2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar size bir sorum var, genel olarak stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?
özellikle de değer artmış mı vs. diye kan tahlili sonucu beklerken..

hiç aklımda yokken bu sabah gidip tekrar kan verdim (ilk defa çarşamba vermiştim), şimdi içim içimi yiyor - aklıma türlü kötü senaryo geliyor. başka şeyle ilgileneyim diyorum ı-ıh olmuyor.

ileriyi düşünüyorum, her şey inşallah düzgün ilerlerse bu çok sık olacak. sürekli kan vereceksin, kontrole gideceksin diyorum ama kendi kendimi bi ikna edemiyorum.

Günaydın

ya bu korku işi bende de var, dikkatimi çekmişti.

Merhaba
aklına kötü şeyler gelmesini engellemen lazım, için rahat olsun, hep her şey çok güzel olacak diye düşünmen lazım.

çalışıyor musun? kendini işe verebilirsin.
arkadaşlarınla sürekli olarak çene çalabilirsin (bu baya etkili )

endişe yerine yaşayacağın güzellikleri düşün.

çok teşekkür ederim, çok hakısınız
ben size bunu yazarken sonucum çıkmış ama 3 kat artmış, normalde 2 kat artması gerekmiyor muydu

Ahh rose cum keske bu dediklerini yiyebilsem buzdolabini acamiyorum. Bir haftadan fazladir mide bulantisi cekiyorum. Kasar disindaki peynirleri gormek bile istemiyorum. Sut kokuyor yumurta kokuyor butun peynirler kokuyor. Buzdolabini acinca gelen koku midemi bulandiriyor.

Yaaa çok üzüldüm gerçekten
Maalesef bazı kadınlar bu süreci baya ağır geçiriyor. Doktorunla konuştun mu? İlaç veriyorlarmış bulantı için.

kizlar selam okurken bir kac yazismada smear testinden bahsedilmis ben en son 3 yil once falan yaptirmistim.dr larinizin yonlendirmesi mi var bu yönde..malum henuz dr a gitmedim hamileyken test verilmesi degisik geldi.bilgilendirirseniz sevinirim
Bende ilk hamileliğimde ilk kontrolde yapmıştı . Ardından hafif kan gelmişti ama bişey olmadı

Şuan 5+5 teyim. Adet ağrılarım devam ediyor. Öyle aşırı işimden gücümden alı koyacak gibi değil ama her ağrıda tuvalete gidiyorum bişey mi var acaba diye. Sizin de devam ediyor mu bu ağrılar

Şuan 5+5 teyim. Adet ağrılarım devam ediyor. Öyle aşırı işimden gücümden alı koyacak gibi değil ama her ağrıda tuvalete gidiyorum bişey mi var acaba diye. Sizin de devam ediyor mu bu ağrılar
5. haftada benim de öyleydi..
Şimdi 7+2 yim hala ara ara regl ağrısına benzer şeyler oluyor.
Kanamanız olmadığı sürece korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Canim benim cok uzuldum dualarimiz seninle insallah guzel haberlerle cikicaksin hastaneden simdi sen dinlenmene bak guzel seyler dusunmeye calis daha cok strese girme ❣

derin derin nefes almaya çalışın, bir şey olmayacak, içinizi ferah tutun. hastanede, güvenli bir yerdesiniz.

Hilalcim allah yardımcın olsun dualarım seninle. inşallah bebeğin seninle kalacak.

Kızlar salı günü kese için gittim çok şükür gördük doktor herşey yolunda dedi bu sabah kahve leke geldi..Şok oldum ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…