- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #27.061
Günaydın güzel anneler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün falan ağrı sızı oluyor sonra geçiyor bende de öyle olduBen cuma oldum asi. Cumartesi gunduz neredeyse hicbiseyim yoktu, sevincli sevincli dolandim ayy ne buyutmusum diyeaksama bir agri geldi uzerimi degistirirken kolumu kaldiramadim
dun gece de soluma donemedim,cok agri yapti bana, suan cok zor oynatiyorum kolumu, insallah cabuk gecer
![]()
Markadan markaya değişiyor canım. Bazı markalar maxi cosi, avionaut , cybex gibi iyi markaların ana kucaklarını veriyor set içinde. Onlar güzel. Bazıları kendi markası oluyor ama. Onların adac testleri olmuyor, yumuşaklığı kalitesi de dokununca farklı geliyor zaten. Ona dikkat edersin. Ha ana kucağı zaten kısa süre kullanılıyor, önemli olan sonraki oto koltuğu onu iyi alırız diyen de var. Tercih meselesi ama ben arabaya bağlanacak bir şeyin güvenli olmasını istedim. Sonra ikinci el sitelerden satılabiliyor zaten bu tip şeyler ya da ikinci çocuğa kullanılabiliyor. Elimde kalmaz diye düşünüyorum.Kuzum bende daha set şeklinde almayı düşünüyordum bebek arabası puset şeklinde set olunca puset kötü mü oluyo![]()
3 gün falan ağrı sızı oluyor sonra geçiyor bende de öyle oldu![]()
Ben o hani hastaneden cikarken tasinan seyi ayni zamanda oto koltugu saniyordum, degil miymisMarkadan markaya değişiyor canım. Bazı markalar maxi cosi, avionaut , cybex gibi iyi markaların ana kucaklarını veriyor set içinde. Onlar güzel. Bazıları kendi markası oluyor ama. Onların adac testleri olmuyor, yumuşaklığı kalitesi de dokununca farklı geliyor zaten. Ona dikkat edersin. Ha ana kucağı zaten kısa süre kullanılıyor, önemli olan sonraki oto koltuğu onu iyi alırız diyen de var. Tercih meselesi ama ben arabaya bağlanacak bir şeyin güvenli olmasını istedim. Sonra ikinci el sitelerden satılabiliyor zaten bu tip şeyler ya da ikinci çocuğa kullanılabiliyor. Elimde kalmaz diye düşünüyorum.
Bebek arabasının içindeki puset, bebek belli bir kiloya gelene kadar oto koltuğu olarak kullanılabiliyorBen o hani hastaneden cikarken tasinan seyi ayni zamanda oto koltugu saniyordum, degil miymiso zaman hem o tasinan seyden hem de ayrica oto koltugu mu alicaz?
Öyle canım oto koltuğu, 6 aya kadar arabaya onunla oturtuyorsun çocuğu 6 aydan sonra isofixle sabitlenen daha büyük koltuklardan almak gerekiyor.Ben o hani hastaneden cikarken tasinan seyi ayni zamanda oto koltugu saniyordum, degil miymiso zaman hem o tasinan seyden hem de ayrica oto koltugu mu alicaz?
Yaaa ben de yapacağım, çok heveslendim şuan
Gözün aydın canım. Ne kadar olmuş bebişin? Yüzünü görebildin mi?Benim ayrintili usg muayenem 15 dk filan surdu 20 dk olmamistir. Doktorum bir sorun yok dedi iki hafta sonrasina ayarlayabilirsem bir de radyologa gitmeyi dusunuyorum. Ama isler cok yogun su aralar.
Ben 20/0 da gitmistim yuzunu cok az gorebildik abisine cok benziyor. 340 gram olmus dedi doktor.Gözün aydın canım. Ne kadar olmuş bebişin? Yüzünü görebildin mi?![]()
MaşallahBen 20/0 da gitmistim yuzunu cok az gorebildik abisine cok benziyor. 340 gram olmus dedi doktor.
Benim doktorum riskli gebelik uzerine bir prof. Erken degil normal dedi. Kisa surmesine sasirdim ama dusundum ters bi sey olsaydi farkederdi sanirim. Baktiklari 10 kadar kriter varmis hepsini tek tek gecti.Maşallah20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Evet mutlaka söylerdi. Alanında çok iyiyse hemen görmüştür uğraşmadan ondan kısa sürmüştür.Benim doktorum riskli gebelik uzerine bir prof. Erken degil normal dedi. Kisa surmesine sasirdim ama dusundum ters bi sey olsaydi farkederdi sanirim. Baktiklari 10 kadar kriter varmis hepsini tek tek gecti.
Evet mutlaka söylerdi. Alanında çok iyiyse hemen görmüştür uğraşmadan ondan kısa sürmüştür.![]()
Benim ayrıntılı da seninle aynı sürdü, radyolog baktı bana, her yerini inceledi bebeğin ama max 20 dk sürmüştür. Bakarken bana da bilgi verdi, zaten yaşadığım yerde perinatalog falan yok, elimdeki en iyi imkan buydu.Benim ayrintili usg muayenem 15 dk filan surdu 20 dk olmamistir. Doktorum bir sorun yok dedi iki hafta sonrasina ayarlayabilirsem bir de radyologa gitmeyi dusunuyorum. Ama isler cok yogun su aralar.
Canım normal kilodaki annelerde 20. hafta uygunmuş, ben 19+6 da gittim, göremediği bir şey olmadı.Maşallah20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Burda gidebilecegim en iyilerden birisi. Sirada seker yukleme olacak.Evet mutlaka söylerdi. Alanında çok iyiyse hemen görmüştür uğraşmadan ondan kısa sürmüştür.![]()
Teşekkur ederim eğer bir daha gelirse doktoru arayacağım şuan bi sıknti yok şükür:)Benim f
Benim full var akıntım, kahverengiye dönmedi ama sarı beyaz değişiyor çok takılma normalmiş böyle olması
20 ile 22 hafta arasi diye biliyorum bende 21. Haftada gireceğim bazi hastanelerde zor randevu bulunuyormuş haberiniz olsunCanım normal kilodaki annelerde 20. hafta uygunmuş, ben 19+6 da gittim, göremediği bir şey olmadı.