2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben babannemin aynisiyim umarim benim kiz esime benzer ona da sukur
Ay eşe benzemesin derken bir de babaanne mi çıktı ya arkadaş bu genler bi haddini bilsin, seni aktarmak isteseydik kendi çocuğunda çıkardın elleşme torununa diyemiyor muyuz
Yok bu çocuk kesin bana benzemicek

Ay eşe benzemesin derken bir de babaanne mi çıktı ya arkadaş bu genler bi haddini bilsin, seni aktarmak isteseydik kendi çocuğunda çıkardın elleşme torununa diyemiyor muyuz
Yok bu çocuk kesin bana benzemicek

Haha bende korkuyorum babanneye benzemesinden suan kipirdadiginda bebek babanneye bakmayalim kizlar gorusurseniz

Haha bende korkuyorum babanneye benzemesinden suan kipirdadiginda bebek babanneye bakmayalim kizlar gorusurseniz
İyi ki pandemi var ya ahaha iyi eğlendim gece gece işin şakası tabi, iki taraftan da bir şeyler alacak çocuk. Merak ediyor ama insan neye benzeyeceğini.

Kızlar bu uygulamalar tam kırk hafta için mi bilen varmı ? Tahmini doğum 11 Mayıs diyor ama şu an ben 21.haftadaj gün aldım hesap yapınca Nisan ortası 38+4 falan oluyor oğlumda da 38+4 te sezeryan olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…