başkası avucunu yalasınYaptığım i biliyosun işte ilk yaptığım onmavi ayicikti buraya atmıştım sonra devam ede ede biraz öğrendim aşırı zevkli bence deya sorma iki ovunelim diye sosyal medya da paylaştım bir sürü yancı çıktı bana da seninki yine yeğen hak ediyor
Evet canım takılıyor, adaptör gerekiyor ayrıca. Biz cb idan ana kucağı aldık bir de maclaren adaptörünü. Kısa süre kullanılıyormuş zaten ana kucağı. Araba tamamen yatıyor, yenidoğan kullanımına uygun deniyor ama biz yine de anakucağı ile kullanacağız ilk zamanlar.Buna ana kucağı takılıyor mu? Biz de tarif ettiğiniz özelliklere uyan cybexin bir modelini beğenmiştik. Ancak hafta sonları yasak olunca ayrıntılı inceleme fırsatımız olmadı.
Ya su anakucagı kafama çok takılıyor kimisi oturur pozisyonda olduğu İçin 3 aydan sonra oluyor diyor kimisi yastık koyuyor o boşluğa düzlüyor kimisi dr a sordum kullanıyorum diyor onu da araştıracağım birazEvet canım takılıyor, adaptör gerekiyor ayrıca. Biz cb idan ana kucağı aldık bir de maclaren adaptörünü. Kısa süre kullanılıyormuş zaten ana kucağı. Araba tamamen yatıyor, yenidoğan kullanımına uygun deniyor ama biz yine de anakucağı ile kullanacağız ilk zamanlar.
Ana kucağı oturur pozisyonda değil ki, yatıyor bebek yine. Hastaneden direkt onunla çıkarıyorlar hatta. Şundan bak bizimki.Ya su anakucagı kafama çok takılıyor kimisi oturur pozisyonda olduğu İçin 3 aydan sonra oluyor diyor kimisi yastık koyuyor o boşluğa düzlüyor kimisi dr a sordum kullanıyorum diyor onu da araştıracağım biraz
Aaa işe bak yepyeni ciciler bide... demekki şans işi bu işTam bunun üstüne denk geldim hani geçen kızıma 5 li zıbın ve iki tane şortlu takım almıştım ya hm den ilk yıkamada yamuldu aşırı sinir oldum. Görsen inanmazsin. LCW ninkiler geçen yıldan beri taş gibi en ufak sünme yok. Hayret ettim.
Merhaba guzel anneler
19. Haftamdayim su an ikili tarama testi yaptim en son. Su an yapmam gereken baska birsey var mi asi detayli ultrason gibi... kacinci haftada hangi tahlilleri yapmam gerekiyor bilgisi olan yazarsa cok sevinirim
Yok bel Cukur kısmı varsa ondan dolayı öyle diyorlarAna kucağı oturur pozisyonda değil ki, yatıyor bebek yine. Hastaneden direkt onunla çıkarıyorlar hatta. Şundan bak bizimki.
Eki Görüntüle 2743993
Bizimki de bundan resim ekledimAna kucağı oturur pozisyonda değil ki, yatıyor bebek yine. Hastaneden direkt onunla çıkarıyorlar hatta. Şundan bak bizimki.
Eki Görüntüle 2743993
Tesekkur ederimIkili testten sonra 18-23 haftalar arasi detayli ultrasonumuz var. Genelde 20. Haftalarda gidiyor gruptaki arkadaslar. Bir de saglik ocaginda daha once tamamlamadiysaniz tetanoz asisi var. 16. Haftadan itibaren yapiliyormus ama saglik ocaklari arasinda da fark var. Benim ki 20. Hafta gel dedi simdilik bu kadar
Benim bildiğim bu ana kucakları bebeğin anne karnındakine pozisyonuna yakın, en rahat edebileceği şekilde yapılıyor. Bazı markaların travel sistemlerinde set içinde gelen ana kucakları çok iyi değilmiş ama sırf ana kucağı satan markalar baya çalışıyor bunun üzerine. Adac testi vs yapılıyor. İçinde minik bir süngeri daha var zaten yeni doğanı desteklemek için. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Hele yastık falan hiç güvenli değil.Yok bel Cukur kısmı varsa ondan dolayı öyle diyorlar
Aynen ekstra pedi var içinde bizimkinin de ama işte bı bakalım sorun olmuyorsa hastaneden onunla çıkarız diye düşünüyorumBenim bildiğim bu ana kucakları bebeğin anne karnındakine pozisyonuna yakın, en rahat edebileceği şekilde yapılıyor. Bazı markaların travel sistemlerinde set içinde gelen ana kucakları çok iyi değilmiş ama sırf ana kucağı satan markalar baya çalışıyor bunun üzerine. Adac testi vs yapılıyor. İçinde minik bir süngeri daha var zaten yeni doğanı desteklemek için. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Hele yastık falan hiç güvenli değil.
Ben cuma oldum asi. Cumartesi gunduz neredeyse hicbiseyim yoktu, sevincli sevincli dolandim ayy ne buyutmusum diyeBende dün gittim aşı için kol ağrım var hemşire olabilir demişti. Evet kalp atışını dinlemeden yapmadı aşı ama benim bebek çok hızlı atıyor dedi panik oldum nefes nefese kalmıştım ama ve tansiyonum dani 4ler deydi.10 dk dinledi sanırım dinlenince normale döndü kalp atışı dedi. Varmı aşı yeriniz de ağrı sizinde?
Kuzum bende daha set şeklinde almayı düşünüyordum bebek arabası puset şeklinde set olunca puset kötü mü oluyoBenim bildiğim bu ana kucakları bebeğin anne karnındakine pozisyonuna yakın, en rahat edebileceği şekilde yapılıyor. Bazı markaların travel sistemlerinde set içinde gelen ana kucakları çok iyi değilmiş ama sırf ana kucağı satan markalar baya çalışıyor bunun üzerine. Adac testi vs yapılıyor. İçinde minik bir süngeri daha var zaten yeni doğanı desteklemek için. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Hele yastık falan hiç güvenli değil.
Benim full var akıntım, kahverengiye dönmedi ama sarı beyaz değişiyor çok takılma normalmiş böyle olmasıKızlar şöyle bir sorunum var. Hamileliğimin başından beri sarı akıntım vardı. Doktorum 3.ayimdan sonra gyno diye bi fitil vermisti mantar için. Sonra bi sure sonra gecti bikaç gün once yine biraz biraz başladı. Bu sabahta koyu sari hafif kahverengiye yakın biraz akıntım geldi selpak ile sildigimde biraz pimpirik yaptım, sonrada bir şey gelmedi. 10 gun once kontrolum vardi normal giden bir hamileğim var 19.haftaya giriyorum, cok takıntılı olmak istemiyorum ama ilk gebelik malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?