2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu zamanlarda kanama lekelenme olabilirmiş takip ettiğim bir uygulama öyle yazıyor ben de bu akşam leke gördüm hayırlısıyla yarın kalp atışı için gidicem dua edin lütfen

Dualarimiz seninle insallah duyacaksin hangi uygulama bi de kacinci haftada lekelenme olabilir diyor cok korkuyorum su lekelenme isinden ya. Bir de bende bu aralar kendi golgemden korkma durumu olustu, surekli sicriyorum. Seslenmeden gelme diyorum esime mesela daldigim zaman birden geldiginde sicriyorum hep niye boyle oldum anlamadim. Gorulmeyecek gibi biri de degil kocaman adam herhalde dalginlastim asiri derecede o yuzden boyle oldum

Allah razı olsun canım görseli paylaşıyorum aklımız sürekli bebeklerimizde o yüzden öyle dalıp gidiyoruz

Ben bu yerlesme kanamasini yasamistim ama adetimden 4 gun once filan baslamisti 3 gun kahverengi cok minik minik gelmisti. Insallah bir daha olmaz banada doktorum kanama olabilir bu 12 haftada miktari rengi onemli demisti ama hadi bakalim
İnşallah bir daha yaşamayız kuzum

kizlar selam okurken bir kac yazismada smear testinden bahsedilmis ben en son 3 yil once falan yaptirmistim.dr larinizin yonlendirmesi mi var bu yönde..malum henuz dr a gitmedim hamileyken test verilmesi degisik geldi.bilgilendirirseniz sevinirim

Bende öğrendiğim hafta oldu lekelenme ama çok çok az oldu cok şükür tekrarlamadi. Kış uykusu modu tam bana uyuyor ofiste kafamı koysam uyuyorum o derece
Kızlar bu zamanlarda kanama lekelenme olabilirmiş takip ettiğim bir uygulama öyle yazıyor ben de bu akşam leke gördüm hayırlısıyla yarın kalp atışı için gidicem dua edin lütfen

Ne güzel duymak bize de nasip olur inşallah

Herkese merhaba :) benimde kısmetse 25 Mayis'a dogumum var :)) kizimin zamanindan taaaa 9 sene oncesinden yine boyle bi grubumuz var ve hala gorusuyoruz birbirimizle. Umarim bu da oyle olur.

Kızlaaarre günaydınnnn valla giremedim tam bi iki gündür malum hazırlık vs yoldaydık çok şükür evime geldim Dün akşam. @insirah99 canım benim inşallah kalp atışını duyarsın minnoşunınnn haberlerini bekliyorum. Bugün hastahaneye gidicek olan arkadaşlarım rabbim güzel haberlerinizi duyursun

Günaydın canımmmm çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…