- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #45.341
Joie serina var bizde memnunuzKızlar genel olarak hepinize de sorayım
Otomatik sallanan beşik-salıncak-ana kucağı vs kullanan var mı tavsiye bekliyorum
Bizim bebe beşiği sallarsak güzel uyuyor, bırakınca uyanıyor, tek başıma çok zorlanmaya başladım. Beşiğin başını beklemem gerek ki iyi uyusun ama malum evde bir çocuk daha var işler var beşiğin başını bekleyemem.
Beni kurtaracak önerilerinizi bekliyorum canlarım
Ben konuşuyorum bir şeyler anlatıyorum. Keyfi yerindeyse siyah- beyaz kart gösteriyorum. Karın üstü yatırıyorum. Ama gazdan dolayı huzursuz olduğu için pek fırsatım olmuyor bunları yapmaya.Kızlar bebeginiz karnı tok gazi yok ve altı temizse ve uyumuyorsa nasıl oyalıyorsunuz. Oyun oynuyor musunuz. Bu kadar küçükken nasıl oyalanır bebek yorumlarınızı bekliyorum
Canım prematüre bezi de kullandım 1 numara bez de aksine bezler büyük geliyor.Çiş sıkıntısı biZdede var daha iki aylık olmadan bütün yataklar çiş,asla yetişemiyorum aniden fışkırtıyor.bez konusunda acaba küçük bezmi alıosun ,1 numara büyükmü denesen
OyalayamıyorumKızlar bebeginiz karnı tok gazi yok ve altı temizse ve uyumuyorsa nasıl oyalıyorsunuz. Oyun oynuyor musunuz. Bu kadar küçükken nasıl oyalanır bebek yorumlarınızı bekliyorum
Bende konuşuyorum ama dinlemiyor huysuzluk ediyor ağlamaya başlıyor anca kucağıma alınca duruyor yattığı yerde durmuyor kucakta olmak istiyorBen konuşuyorum bir şeyler anlatıyorum. Keyfi yerindeyse siyah- beyaz kart gösteriyorum. Karın üstü yatırıyorum. Ama gazdan dolayı huzursuz olduğu için pek fırsatım olmuyor bunları yapmaya.
Ya aynen ya acmi kalıyor diyorum istemsizce. Emmeden kalksa bile devamlı aranıyor. Dediğim gibi maksimum 5 dk sonra mızırdanmaya başlıyor. Uykuya dalma uyumama sorunumuz da var nereye kadar böyle gidecek çok merak ediyorumOyalayamıyorumsürekli emmek istiyor bir süre sonra. Ya anneannesine ya dedesine ya babasına birinin kucağına veriyorum. Biraz onlarda duruyor. Zeka kartları aldım bazen onları gösteriyorum inceliyor. Ana kucağına yatırıyorum ya da, onun oyuncaklarına bakıyor, titreşimini açıyorum bir süre duruyor. Ama maksimum 10dk böyle. Sonra ağlıyor meme istiyor. Ya da yalanmaya başlıyor.
Canim al.bendende o kdr bizim ki kiz ama altini actigim an cis kaka ne varsa yapiyo rahat oluyo tabi cocuk bende sleepy kullaniyodum pisik olayindan snra evde prima vardi prima.cok kimyasal icerdigi icin kullanmiyodum ama artik mecburen kullaniyorum. Yanlis baglamiyosun camim bendede ayni sorun var. Yanlardan ya da belinden siziyo cisler kakalar :) bebisim cok minyon ondan mi acaba bezmi buyuk geliyo diyorum ama bilemiyorum bendeKızlar bezin kenarından çiş sızıyor bebeğin üstü mahvoluyor. Biz mi yanlış bağlıyoruz sizde de öyle kazalar oluyor mu? Prima ve sleepy kullanıyoruz.
Birde altını ne zaman açsam pipi hemen hareketleniyor çişini yapıyoralt açma bezi olmadan değiştiremiyorum altını.
Haa bir de ne zaman bezini değiştirsem tekrar kakasını yapıyor.
Günaydın, zeytinyağının asidi nasıl alınıyor?
Ben zeytinyağı kaynatikarak asidi alınır dedim ama öyle yapılmıyor sanırım. Ben kaynatmak için cezveye koydum ama kanamadı ve evi çok kötü kokuttu. Deneme benceGünaydın, zeytinyağının asidi nasıl alınıyor?
Biz konusuyoruz cok güzel dinliyorKızlar bebeginiz karnı tok gazi yok ve altı temizse ve uyumuyorsa nasıl oyalıyorsunuz. Oyun oynuyor musunuz. Bu kadar küçükken nasıl oyalanır bebek yorumlarınızı bekliyorum
Benimki pek.takmiyor beniBiz konusuyoruz cok güzel dinliyor
Altını açınca heryere çiş kaka yapması bizde de var. Hergün alt değiştirme pedi atıyorum. Üstüme yatağa sıçtığı da çok oldu. Artık altını açmadan herşeyini hazırlıyorum. Kremin kapağını açıyorum, pamuğu kenara koyuyorum, bezi takmaya hazır hale getiriyorum. Altını açar açmaz hızlıca bezleyip kapatıyorum ya da o sırada hareketlenme hissedersem yanımda fazladan müslin bez oluyor onu poposuna kapatıyorum ne yapayımKızlar bezin kenarından çiş sızıyor bebeğin üstü mahvoluyor. Biz mi yanlış bağlıyoruz sizde de öyle kazalar oluyor mu? Prima ve sleepy kullanıyoruz.
Birde altını ne zaman açsam pipi hemen hareketleniyor çişini yapıyoralt açma bezi olmadan değiştiremiyorum altını.
Haa bir de ne zaman bezini değiştirsem tekrar kakasını yapıyor.
Bende kirlettim yatak hali kendi kıyafetlerim bebeğin kıyafetleri falanAltını açınca heryere çiş kaka yapması bizde de var. Hergün alt değiştirme pedi atıyorum. Üstüme yatağa sıçtığı da çok oldu. Artık altını açmadan herşeyini hazırlıyorum. Kremin kapağını açıyorum, pamuğu kenara koyuyorum, bezi takmaya hazır hale getiriyorum. Altını açar açmaz hızlıca bezleyip kapatıyorum ya da o sırada hareketlenme hissedersem yanımda fazladan müslin bez oluyor onu poposuna kapatıyorum ne yapayımbi de kakasını fışkırtarak yapıyor gece yarısı kaç yatak çarşafı değiştirdim ahh ahh
Kucakta evi gezdiriyorum. Dizlerime bi yastık koyup bebeği üzerine koyup şarkı söylüyorum muhabbet ediyorum. Bizimki 43 günlük oldu artık daha dikkatli şarkılarla sakinleşmeye başladı, göz teması kuruyor. Az daha büyüsünler kartlar satılıyor onlarda işe yarıyor bayağa ilgilerini çekiyorKızlar bebeginiz karnı tok gazi yok ve altı temizse ve uyumuyorsa nasıl oyalıyorsunuz. Oyun oynuyor musunuz. Bu kadar küçükken nasıl oyalanır bebek yorumlarınızı bekliyorum
Bizim de bi ara bez büyük geliyordu hep çiş taşıyordu. Sünnetten dolayı büyük bez takıyordum o ara. Bi de ne altını açar açmaz hemen pipinin üstüne ıslak mendil koyuyorum çiş yapınca en azından etrafa nişan alamıyorCanım prematüre bezi de kullandım 1 numara bez de aksine bezler büyük geliyor.
Bizimki de altını açar açmaz üzerine doğru çiş yapıyor.
Doğarkende doktorun eline çiş yaptı
Kartlara bakmaya başladılar mı ya? Dur ben bizim kartları da bulayımOyalayamıyorumsürekli emmek istiyor bir süre sonra. Ya anneannesine ya dedesine ya babasına birinin kucağına veriyorum. Biraz onlarda duruyor. Zeka kartları aldım bazen onları gösteriyorum inceliyor. Ana kucağına yatırıyorum ya da, onun oyuncaklarına bakıyor, titreşimini açıyorum bir süre duruyor. Ama maksimum 10dk böyle. Sonra ağlıyor meme istiyor. Ya da yalanmaya başlıyor.
Benimde evi pislik götürüyor fırsat bulup temizleyemiyorum bile kadın tutacam bu gidişle mübarek bebeğim benden kopmuyor emziriyorum bırakıyorum uyudu diyorum arkamı dönüyorum bakıyorum ağlıyor annemler sen kendine çok alistirdin ondan hep diyorlar ne yapacam bilmiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?