- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #33.741
Bende çorapları rahat olsun diye büyük alırım hep kuzum,Benim böbreklerden dolayı aşırı derece ödem oldu canım, vücudum bir anda şişmişti.
eşime büyük ayakkabı alalım demiştim de o da bir ay için masrafa gerek yok benimkini giy demişti uyuz
Kız kardeşimin ayakları büyük, onun ayakkabısını giymiştim
Çorap sıkıntılı
Bir de ben son zamanlarda eşimin çoraplarını giymeye başlamıştım
Ayak tırnaklarını kesmek de çok zor olacak yakında
Ben 2019 Nisan ayında küçük bir şehirde üniversite hastanesinde normal doğum yaptım.Selam hanımlar nasılsınız? Kafam çok karışık sizlerden fikir almaya ihtiyacım var. Konya şehir hastanesinde gebelik takibim devam ediyor. Doktorumdan memnunum ancak pandemiden dolayı olsa gerek bir türlü randevu bulamıyorum. Hep gecikmeli gidiyorum. 22+3deyim hala ayrıntılı ultrason olmadım. Doğum için de devlet hastanesinde nasıl oluyor yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşım da yok bu konuda. Yani pandemi dolayısıyla zaten kimse giremiyor yanına ama özellerde doğum sonrası en azından 1 kişiyi yanına alabiliyorlarmış. Devlette hiç kimse gelemiyormuş. Baba bile biraz görüp çıkmak zorunda kalıyormuş. Bu beni biraz düşündürüyor açıkçası. Ayrıca Devlette sancı esnasında ne ayağa kalkmana ne de kolaylaştırıcı hareketler yapmana izin veriyorlarmış. Bu da bana pek uymadı. Özeller ise pahalı ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Devlet hastanesinde yakın zamanda doğum yapmış tanıdığı olan varsa benimle de bildiklerini paylaşabilir mi?
Hayırlı olsun canım güle güle kullanBunları aldım kızlar belki size de fikir olur fiyatlarda baya iyiydi yorumlardaherkes uyumuuuuş iyi geceler
Kendinin mini bi fırçası var deterjanın. Ovmuyorsun zaten. Sadece yaymak için kullanıyorsun. Dediğin gibi beni tedirgin eden en önemli nokta da o acaba yiyeceklere geçer mi. Ama ardından iyice sirkeyle siliyorum ve açık bırakıyorum kapağını.
Ben deterjanla temizledikten sonra sirkeli karbonatlı suyla siliyorum sonra da en yüksek ayarda kapağı açık yarım saat çalıştırıyorum.Harikaymis ben anneme aldiriyim ondan
Cnm beni de ekler misinÖzel mesajlama grubunda olmak isteyenler bu yazdığımı alıntılayarak cevap versin, ona göre kuralım grubu
GünaydınGünaydın kızlar sağlıcakla gelsin yavrularinizHaziran annesi olucam hayırlısıyla ilk gebeliğim olduğu için hiç tecrübeli değilim. Bebek hareketlerini ne zaman hissederim acaba 59 kiloyum 18+0 bugün
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslaraGünaydın18-19.haftalarda hissetmiştim ben. Senin de yakındır hissetmen. 22 ye kadar hissetmemek normalmiş ama sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bu altı ayakkabılık üstü puf olan minderli ayakkabılıklardan alabilirsin onlar iş görüyor baya
İlk gebelik ise genelde en belirgin 20 haftadan sonraGünaydın kızlar sağlıcakla gelsin yavrularinizHaziran annesi olucam hayırlısıyla ilk gebeliğim olduğu için hiç tecrübeli değilim. Bebek hareketlerini ne zaman hissederim acaba 59 kiloyum 18+0 bugün
Evet öyleymiş çok teşekkür ederimİlk gebelik ise genelde en belirgin 20 haftadan sonra
Benim kapının önünde o altı ayakkabılık üstü puf olan şeylerden var en son dışarı çıktığımda onun üstüne oturup giymek zorunda kaldım vakti gelmiş artıkBizim giris alani dar biraz kapi onune bir sey koyarim belki son zamanlaren kotu acilip kapanan sandalyeler var onlardan koyarim
Evet o da olabilirBizim giris alani dar biraz kapi onune bir sey koyarim belki son zamanlaren kotu acilip kapanan sandalyeler var onlardan koyarim
Benim kapının önünde o altı ayakkabılık üstü puf olan şeylerden var en son dışarı çıktığımda onun üstüne oturup giymek zorunda kaldım vakti gelmiş artık
Evet o da olabilirbenim dediğim de böyle bir şey
Kasıklarım karnım eğilince acı veriyor. Kalkma da sıkıntı belim fenaBen egilebiliyorum da kalkarken bir destek istiyorum
Kasıklarım karnım eğilince acı veriyor. Kalkma da sıkıntı belim fenayürürken iyiyim ayaktayken şikayetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?