- 1 Kasım 2023
- 1.673
- 1.116
- 63
- 30
Diyabet çok stresli bir olay gerçekten babama doktor 1ay düzenli ölç demişti sabah öğle akşam hem açlık hem tokluk şeklinde babam 15 gün sonra bıraktı güç bela ölçtürdük ateş sinir oldu ve değerleri hep yüksek çıktı. Bu yüzden önceliğin sakin olmak. Kendim için olamıyorsanda karnındaki can için sakın olman lazım. Beslenmene dikkat et sinirden stresten uzak durmaya çaliş yeter. İçtiğimiz su bile değerimizi etkiliyor çünkü. Tüp bebek Doktor'un çok güzel konuşmuş bak.Ne yedinde 165 e geldi canım ?Gerçekten artık şekerden bıktım bugün sinirden oturdum ağladım.. ben bu stresi yönetmekte zorlanıyorum artık.. geçen gittiğimde insülin başlayalım demişlerdi açlık şekerim için kabul etmedin. Bugün türkiyedeki tüp bebek kadındoğumcumu aradım anlattım durumu ,saçmalamışlar dedi . Açlık şekeri için insülin ne alaka önemli olan tokluk oda 140 üzerinde seyrediyorsa veriyorum ben dedi. Bebeğin kilosu suyu normal ama inan artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Dün gecede rüyamda sürekli test yaptım .. gece uyanıp çile giderken bile aceba şekerimi ölçsemmi başkanım kafasına geldim . Bunaldım gerçekten artık çok bunaltıcı bir hal almaya başladı .. doğursaydık geçecekti de işte … sabır diyelim