2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım sakin ol inşallah atlatacaksın bu süreci dualarımız seninle lütfen sakin olmaya çalış

Kızlar salı günü kese için gittim çok şükür gördük doktor herşey yolunda dedi bu sabah kahve leke geldi..Şok oldum ne yapacağımı bilemedim
kahverengi lekenin genelde yerleşme ile ilgili olduğu söyleniyor.
kırmızı olursa şayet o sorun..
doktorunuzla görüşmekte fayda var yine de, içiniz rahat eder.

Çok geçmiş olsun canım bebeğine hiçbir şey olmaz inşallah, bu mübarek günde Allah yavrunu sana bağışlasın, sakin olup bol bol dua oku, ben de dua edeceğim senin için

Kızlarrr çıktım doktordan 10 gün önce 5 haftalık gözüken bebek özelde dediler bunu devlette 5+3 gözüktü bugün çok sinirlerim bozuk hiç ilgilenmedi 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi 2de özele gidicem yine tam emin olmak için

Canım belki geç döllenme falan olmuştur yada kese boyutuna göre söylemişlerdir sen yine de başka dr görün sakin ol

Ya çok geçmiş olsun , ama hamilelikte düşük tehlikesi geçirip sonra sapsağlıklı yoluna devam eden çok fazla, ki sen kalp sesini de duymuştun, öyle hatırlıyorum, inşallah için ferah olsun, sağlıkla devam edecek kuzum, doktor ne diyor? Ne olmuş?senin daha evvel lekelenmen olmamıştı, bi anda mı oldu?

Bence seni çok zorlamayacaksa bence devlete gitme ya kuzum, kesin o 6+5 falandır, kendini üzme hiç

Yaaa çok üzüldüm gerçekten
Maalesef bazı kadınlar bu süreci baya ağır geçiriyor. Doktorunla konuştun mu? İlaç veriyorlarmış bulantı için.
Hic aramadim. Cunku ilac verse bile bikac saatten fazla etki etmiyor. Benim her sabah uyanmamla basliyor ve gece yatana dek. O zaman surekli gece gunduz ilac icmem lazim

Allah yardımcınız olsun canım, sağlıkla atlat bu günü, bebeğin sımsıkı tutunsun sana. Hiç korkma olur mu

Hic aramadim. Cunku ilac verse bile bikac saatten fazla etki etmiyor. Benim her sabah uyanmamla basliyor ve gece yatana dek. O zaman surekli gece gunduz ilac icmem lazim
Benim de daha önce sabahları ve gün içinde bulantım olup akşam rahatlıyordum ama şu an her an midem bulanıyor Allah yardımcımız olsun tek duam sağlıkla kucağımıza almamız bulantıya ağrıya razıyım

Hiçbir şey olmaz korkma bu tip lekelenmeler bekleniyor ilk trimesterde.
Doktorumla görüştüm sıkıntı olmaz ama yinede progestan kullan dedi..çok tedirgin oldum çok üzüldüm inşallah hepimiz sağlıkla hayırlıca tamamlarız süreci
Teşekkür ederim hepinize kızlarr çok sağolun

Canım kaçta gideceksin? Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım. Hiç üzülme ama, progestan etkili bir ilaç. Tedbir amaçlı veriyorlar. Rahim duvarını güçlendiriyor. Ben en başından beri kullanıyorum.

Ayaklarina yastik koy kalkma duzelic3k ins ben 4 gundur yatiyorum hic bise yapmiyorum duzeldi bol su ictim
İşte evde 3bck yaşında bir canavar oldugu için yatmam pek mümkün olmuyo annem gelio ama illaki kızın annem yapsın dediği şeyler oluyo mecbur kalkıyorum.doktor normal dedi gelebilir dedi gelişim normal bebeğin ki kanama bebekten bağımsız dedi ama gelde sen bunu anne kalbine anlat ,sizede çok geçmiş olsun ünşallah atlatırız bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…