2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
B.k yiyorlar. Damat yeri e doğum yapmış gelin daha mı iyiymiş. Eşin ne demis

Hep kızı çeldi aklını ya abisi bizim hayatımıza müdahale ediyor resmen
Esin bisiy demiyor mu cnm.valla ben acik acik dedim babam 2 ay sonra gelsin die lohusayken adam burnundan soluyor zaten.evde zaten misafir olmaz.acik acik koonusmalisin bunda kirilacak darilacak bisey yok.dusundukce zaman gectikce kendine stres edeceksin cunku
. birak onlar strese girsinler sen degil..

Ee kendi de oglu kendine gelsin o zmn babacigi gicik olunasi dusunceler gercekten..

Ne saçmalık kızı onun evladı değil mi niye kalmasın zaten şu koşullarda gelmesi bile hata da neyse çok gıcık oldum

Cnm sen bayagi titizsin sanirim surekli temizliktesin.o istekten biraz da bana gelse hep esim yapio isleri

Cnm sen bayagi titizsin sanirim surekli temizliktesin.o istekten biraz da bana gelse hep esim yapio isleri
Ya sorma bebiş olduktan sonra bu kadar sık yapamam diye düşünüyorum eşim yardım ediyor sağolsun ama genelde bende bizim ev çok çabuk dağılıyor ben de toplamışkenn bi temizleyeyim diyorum

Ben de ertelesem mi ayrıntılıyı acaba ya çok mu erken gidiyorum
Sen niye öyle düşünüyorsun ? Yüzünü görmek için mi başka bişey mi ? Doktorun ultrasonunda 4d varsa yine gösterir zaten uygun pozisyonda. Yoksa ertele 21e 22ye için rahat etsin. Ama şans işi valla göstermezse göstermez

Evet ya yüzünü görmek için doktorumun ultrasonunda 4d var evet, her seferinde de açıyor bir deniyor ama çok net görüntü elde edemedik tabi henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…