2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bunlar biraz daha ileriki haftalar bebeğin yüzünden belli ama görülüyor yani ilerleyen zamanda var bende böyle fotoları oğlumun
Benim doktorumun odasında da asılı böyle fotoğraflar, sorcam soramıyorum bana da çek böyle dicem

Haha benim saga sola donerken hic sorunum agrim filan yok ama uyuyamamaya basladim enterasan sekilde. Yuz ustu yatamadigim icin sanirim
Olabilir canım yüzüstü yatmaya alışıksan. Ben hep soluma yatardım o yüzden pek zorlanmıyorum. Sadece hamile olduğumu unutup çok hızlı hareket ediyorum yatakta ve yataktan kalkarken

Haha benim saga sola donerken hic sorunum agrim filan yok ama uyuyamamaya basladim enterasan sekilde. Yuz ustu yatamadigim icin sanirim
Ayy vicdan azabı oluyor değil mi bende hep düz yatmaya alışığım, kendimi sırt üstü bulunca üzülüyorum annelik bele bişey biraz değişik şimdiden

Olabilir canım yüzüstü yatmaya alışıksan. Ben hep soluma yatardım o yüzden pek zorlanmıyorum. Sadece hamile olduğumu unutup çok hızlı hareket ediyorum yatakta ve yataktan kalkarken

Bence artik riskli donemi atlattik ya bir sey olmaz hizli hareket etmekten ben neler neler yapiyorum bir bilsen. Gecen gun masa tenisine gittik esimin arkadasi da vardi sen hala hamilesin dimi dedi cok sukur bir sey de olmadi simdiye kadar umarim kontrolde iyi gecer

Ayy vicdan azabı oluyor değil mi bende hep düz yatmaya alışığım, kendimi sırt üstü bulunca üzülüyorum annelik bele bişey biraz değişik şimdiden

Kesinlikle oyle benim sirt ustu yatinca belim agriyormus gibi oluyor su hamile yastiklarindan alicam sanirim artik belki ise yarar

Haha aynen ya zaten bir süre sonra ağırlaşınca çok yavaş hareket etmeye başlıcaz mecburen inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız detaylıyı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…