- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #35.441
Evet yatak da gerekiyor. Bazıları yatağı da beraberinde veriyor ama sanırım.Kızlar bir şey soracağım. Park beşik alinca içine yatak da mi alınıyor. Icinde file gibi bir şey mi var gorsellerde tam göstermiyor bilemedim
Valla açlık benim 110çıkmıştı doktor onu ciddiye almadı ,tokluk düsenli takip et dedi.napalım böle böle bitircez süreci.bebeğin suyu normalse kilosu 1-2hafta önde değilse doktor endişelenmiyor.biz şekeri tolore edemioz ama bebek edio demekki.Aynen cnm benimde 2.saat 120. tek deger sikintili olunca sanirim referans araligindan cok uzak olmadigi icin dikkate almadi dr 1.saati....aclik 86.
Bana da çok yakın arkadaşım vermişti bir sürü kıyafet, eltim de gerekli bazı eşyaları verdi süper oldu. Zaten hediye de geliyor. Sonra duruma göre bakar belki gezmelik gibi bi kaç parça alırsın ihtiyaç olursa.
Sırt çantası olarak gittiğim tüp bebek merkezi hediye bi çanta vermişti. Alana kadar onla idare edeyim derken 1 buçuk senedir onu kullanıyorumyani çok pahalı bişey şart değilmiş normal bir sırt çantası bile iş görür yeterki ebatı biraz büyük olsun ama boşken ağır olmasın
Cnm Ben bunu gecen gun e bebekten 80 kusure aldim su ve pamuk var icinde. kizimda da bunu kullandim.kesinlikle kacirma derim.Kizlarrrrr bu urun cok uygun
Yenidogan a uygun mudur acaba yazmiyo ama bilemedim? Ozelliklerinde saf su vs yaziyo salatalik ozu falan.
Bu çok iyiKizlarrrrr bu urun cok uygun
Yenidogan a uygun mudur acaba yazmiyo ama bilemedim? Ozelliklerinde saf su vs yaziyo salatalik ozu falan.
Karbonhidrata çok ağırlık vermişsin. Brnim kahvaltı menüm şu : 2 yumurta , 2 dilim peynir,7-8 zeytin , bol yeşillik , 1 dilim ekmek şekersiz limonlu çay. Gayet doyurucu oluyor. Bu şekilde yediğimde 100 ila 120 arası çıkıyor. Ama geçen gün bunların yanına ek bir küçük dilim simit yedim 130 a çıktı. Simit aşırı yükseltiyor. Çikolata yı falan denemeye cesaret edemedim bileCnm kahvaltıyı geç yapmıştım,1 simit kibrit kutusu kadar peynir 3dilim domates 1 yumurta yedim.2 çay kaşığı nutella yedim :)
Çayımda büyük bardak 2 kesme şeker attım.
Bu kahvaltı ile 190çıktı 1 saat sonra.
Ki bu kahvaltı beni asla doyurmadı normalde 3katı yerim iştahım öyle.aç kalkıyorum ama yine sonuç böyle.daha sıkı diyetle normale dönüyo ama busefer ben mutsuz enerjisiz oluyorum
Alperendense Alper daha hoşuma gidiyor benimKizlar iki isim arasinda secim yapamiyorum fikir verin bana lutfen: Demir & Alperen hangisi
Demir benceKizlar iki isim arasinda secim yapamiyorum fikir verin bana lutfen: Demir & Alperen hangisi
Kesinlikle alperenKizlar iki isim arasinda secim yapamiyorum fikir verin bana lutfen: Demir & Alperen hangisi
Canım 150 üstü sıkıntı. Ben ınsulin kullanıyorum asıl istenen 140 ve alti ama 150 yi de tolere edebiliriz dedi. Daha yüksek olmasın dedi. Simit ve nutella yükseltmiştir buyuk ihtimalle.Cnm kahvaltıyı geç yapmıştım,1 simit kibrit kutusu kadar peynir 3dilim domates 1 yumurta yedim.2 çay kaşığı nutella yedim :)
Çayımda büyük bardak 2 kesme şeker attım.
Bu kahvaltı ile 190çıktı 1 saat sonra.
Ki bu kahvaltı beni asla doyurmadı normalde 3katı yerim iştahım öyle.aç kalkıyorum ama yine sonuç böyle.daha sıkı diyetle normale dönüyo ama busefer ben mutsuz enerjisiz oluyorum
Kızlar kanguru kullanan ya da araştıran var mı? Ebebekte nuna marka kanguru indirime girmiş aldık ama açıkcası pek de fikrimiz olmadan aldık
Babywearing diye bir grup var facebook ta; ordaki yorumları dikkatle incelemelisin. Bu kişiye ve bbeğe göre değişiyor. Kimi bebek seviyor kimisi de sevmiyor bunalıyor.Kızlar kanguru kullanan ya da araştıran var mı? Ebebekte nuna marka kanguru indirime girmiş aldık ama açıkcası pek de fikrimiz olmadan aldık
Senin 150 ustu ciktigi icin mi insulin basladin.?benim dr um bir degerin yuksek cikmasi birseyi ifade etmez dedi 200 cikmasina ragmen anlamadim bisiy?referans araliginda 1.saat 180 sinirken 150 ustu nasil sikinti oluyor ki??Canım 150 üstü sıkıntı. Ben ınsulin kullanıyorum asıl istenen 140 ve alti ama 150 yi de tolere edebiliriz dedi. Daha yüksek olmasın dedi. Simit ve nutella yükseltmiştir buyuk ihtimalle.
Seker yükleme testinde yüksek çıkmasıyla yemek yiyip yüksek çıkması aynı şey değil canım. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü bende ınsulin direnci vardı bunu biliyordum ve hamile kalır kalmaz şekerimi ölçmeye başladım. Tokluklar 150 200 arasinda çıkıyordu hep diyete rağmen ve 8.haftada ınsuline başladım ben.Senin 150 ustu ciktigi icin mi insulin basladin.?benim dr um bir degerin yuksek cikmasi birseyi ifade etmez dedi 200 cikmasina ragmen anlamadim bisiy?referans araliginda 1.saat 180 sinirken 150 ustu nasil sikinti oluyor ki??
Ben hayatta doymuyorum ya delircem,böyle dünyaları yemek istiyorum , ekmek arası hamburger bile yiyebilirim...Karbonhidrata çok ağırlık vermişsin. Brnim kahvaltı menüm şu : 2 yumurta , 2 dilim peynir,7-8 zeytin , bol yeşillik , 1 dilim ekmek şekersiz limonlu çay. Gayet doyurucu oluyor. Bu şekilde yediğimde 100 ila 120 arası çıkıyor. Ama geçen gün bunların yanına ek bir küçük dilim simit yedim 130 a çıktı. Simit aşırı yükseltiyor. Çikolata yı falan denemeye cesaret edemedim bile
Evet şekeri tamamen kesicem artık.Canım 150 üstü sıkıntı. Ben ınsulin kullanıyorum asıl istenen 140 ve alti ama 150 yi de tolere edebiliriz dedi. Daha yüksek olmasın dedi. Simit ve nutella yükseltmiştir buyuk ihtimalle.
150 üstü yenen yemeklerden sonra 150 üstü çıkarsa sıkıntı oluyor. Normalde ikinci saat tokluk sekeri 140 üstü olmamalı sağlıklı kişide. Doktor 150 ye kadar tolere edebiliriz dedi. 180 üstü sıkıntı dıye biliyorum bende. En azından doktorlar diyet verip 1 haftalık şeker takibi yaptırıyor böyle bir durumda.Senin 150 ustu ciktigi icin mi insulin basladin.?benim dr um bir degerin yuksek cikmasi birseyi ifade etmez dedi 200 cikmasina ragmen anlamadim bisiy?referans araliginda 1.saat 180 sinirken 150 ustu nasil sikinti oluyor ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?