- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #3.981
Canım inşallah mutlu haberlerle dönerizYarın bende kese için gidicem. Inşallah güzel haberlerle geliriz canım
Cig et ve salam sosis toksoplazma enfeksiyonuna yol aciyor ozellikle uyariyor doktorlar yemeyin diye.Cig ve islenmis et de yiyemiyoruz sanirim salam, sosis ve sucuk. Ben biraz salam ve sucukta yedim kahvaltilarda acikcasi ama artik daha dikkat etmeye calisicam. Ne yicegimi sasirdim bende
Dualarimiz seninle insallah duyacaksinhangi uygulama bi de kacinci haftada lekelenme olabilir diyor cok korkuyorum su lekelenme isinden ya. Bir de bende bu aralar kendi golgemden korkma durumu olustu, surekli sicriyorum. Seslenmeden gelme diyorum esime mesela daldigim zaman birden geldiginde sicriyorum hep niye boyle oldum anlamadim. Gorulmeyecek gibi biri de degil kocaman adam herhalde dalginlastim asiri derecede o yuzden boyle oldum
Merhabakızlar size bir sorum var, genel olarak stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?
özellikle de değer artmış mı vs. diye kan tahlili sonucu beklerken..
hiç aklımda yokken bu sabah gidip tekrar kan verdim (ilk defa çarşamba vermiştim), şimdi içim içimi yiyor - aklıma türlü kötü senaryo geliyor. başka şeyle ilgileneyim diyorum ı-ıh olmuyor.
ileriyi düşünüyorum, her şey inşallah düzgün ilerlerse bu çok sık olacak. sürekli kan vereceksin, kontrole gideceksin diyorum ama kendi kendimi bi ikna edemiyorum.
Günaydın
ya bu korku işi bende de var, dikkatimi çekmişti.
Merhaba
aklına kötü şeyler gelmesini engellemen lazım, için rahat olsun, hep her şey çok güzel olacak diye düşünmen lazım.
çalışıyor musun? kendini işe verebilirsin.
arkadaşlarınla sürekli olarak çene çalabilirsin (bu baya etkili)
endişe yerine yaşayacağın güzellikleri düşün.
Ahh rose cum keske bu dediklerini yiyebilsembeslenmenize bol meyve, sebze, çiğ kuruyemişler ekleyin.
yoğurt, süt, peynir, haftada 2-3 kez yüzey balıkları, her gün protein alımı ve dengeli bir beslenme önemli.
işlenmiş etten, paketli gıdalardan uzak durun.
Çok sevindimçok teşekkür ederim, çok hakısınız
ben size bunu yazarken sonucum çıkmış ama 3 kat artmış, normalde 2 kat artması gerekmiyor muydu
Yaaa çok üzüldüm gerçektenAhh rose cum keske bu dediklerini yiyebilsembuzdolabini acamiyorum. Bir haftadan fazladir mide bulantisi cekiyorum. Kasar disindaki peynirleri gormek bile istemiyorum. Sut kokuyor yumurta kokuyor butun peynirler kokuyor. Buzdolabini acinca gelen koku midemi bulandiriyor.
Çok sevindim
İki kat değil en az %66 oranında artması gerekiyor.
Bende ilk hamileliğimde ilk kontrolde yapmıştı . Ardından hafif kan gelmişti ama bişey olmadıkizlar selam okurken bir kac yazismada smear testinden bahsedilmis ben en son 3 yil once falan yaptirmistim.dr larinizin yonlendirmesi mi var bu yönde..malum henuz dr a gitmedim hamileyken test verilmesi degisik geldi.bilgilendirirseniz sevinirim
5. haftada benim de öyleydi..Şuan 5+5 teyim. Adet ağrılarım devam ediyor. Öyle aşırı işimden gücümden alı koyacak gibi değil ama her ağrıda tuvalete gidiyorum bişey mi var acaba diye. Sizin de devam ediyor mu bu ağrılar
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
Hilalcim allah yardımcın olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?