2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok canım almadım almadığıma da çok pişman oldum bebeğimi sürekli ayakta sallıyoruz şuan kendi evimde değilim ama gidince alabilirim ondan

Ayni durum bnm bebegimdede var bazen hizli nefes aliyor sesler cikariyor beni korkutuyor diyorym acaba hastami bir sorun mu var diye endiseleniyorim

Canım bende bekliyorum tetikte çiş yapacak diye o zaman yapmıyor krem sürmeye başlayınca yada boş anımı yakalayınca hemen dikiyor pipiyi her taraf çiş oluyor.
Bu sefer ıslak mendil koyayım bende

Pişik bizde prima kullanırkende oldu.
Bizimde ilk zamanlar bez büyük geliyordu şimdi tam gibi ama her gün sızıyor muhakkak. Geçen farketmemişim saatlerce öyle ıslak kalmış yavrum.

Ay şükür bizim ki kaka fışkırtmayı bilmiyor bide o olsa napardım.
Bizde eşimle başında bekliyoruz 2 kişi zaptedemiyoruz yinede çişini yapıyor.

Temiz bezi bağlayıp üstüne giydiriyoruz patır patır bi ses yine kaka yapmış oluyor.
Günde kaç kere alt değiştiriyoruz napalım canı sağolsun kabız olmasında diyoruz

Bizim 25 gün bugün. Bu kartlardan bende bakayım. Dediklerinizi yapıyorum da bir gün ise yarasa diğer gün yaramıyor

Yoğunbakımdan çıktığında pişikliydi bebeğim sanırım kakalı beklemiş maalesef. Islak mendil kullanmıyorum sık bez değiştirdim ama pişik olmuştu bi kere. Elimde mustela vardı pişik önleyici diye geçiyor pişiği geçirmedi doktor desitinin morunu önerdi o da işe yaramadı. Hametanın kremini almış eşim o da tam geçirmedi. Hametanın pomadını aldım en son pişiği geçirdi çok şükür. Sudocreme de iyi diyorlar ama onu daha açmadım. Hametan pomaddan devam ediyorum şimdilik daha az kimyasal içeriyor diye

Canım prematüre bezi de kullandım 1 numara bez de aksine bezler büyük geliyor.
Bizimki de altını açar açmaz üzerine doğru çiş yapıyor.
Doğarkende doktorun eline çiş yaptı
Bide benim ilk çocugum kız,oyüzden acaip zorlanıyorum kız daha rahattı bana göre,oğlana alışamadım daha.napalım sanırım tuvalet yaşına gelene kadar evi çiş kaka götürcek

Bende hametan maviyi tek geçerim ,ciğer gibi pişik olmuştu kızım , neler denedim kızım ağlamaktan çatlıcaktı 2 gün,sonra hametan sürdük acısını hemen aldı 2 güne de normale döndü.enpahalı kreme kadar denedik çaresizlikle.

Ben zeytinyağı kaynatikarak asidi alınır dedim ama öyle yapılmıyor sanırım. Ben kaynatmak için cezveye koydum ama kanamadı ve evi çok kötü kokuttu. Deneme bence
Denememiştim daha fırsat olmadı internettende bulamadım nasıl asidinin alındığını. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Kesinlikle benim de favori kremim oldu. Diğerlerine hep boşuna para vermişiz resmen.

Temiz bezi bağlayıp üstüne giydiriyoruz patır patır bi ses yine kaka yapmış oluyor.
Günde kaç kere alt değiştiriyoruz napalım canı sağolsun kabız olmasında diyoruz
Aynen ya temiz beze yapmayı çok seviyor gerçekten. Artık bezden de geçtim benimki bez değiştirirken ortalığı yıkıyor. Sanki çocuğa işkence ediyoruz öyle sevmiyor bez ve kıyafet değiştirilmesini. Her kirlettiği bez yeni bir ağlama seansı demek bizim için maalesef.

Kızlar burda bir arkadaş bebgini yıkarken bebegin göbeğine göğüs pedi koyunca ıslanmıyor demişti. bizim göbek hala tam iyilesmedigi için yıkamaya korkuyordum kızımı. bugün yıkadık ve göbeğin e hiç şu gelmedi göğüs pedi sayesinde. fikri veren arkadaşa çok teşekkürler. yardımlaşmak çok guzel. Allah hepimizin bebişim sağlıklı bol sütlü uykulu günler versin

Aynı bizimki sanki işkence yapıyoruz titreyerek ağlıyor
Üstünü değiştirirken kolunu mu incittik acaba diye korkuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…