2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben
Kızlar Pazartesi gittiğimde 4+5olacağız acaba keseyi görür mü doktor ben Perşembe günü öğrendim sonra beta baktırmadım hiç doktorumu aradım oda Pazartesi gel dedi
Ben 4+5 te gördüm keseyi karından birde. Erken yumurtladım bu ay ondan sanırım

4er gün aralıklarla baktırdım. 40-500-1600 çıktı pazartesi tekrar baktırcam
Belli olmaz ya, mesela 500-900-1600 olmuşsa iyidir bence, illa 2 kat değil ki, neyse sen kötüye alıştır güzel olursa çok mutlu olursun, inşallah da öyle olur
Kanaman, lekelenmen ya da tek taraflı ağrın var mı?

Kızlar ben mide bulantısını bir türlü geçiremiyorum ve hiç bir şey yemek istemiyorum napıcam böyle ya
İnanmazsın ama bi sarımsaklı yoğurt denesene, ben bi sarımsaklı yoğurdu düşününce midem bulanmıyor, bi gün mantı yapıyorum, bir gün yarmalı soğuk çorba, bir gün yoğurtlu makarna

Canım 8.haftanın içinde olacaksın Allahın izniyle duyarsın doktorum beni cuma günü çağırdı o zaman 6+5 olacam erken diye düşünüyorum vajinal muayene istemiyorum açıkçası
Canım benim doktorum da vajinal hiç bakmadı bana ultrason baktı vajinale gerek yok dedi hayırlısı bakalım

Ya ben günde 3 şişe bile içiyorum sade soda, doktor da önerdi hatta bana
Yengem de günde 1 şişe önermişti dr benmki nie öyle dedi anlamadım ki acaba kan sulandırıcı iğne felan yapıyorum diye mi. Çokta severim iyi gelirdi bana. Ayrıca 3 tane fazla değil mi dr unuz mu önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…